Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
olyan programot keresek amivel a sajat fényképeimre vizjelet tudnék tenni
( pl ha hirdetéshez feltöltöm valahová)
valami egyszerü kellene, nem PS, semmi más igényem nincs vele kapcsolatban -
veze
őstag
én probáltam párat, de olyannal nem találkoztam

mivel windows alol kell felrakni csak azzal gazdálkodik amit a windows meg tud címezni...
ez 2x4 GB nál is olyan 3,25 GB körül van
néztem az adatlapját 2x1 GB ramot írt ott a konfigjara, az kevés lesz minden bizonnyal
én 2x4 böl csiptem le 3 GB-ot ram disknek de az se sokmindenre elég
majd akkor lesz ez igazan jo ha 4x8-at tudok a lapba rakni, mert megfizethető lesz...abból levenni 28 GB-ot ramdsiknek 6800MB/s ( most ennyi) irás olvasási sebességgel...az már SSD.hez képest is 15x gyorsabb kb.. -
veze
őstag
"induláskor betölti nekem (magától!) a ramba"
vagy azt szeretné hogy bootoláskor bekerüljön és eleve onnan indítsa?mert akkor a ramdisket kéne csinálnia és abba telepiteni a kérdéses programokat( ha van annyi memória a gépben és elfér a ramdiskbe a telepítés is) ramdisk kikapcsoláskor elmenti magát , induláskor meg visszatölti magát ahogy volt. ha inditja a telepitett programját eleve a ramdiskből indul..
én is használok így néhány programot -
veze
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
én ezt használom
cobian backup
free és mindet tud amire kell -
veze
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
én probaltam már mindkettőt és nekem a stellar jobban bejött
olyasmiket is szépen olvasható könytár strukturába rendezett amiket a getdataback meg se jelenített.. -
-
veze
őstag
-
veze
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
én probáltam már a getdataback-et is és sokáig csinálta és sokat hibázott

aztan probáltam ezt stellar phoenix és ugyanazt a meghajtót ez szépen megcsinálta és gyorsabban.
gyakortlatilag keresés után egy intéző szerű ablakot adott amiből aztán kényelmesen lehetett böngészni és helyreállítani, a sajat vinyóm tartalmára ismertem
kinek mi.. nekem ez jött be.
persze ha már felül lett irva törölt fájlnak akar csak egy része is, azt már nem lehet ezekkel visszaállítani -
veze
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
a Lidlben szokott lenni 2-3 havonta
legutobb kb egy hónapja Silvercrest által gyártott fogyasztasmérő volt 2800ft én korábban vettem, az más gyártó ( valami német ) az 3200 volt, még diagramot is rögzít, kb gyufásdoboznyi a kijelzője és elvikeg 0,000 szóval ezred "pontossággal" mér és számol
a core2 gépem böngészés közben 118 Watt
Mikor játékban a videókari rákapcsol akkor meg akár 280 Wattra is ugrik
-
veze
őstag
Cobian -al szeretnék egy könyvtárrol rendszeresen másolatot készíteni de sajna nem boldogulok

ha a gépben lévő vinyora akaromkészíteni a másolatot, akkor siman elindul és csinalja. De én egy hálozati NAS-ra szeretném..de oda nem müködik és nem tudom mit rontok el
a motor telepitésekor azt irja hogy "hagyomásnyos " módon telepitsem mert csak akkor fér hozzá a hálózati eröforrásokhoz. olyankor feldob egy ablakot miszerint "adja meg a szolgáltatást futtató felhasználó nevét.. de mit? ha a NAS login-t adom meg nem jo,
másik meg hogy "adjam meg a tartományt" de mit? ha megadom a NAs elérési utját : \\nas\könytár az se jo..
aztan ha elinditom a feladatot elakad ott hogy "nem tudja létrehozni már a mentés helyére szolgáló könyvtárat sem létrehozni.. ha én létrehozom az se jo neki..
szval.. biztos valami bagatel dolog de sajna nem jövök rá..
tudna valaki segíteni? -
veze
őstag
válasz
thomasthomas
üzenetére
ööö izé.. ezt a winamp is tudja...
-
veze
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest