Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Windows XP SP3 Prof van a laptopon. Erre a megoldásra gondoltam én is először amit leírtál, azonban a "lejátszáshoz" listában nem jelenik meg a mikrofon(értsd: bepipálni se tudom mert nincs ott), csak a "felvételhez" listában. Ezért gondoltam valami egyszerű karaoke szerű programra ami segíthet.

-
Emu
őstag
Sajnos az erősítő nem megoldás, pont ezt akarjuk elkerülni egy laptoppal és két nagyobb számítógépes hangfallal.
Nincs erre valami karaoke program vagy valami? Nem szeretnék buherni a registryben és szerintem nem is lenne jogosultságom hozzá. Ráadásul az esemény alatt nem is én fogom kezelni a technikát, hanem kolléganőim akik híján vannak komolyabb számítástechnikai ismereteknek. Egy linuxxal nem boldogulnának...mikor az XP is kihívást jelent nekik

Valahol láttam egy ilyen karaoke programot, de sajnos nem emlékszem a nevére....csak el kellett indítani és egyből volt hang mikrofonról....
-
Emu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Második megoldás érdekelne, csak az a baj, hogy a főnököm céges gépéről van szó és elég kevés beállítási lehetőséget hagytak a rendszergazdák
Tulajdonképpen mikulás ünnepség lesz majd decemberben, és erről a laptopról fog menni a gyerekeknek a zene, illetve egy mikrofonon keresztül ebbe beszélne a "mikulás" is. Emlékszem hogy a régi XPmben a mikrofon alatt volt egy olyan lehetőség, hogy némítás és ha kivettem a pipát akkor áthallatszott a mikrofon a zenei kimenetre, de itt sajnos ilyet nem találtam. Egyéb ötlet? 
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek amivel a laptopomon a mikrofon hangját fel tudom keverni a kimenetre, ilyen karaoke szerű dologra gondoltam. Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest