- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songo
senior tag
Sziasztok
A gondom a következő Timelapse videot szeretnék készíteni.
Van 40óra video anyagom amit szeretnék 1 órába belepréselni, de nem felgyorsítva.
Szóval kellene valami megoldás arra hogy minden 50 vagy 100. képet kifotózni a videóbol.
Ediust használok. Van Still image funkciója ezzel kitudom rakni az ÖSSZES képkockát képként csak valami megoldás kellene hogy minden 50-100.adikat megtartani csak.Bármilyen ötletet szívesen fogadok
Köszönöm
-
-
VINIKOR
senior tag
DVD filmről Xvid vagy Divx videót akarok készíteni, menü és felirat nélkül. Milyen programmal lehet?
Köszi!
-
Wolfskin
őstag
hogyan lehetne kicsit feltuningolni...
írj ki rá pályázatot!
egyébként photoshop. azon belül is [ononesoftware/perfect resize plugin]
de ha őszinte akarok lenni, akkor ilyen kis kép csak valahogy eleffektezve fog mutatni (pl antikolva. persze itt nem a sepia beállításra gondolok...). mert nem csak a mérete kicsi, hanem az információtartalma is
zajszűrésre a legjobbak: imagenomic/noiseware, meg amiket mondtak (noise ninja, neat image). mindhárom a photoshopba van beépülve, bár a neat image külön progiként is fut (azt tudom, mert kipróbáltam)
ha nem jön össze, töltsd fel a képet, megpróbálok segíteni.
-
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Mondanátok 1-2 programot/plugint, ami jó zajszűrésre fotókhoz?
-
Jazz
veterán
válasz
fatal` #18384 üzenetére
Köszi. O&O nevét hallottam már máshol is. Gondolom ez lesz akkor a nyerő.
cigam: ezek szerint akkor szerinted a gyári xp-s defrag tökéletesen jó?
Navigációs rendszerből valami professzionálisabbra gondoltam, mint az iGO.
Persze ha nem jön össze wolfskin emulator tippje, akkor ez is jó lesz.Thx
-
ro_bert17
őstag
válasz
qamu74 #18385 üzenetére
Ha pénz ékszer nem számít. De van pár ingyenes is, amelyek tökéletesen ellátják ezt a feladatot. Topik hozzá
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Melyik defrag programot ajánlanátok, best of?
Másik:
Létezik autós navigációs program Win7-hez? Amit laptopon lehetne futtatni. (laptophoz hozzá van csatlakoztatva egy Usb-s külső Gps antenna)
És ha van ilyen, ebből melyik programot ajánlanátok?Köszi!
-
Wolfskin
őstag
válasz
Horka1 #18380 üzenetére
XStarter elég sok mindent tud ebből
nekem pl. figyeli a tv progit (dscaler), ha kikapcsolom (az ágyból távirányítóval) akkor lelövi a gépet. de tud feladatokat exe fájlba fordítani, amit kilinkelhetsz az asztalra, és akkor nem is kell futtatni, arra kattintva csinál mondjuk egy biztonsági mentést egy fájlról, vagy ürít egy mappát, ilyesmik. de nem csak eseményhez, időponthoz is rendelhetsz feladatokat.
(határidő napló alatt feladatütemezőt értesz, vagy személy agendát? arra nekem az essentialPIM jött be leginkább. van free verziója is)
-
Horka1
tag
Szükségem volna egy olyan progira, amibe feladatokat tudok írni, időpontokhoz rendelni, jelez valami módon, hogy itt az idő, megnyit egy dokumentumot, vagy elindít egy programot adott időpontban (beállítások szerint) van benne határidőnapló, feladatkezelő stb...
Ismertek ilyen jellegű lehetőséget?
-
qamu74
őstag
Melyik programmal tudom az egyik hdd-ről a teljes tartalmat oprendszerrel együtt átmásolni egy másik hdd-re?win7
thx -
HENE
aktív tag
válasz
kraftxld #18377 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat.
Azt elfelejtettem mondani, hogy a magyar nyelv követelmény. A MS termékeknél ez gondolom nem probléma.
A gond csak az lehet, hogy a cég (állami szerv) informatikai stratégiájába mennyire fér bele a MS szerverek üzemeltetése, ha alapvetően Linux-szal dolgoznak. De ez már az én problémám.Nézegettem a ZOHO-t, csak az nem magyar nyelvű. Jó lenne valami felhős megoldás is, ha magyar.
HENE
-
B1T3
addikt
Köszönöm.
A VirtualDub nem igazán jött be. A VideoSpin-t korábban is használtam már megelégedve a programmal, ám a próbaidőm lejárt, így a sok kodeket nem tudtam használni. Viszont most, hogy említetted, megnyitottam a szoftvert, és végül is sikerült megoldanom, hogy ismét tudjak dolgozni többféle fájlon.
Köszönöm még egyszer!
-
-
B1T3
addikt
Üdv!
Ingyenes videószerkesztő programra lenne szükségem, amellyel jó minőségű végeredményt lehet kapni. Szükségem lenne több jelenet összeillesztésére, esetleg a jelenetek vágására. Bár a Windows Movie Maker alkalmas lenne erre, bugos, nem tudom elmenteni a vele készített fájlokat, illetve szerkesztés közben nem tudok beletekerni (így jelenetrészeket kimetszeni).
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok,
Van egy .mkv és egy .omg fájlom. Az mkv-ban van 3 hangsáv. Abból az egyiket szeretném kicserélni az omg-ben levővel.
Tudtok ilyen videoszerkesztő progit?
(A virtualdub nem kezel mkv-t)Kösz!
-
Predator2
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18361 üzenetére
cigam és Fire/SOUL/CD
köszönöm szépen a segítséget sikerült életre kelteni a memória kártyámata diskpart progi bevált
üdv
-
zoltanz
nagyúr
Mobipocket helyett tudtok ajánlani jobbat? Van amelyik PDF -el nem bírkozik meg, kimeneti formátum HTML és JPG/PNG kell. Köszi.
-
válasz
attiati #18367 üzenetére
Esküszöm épp most akartam írni, hogy találomra leszedtem egy régebbit, és minden állítgatás nélkül működött.... Viszont egyből jött az ötlet, hogy nem-e az okozza a hibát, hogy átállítom magyarra a felületet... És de...
Szóval a legújabb x64-es változat is működik, ha nem állítod át magyar nyelvre, hanem angolon hagyod...
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18365 üzenetére
0.7.16-es verzióban működik
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18365 üzenetére
nálam is XP alatt, ha custom infókat szeretnék.
De jó kis program lenne. -
attiati
veterán
olyan programot keresek, ami videófájlokból kiírja egy szöveges fájlba ezeket:
1. hossz
2. felbontás
3. kiterjesztés
4. fájl méreteÉs ezt nagy mennyiségű fájllal képes elvégezni, és nem rak ki sokkal több infót a fájlba (pl audio információ egyáltalán nem fontos)
-
Wolfskin
őstag
válasz
VINIKOR #18362 üzenetére
az operához van ilyen UJS, vagy
Free Rapid Downloader is leszedia legegyszerűbb, ha az IE-ben lejátszod majd a cache (c:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\xxxxx) mappákban rákeresel. legegyszerűbb a méret alapján megtalálni (tcm), mert a legtöbbször kiterjesztés nélkül menti ide
-
VINIKOR
senior tag
Egy jól bevált ingyenes youtube videó és hang letöltő program kellene. Köszi!
-
válasz
Predator2 #18356 üzenetére
Az OS beépített DISKPART progija is alkalmas a feladatra
Indítsd a parancssort admin-ként, és add ki egymás után az alábbi parancsokat
DISKPART
LIST DISK
SELECT DISK X (ahol X a pendrive-od sorszáma, amit a list disk parancsnál látsz)
LIST DISK (ezt most csak azért használtan ismét, hogy lásd, hogy valóban a megfelelő eszköz lett kijelölve, egy csillag lesz a kijelölt eszköz előtt a listában)
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
FORMAT LABEL="lemezcimke" QUICK
EXITMindez képben, hogy hogyan is kellene végbemennie a műveletnek
(Egy 1Gbyte-os pendrive volt a tesztalany, ami 1-es sorszámú a listában)Megjegyzés
1. a FORMAT sorban ha nincs megadva fájlrendszer(és a példában nincs), akkor az eszköz alapértelmezett beállításaival formázza le az eszközt. (Pl egy régebbi pendrive-ot FAT-re)
A QUICK kapcsoló gyorsformázást eszközöl, ha elhagyod, akkor lassú formázást eszközölsz2. Nagyon figyelj oda, hogy helyesen add meg a pendrive sorszámát, mert a műveletek nem visszavonhatóak és rossz eszköz megadásánál legyalul, visszavonhatatlanul mindent!
Csak saját felelősségre használni!
(Biztos kéz és szem kell hozzá)
-
-
-
Predator2
addikt
üdv
van egy 2gb-is kingston memória kártyám egy régebbi fényképező egy kicsit megviselte és csak a "fele megy" mármint a két gigából csak 1gb működik annyit tudok csak megformázni stb.. milyen progi az ami életre tudná kelteni a másik felét is?
THX a válaszokat előre is
-
Wolfskin
őstag
válasz
VINIKOR #18354 üzenetére
Adobe Acrobat... és Isten fizesse meg!
Vagy Foxit PDF Editor.
Mást nem igen tudok, ami ilyen komoly pdf fícsöröket tudna, pláne ingyen.
De azért itt nézz szét: pdf editor free -
VINIKOR
senior tag
A Bibliát szeretném úgy megcsinálni PDF-be, hogy ne egy egybefüggő PDF fájl legyen, hanem valamilyen könyvtárszerkezetbe legyenek elkülönítve a könyvek és azon belül a fejezetek is külön alfejezetek legyenek. Milyen ingyenes programmal lehet ilyet készíteni?
És ha keresek benne valamit akkor a kereső ki tudja listázni, hogy konkrétan hol is van a keresőszó.
Köszi.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok,
egy elég összetett feladatra keresek szoftvert vagy akár online megoldást:
A fő feladatok: projektmenedzsment és csoportmunka, összesen kb. 50 fő részvételével
A projektben lesznek, találkozók, képzések, tanulmányutak, lesz egy tesztüzem, ehhez kapcsolódóan workshopok, meetingek, jelentéskészítés, dokumentumok megosztás.A projektmenedzsment része:
- alprojektek felvétele: események (időpont/helyszín/résztvevők), kapcsolódó feladatok kezelése, feladatok kiosztása, meghívók küldése
- költségek kezeléseCsoportmunka része
- levelezési funkciók
- naptár funkciók
- címtár funkciók
(ezeket tudjuk a cégen belül is biztosítani, tehát akkor ezek kezelése)
- dokumentum megosztás
- csoportok létrehozása
- esetleg fórum funkcióJó lenne, ha integrálható lenne valamilyen desktop alkalmazásba (már ha online megoldásról beszélünk)
Szerver háttér van, ingyenes és olcsóbb programok előnyben.
Mit javasoltok?
HENE
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Ar5523(SMCWUSBT-G2)-hoz keresek drivert W7-re. Ha valaki tud segítsen pls. Mert én hiába találok, egyiket se fogadja el
-
localhost
Közösségépítő
Talán ez: nekem kis felbontású kamerám van, fullscreen nem megy de különféle felbontások igen
-
ledger
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan progit ami a videokártya használatát jelzik ki pl.: mint a windows feladatkezelő a proci meg a memória használtságát azzal a zöld grafikonnal. Nekem valami olyasmi kellene csak a videokártyát mutassa, jó lenne ha grafikon mutatná.
Ja és Xp alatt -
válasz
bAtt001 #18343 üzenetére
Hát van még a Sumatra PDF
és a Easy PDF Reader -
bAtt001
addikt
valaki tud mondani valami egyszerű pdf olvasót? eddig foxit-ot használtam de valami olyan szarul néz ki az új verzió hogy többet nem vagyok hajlandó használni
adobe reader meg lassú volt azért váltottam arról. várom a tippeket
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Drivert keresek ATI Mobility Radeon X2300 kártyához (Windows 7). Honnan tudom letölteni? Az Ati honlapján nem találtam ilyet. Ott valami Mobility Radeon HD2xxx van, és azt nem engedi feltenni. Az ugyanez? Vagy ilyenkor mi van? pls help -
AndrewTdi
addikt
válasz
Dexter-2000 #18322 üzenetére
kösz
-
Winne
nagyúr
Huh közben megtaláltam, hogy ez lesz az én topicom. Segítsetek pls.
Egy olyan szoftver kellene egy Logitech c910-es a webkamerához, aminek a lényege annyi, hogy egy kijelzőre lenne kitéve, amin teljes képernyőben kellene mennie 0-24-ben. A gyári programja nem tudja a fullscreent. Van ilyen univerzális progi, amivel ezt meg lehet csinálni és lehetőség szerint free?
Köszi,
Winnie -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Ez a kis kütyü nekem eddig gond nélkül működött XP alatt, meg azt hiszem vista, és W7 alatt is.
Most viszont egy W7 Prof. (32 bites) esetén nem látja a kulcsot. Valami mennyiségi licensz lehet? Vagy van esetleg más ilyen szoftver még, amivel tudnék próbálkozni, és kiolvasni a kulcsot.
Köszönettel -
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program, ami a rendszer tálcára kitenné a processzor terhelést kis ikonként, de úgy hogy magonként mutassa, ne egybe a CPU használtságát. Ilyen progi pl a Process Explorer de a többi is... Valami tipp?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Kellene nekem ez a zene: [link]
Mivel tudnám leszedni? (ha valakinek megvan, az is jó) -
Dexter-2000
őstag
Van olyan program amivel a videóból ki tudom szedni a beleintegrált feliratot? (itt most nem az égetettre gondolok.)
A BSplayer nek mintha volna egy de az nálam nem igazán működött -
Wolfskin
őstag
válasz
Viperator #18314 üzenetére
van valami olyan PCI kártya, amiben ramok vannak, de winchesterként viselkedik (talán ramdisk?). egyszer olvastam ilyesmit egy chip magazinban.
amúgy azzal is sokat nyersz, ha a lapozófájlt egy másik vinyóra irányítod, ott csinálsz neki egy külön partíciót (min = ram x 2). sőt egyesek szerint már azzal is, ha ugyanazon a vinyón belül csinálsz egy ilyen partíciót, amin csak az van, mert nem lesz töredezett.
a böngésző gyorsítótárját detto
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Lehet már olyan dolgot csinálni, hogy ne kelljen a merevlemezt használni, hanem a memóriáét! (pl. lapozófájl, böngésző gyorsítótár /cache/)
Előre is köszi a választ!
Üdv!
-
Visormail
addikt
Huhh komoly progik, úgy látszik akció van
Free Wise Disk Cleaner Professional!
Free BDlot DVD Clone Ultimate [WinX DVD Ripper Premium]!
Free Able2Doc v.6.0, PDF to Word converter! -
ledgeri
nagyúr
melyik program amivel (robbanás nélkül...
) maximumra le lehet terhelni minden alkatrészt?
fogyastá mérés miatt kéne... -
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan progi kéne, amivel alaprajz és méretek alapján 3D-ben meg lehetne jeleníteni egy teret (konkrétan egy beépítendő padlásteret). Kezdésnek az is elég, ha fehér falakat fel tudok húzni. De jó lenne elhelyezni nyílászárókat, különböző anyagokat, színeket használni (esetleg tárgyakat elhelyezni). Az pedig már csak hab lenne a tortán, ha mindez "bejárható" lenne (ráközelítés, forgolódás). Mivel még soha nem használtam ilyen progit az se lenne hátrány, ha olyan egyszerű lenne, mint egy faék.
(Olyan progira gondolok, mint amilyennel egy külföldi lakásfelújítós műsorban mutogatták a leendő vásárlóknak, hogy hogyan is nézhetne ki a kiszemelt ház, az átalakítás után.)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Воланд
titán
Sziasztok!
Egyszerű kérésem/kérdésem lenne: mkv to avi.
Próbáltam eddgi virtualdubmod-ot, avidemux-ot, kevés sikerrel.
Előre is köszönöm!
-
Wolfskin
őstag
válasz
salamester #18300 üzenetére
sok ilyen progit kipróbáltam, valóban a getdataback a legjobb, már csak a mappaszerkezet miatt is. és nem csak a feltört verzió mutatja, a megvásárolt is.
-
fatal`
titán
válasz
salamester #18300 üzenetére
A ph-n tiltott a warez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest