- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Ezt nem igazán értem. A kérdésem melyik felére válaszoltál?
A helyzet az, hogy nem egyértelmű igen-nem válaszokról van szó, meg "megjelöljük a hármast" dologról, hanem szöveges válaszokról, amikkel a gugli semmit nem tudna kezdeni. Tehát kell egy progi, amibe egyenként be lehet írni a válaszokat (persze valamilyen értékelhető formába alakítva), amiket aztán a program kielemez és megmondja, hogy X kérdésre Y% így válaszolt, Z% meg amúgy, stb. -
geprombolo
őstag
Hali!
Tud valaki olyan progit, amivel ki lehet elemezni kérdőívek válaszait? Láttam, hogy a Google Docs-szal lehet kérdőíveket csinálni, amiket a gugli automatikusan kielemez, de nekem olyan kéne, amivel már kész íveket lehet feldolgozni. Köszi -
geprombolo
őstag
Nem tudom, hol tegyem fel a kérdést, pedig kerestem. Windows CE 6.0 Core alá (gps eszköz) szeretnék valami multimédia progit feltenni, eddig minden kísérletem meghiúsult, amit fel bírtam rakni, az sem indult. Kéne képnézegető, meg audio-videó lejátszó (mindegy, hogy all-in-1, vagy mind külön). Tud nekem valaki segíteni? Vagy melyik topicban találok erre választ? Köszi.
#18901 Hunfatal: van az Irfanban ikonnézet, ha integrálod a rendszerbe és kattintasz a mappa tallózására Irfannal, akkor azt kapod. Bár Wolfskin azt írja, hogy Irfan nem kell neki. Én meg használom 10 éve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest