Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukkancs
aktív tag
Köszi mindenkinek

-
Pukkancs
aktív tag
Hali, nekem egy olyan programra vagy weboldalra lenne szükségem, ami elmenti a Google Chrome és Mozilla Firefox könyvjelzőimet. Nagyon fontos, hogy mindkettőt, mivel firefoxon van vagy 200 könyvjelző, ami mind egy weboldalról származik, a chrome-ot meg minden más weboldalra használom. Valami egyszerű megoldás kellene, mivel elég szűkös az időm a mentéseket megcsinálni.
-
Pukkancs
aktív tag
Amit mailben kaptam, azt nem sikerült kiszednem belőle, mindig hibát írt ki, pedig megpróbáltam cselesen is
Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm -
Pukkancs
aktív tag
-
Pukkancs
aktív tag
Hy nekem kellene egy olyan program, ami a videófájlokat konvertál 3gp-be, mert a telegfonom azt játsza le csak (n73) Olyan progi kéne, ami magyar felületű és nagyon egyszerű használni.
Mod:ja és légyszi ne jöjjetek azzal, hogy a google a barátom, mert már megpróbáltam azt, de nem találtam használhatót, és mégegyszer mondom, hogy nagyon egyszerü, nagyon könnyen használható magyar nyelvű progi kell
Köszi
Mod2:ja és legyen ingyenes
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm