Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Olyan backup progit keresek, ami külső vinyó csatlakoztatását érzékeli, és ilyenkor egy mappa új tartalmát lementi a külső vinyóra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Windows távoli asztal?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Firefox-hoz ezer ilyen kieg van. [link] Első találat nem jó, a többi igen.
-
WonderCSabo
félisten
CDBunerXP is tud túlírni.
-
WonderCSabo
félisten
az nvidia csinált egy programcsomagot
A CUDA nem programcsomag.
ezt is képzeld el olyasmiként, mint a CUDA, de ezt az ATI és az nvidia is kb. ugyanúgy tudja
Ez pedig az, amiről beszéltem.
pete_21: Megnéztem a képeket, nagyon durva a különbség, ilyen nem lehet. Egyik esetben szűrőket használ a lejátszó.
(sztem a színtér is helytelen a fakónál, talán a kontraszt is és színmelegség is, és denoise/blur is van a képen)
-
WonderCSabo
félisten
Ne keverjük a dolgokat. A CUDÁnak és a DXVAnak semmi köze egymáshoz, semmi hasonlóság nincs a kettő között.
A CUDÁval a GPU skalár processzoraira írhatunk rengeteg féle alkalmazást. A CoreCodec írt egy H.264 dekódert (CoreAVC).
A DXVA a DirectX videó gyorsítás APIja. Segítségével hardveresen gyorsítva játszhatóak le videók (jelenleg MPEG-2, H.264, VC-1, és MPEG-4 Part 2 szabvány támogatott) a GPU erre dedikált procijának használatával (ATInál UVD, Nidiánál VP).
-
WonderCSabo
félisten
válasz
artiny
üzenetére
A legtöbb proxy szerver egyszerűen nem engedi a Flasht. Ha megy is a Flash, a proxy szerver lassúsága miatt egyszerűen nem lehet vele streamet nézni.
A proxy szerver azt csinálja, h. az általad meglátogatott tartalmat ő kéri le, és juttatja el hozzád. Ezáltal a tartalomszolgáltató csak a proxy IP címét látja.
De amint mondtam, ezt nem is kell nézni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
aMSN
ro_bert17: CDBurnerXP. (semmi köze a WinXPhez)
-
WonderCSabo
félisten
Hmm, és vajon milyen formátumot csinál? Érdekel, csinálsz róla egy részletes Médiainfót?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Firefox-ra van ilyen kieg, mást nem találtam.
-
WonderCSabo
félisten
Köszi!
-
WonderCSabo
félisten
Üdv!
Olyan programot keresek, amely megkeresi a duplikált fájlokat a gépen. Nem csak fájlnév alapján nézi az egyezést, hanem méret alapján is. Van ilyen?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
MPC-HC
-
WonderCSabo
félisten
Ja, hogy nálad nem Silverlight van? Az más. Gondolom ha nincs Silverlight, vmi alap wmv streamet használ. Akinél van Silverlight az szív, és nem nagyon lehet letölteni az egészet.
FF van.
Szerk.: Kipróbáltam Operában, ott télleg így van, mert sima WMP plugint használ, nem Silverlightot.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
littleNorbi
üzenetére
Én még mindig nem értem a problémát.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
LOL.

littleNorbi Ha megvan jegyeztetve, miért nem nézed meg a jelszókezelpben?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
littleNorbi
üzenetére
és olyan pontok alapján van írva
?
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
MediaCoderrel olyan formátumba rakod, amibe csak akarod.
-
WonderCSabo
félisten
Nem? Pedig pont a kodekek azok, amik nagyon hajlamosak összeakadni. A CoreAVC meg olyanokat csinál, hogy pl. vmiért letiltja az MPC-HC belső DXVAs kodekjeit, meg hasonló finomságok. Egyébként valszeg azért nem találkoztál ilyennel, mert a többséggel ellentétben nem pakoltál fel esztelenül 50 kodekcsomagot, és 20 lejátszót.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Itt foglalkozunk a témával, én sajnos annyira nem értek hozzá, de van jó pár elég jó szaki.
Szerk.: A Youtube azért hoz szarabb eredményt, mert korlátozva van a sávszél, és egyszerűbb eljárást is kell alkalmaznia, hogy gyorsan végezzen. Még a Google szervereken is nehéz feladat egy H.264 tömörítés.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Milyen mediaplayer? Windows Media Player? Media Player Classic?
"Amit linkeltél elindítottam, lefutott az install, felugrott egy dos ablak aztán ennyi"
Amit linkeltem, az egy tömörítőprogram, és úgy tűnik te kodeknak hitted, azért írtam ezt. Ha nem megy a CoreAVCs CUDA, akkor azt itt vitasd meg, mert ide tartozik. Egyébként ez a CoreAVC elég szarul van megírva, csinál érdekes dolgokat, sajnos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
x264 a legjobb, csak meg kell tanulni kezelni.Ajánlom stevve cikkeinek alapos áttanulmányozását. Mi az az AVC1?

Chaser: Látom te is kevered a szezont a fazonnal. Az AVC egy szabvány, másik neve a H.264. Lásd előző hszemet. Nem egy tömörítőprogram és nem is kodek.
Amit linkeltem, az egy tömörítőprogram. Ezzel nem lehet lejátszani semmit, csak tömöríteni. Olyan kodek, amibe a CUDA is implementálva van, és tud lejátszani H.264-et, az a CoreAVC.
"media plyer home"
Media Player Classic HomeCinemára gondolsz? Itt szépen le van írva, hogyan kell beállítani DXVAra és CUDÁra.
Dluinet: Csak a FF játssza le, nem jobb mint az H.264, egyáltalán nem elterjedt, és semmi hardveres gyorsítása nincs. A H.264 a legjobb jelenleg minden célra, és a legjobb tömörítő ami használja, az x264.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont nekem is javasolhatnátok vmit.