- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
milyen programmal tudok, 1 db 8 gigás DVD t 4.7 esre kitenni?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amivel a telefonommal felvett 720p vagy 1080p (mindkettő 30fps) videókból tudok lassított felvételt csinálni jó minőségben!
Meg egy olyan program is jól jönne, ami korrektül kezeli a duplikált fájlokat (pl. ugyanaz a fájl akár más néven is) -
atesss
addikt
Üdv !
Olyan programot keresek, amivel hatékonyan lehet keresni fájlokat, amelyek tartalmaznak egy adott szöveget.
A Windows keresőnél többet tudót, amely bármely fájltípusban keres. Illetve a kiterjesztés nélküliekben is.
Egy adott mappa összes almappájában lévő fájlokban, több szinten.
De kellene bele olyan opció is, hogy csak adott fájltípusban keressen.
Meg bármi egyéb, legyen inkább minél nagyobb tudású.Amire most kellene:
Tavalyi forráskódjaimban keressen (AVR Assembly - .asm fájlok), hogy akkor hol használtam egy bizonyos parancsot. -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Melyik az az (egyszerű, tehát nem Photoshop) a képnézegető/képszerkesztő, amivel nagyon praktikusan lehet a kép széleiből levágni? Olyanra gondolok, mint amit a Microsoft Office Picture Manager tud. Annál a levágás menüre kattintva a kép négy oldalát külön-külön tudom "mozgatni" (hogy mennyit vágjon le), eközben látszik az eredeti kép is, és a méretek pixelben, ennyi volt, ennyi lesz. Viszont ez meg nem tud képet átméretezni az arány megtartása nélkül, szóval ha vágni is akarok meg átméretezni is, akkor 2 külön programot kell használnom.
Ahol jól működik az átméretezés, ott a vágás nem annyira, Paint-ben csak az alsó és a jobb oldalt lehet mozgatni, Infranview és XnView esetében pedig a vászon átméretezése menüben megadhatom, hogy hány pixelt vágjon le, de ebből én még nem tudom, hogyan is fog kinézni, ha több oldalt akarok különbözőképpen, akkor az csak több lépésben tudom, stb.
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
válasz
localhost #19892 üzenetére
Van egy hosszú mp3 Biblia felolvasott szöveg. Ehhez a Biblia szövegét szeretném a feliratként hozzáadni és valamilyen bibliai háttérképet is adni akarok hozzá.
A Windows Media Playerban is van időzített szöveghozzáadás ([link]), de ez is használhatatlan.Ez a gond: [link]. Ugyan ez a gond a Movie Makerrel. Valami nagyon egyszerű program kellene ahol pontosan lehet látni a hang kijelzését.
Nyilván videó lesz a végeredmény, nem hangfájl.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
vinikorn #19891 üzenetére
Pontosíts: mi az hogy egy hangfile-hoz szöveget szeretnél hozzáadni?
És hogyan hátteret (van egy hangnak háttere?)
Mi a cél, mi a feladat ?
...és a Movie Maker és a Media Player miért használhatatlan? Nem érted az elvét, vagy nem működik, leáll, el sem indul?
Vagy MI VAN ? -
vinikorn
aktív tag
Mp3 hang fájlhoz szöveget és háttérképet szeretnék hozzáadni. A Windows Movie Maker és a Media Player használhatatlan.
Köszi!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
kraftxld #19888 üzenetére
Ez nem csak azt csinálja, hogy "remove the concurrent remote desktop sessions limit...?" Azaz többen jelentkeznek be, de attól még csak egy használhatja éppen a gépet nem...? Én nem tudom elképzelni, hogy ez hogy működhet a valóságban... Mit lát pl a monitoron, aki a vezérelt gép előtt ül...?
Ez persze nem jelenti azt, hogy össze-vissza beszélsz, csak nekem nehéz a felfogásom....
-
pocokxx
Közösségépítő
-
netpeti98
addikt
Lenne egy kérdésem van olyan távoli asztal program ami egy külön álló felhasználóban dolgozik?
Tehát amikor én az egyik részben tevékenykedek addig egy másik user a másik részben dolgozhat.Üdv netpeti98
-
Emery T.
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Én is mp3-mal kapcsolatban keresek olyan progit, amelyik beágyazza pl. az album borítójának kisméretű képét a fájlba. Emígyen lejátszáskor látható lesz a kép. Lehet, hogy triviális, de még nem sikerült ilyet alkotnom semmivel.
Előre is köszönöm a segítséget! -
dni
őstag
Sziasztok!
Milyen alkalmazással, vagy weboldal segítségével tudnám az alábbi videókat mp3-ba letölteni? (vagy flv-be leszedni, majd átkonvertálni)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan visualisert(mint a winampos pl) keresek, ami bármilyen win-ben lejátszott hangra megy. win7 64
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Létezik olyan progi, ami lefuttatva kiírja, hogy van-e pixelhiba a monitoron? Vagy csak olyan, amit le kell futtatni és jól megnézni? (mint pl. az EIZO monitor test) Tehát nem olyan kell, ami ad egy fekete/fehér/kék/zöld/sárga/piros hátteret, hogy megkeressem az esetleges pixelhibát, hanem olyanra, amit elindítok és "megmondja", mint pl a HD Sentinel winyónál.
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
az iránt szeretnék érdeklődni, hogy haverom autóvillamossági szerelő, és otthon szeretné a gépén nézegetni a dolgokat, de ugye a cégtől nem viheti ki a programot, ezért megszereztem neki "valahonnan" , és találtam mellé, keresés közben egy másik adatbázist, csak nem tudom, hogy mivel is lehetne megnyitni, mert minden mappában (autómárkák), ilyen 2-300 Kb-os fájlok vannak, átlagosan 10 db, .cdr kiterjesztéssel.
(!)Car_CDR11 néven volt feltöltve, ha ez jelent valamit.
Ha valaki tudna esetleg mondani nekem egy ilyen programot, amivel ezt meg tudom nyitni, azt nagyon megköszönném!
üdv -
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Ingyenes hírlevél készítő programot keresek, tudtok valamilyen jól bevált progit ajánlani?
Köszi: T
-
BullZeye
veterán
Szeretnék egy vonalkódrendszert létrehozni, mivel nem én használnám, egy nagyon egyszerűen használható rendszer program kéne hozzá, amivel 3-400 vonalkódot tudok tárolni és a vonalkódok 3-4 könnyen szerkeszthető adatot tartalmazzon, pl:
Beiktatás dátuma (automatikusan, ne lehessen szerkeszteni)
Szülők
Súly (minden alkalommal új érték automatikus dátummal, és előzőek maradjanak meg)Mivel sose használtam ilyet én sem, ezért ha valaki csinált már ilyet, és van tanácsa, hogy hol kezdjem, azt szívesen venném. Pl milyen vonalkód olvasót érdemes venni, esetleg milyen + szerkezet kell hozá, értem ezalatt vonalkód nyomtatót. Mivel nem nagyüzembe kell, ezért egy egyszerű és főleg olcsó szerkezetekből álló rendszert szeretnék használni. Viszont fontos, hogy egyszerűsítse az alkalmazott dolgát, hogy ne kelljen naponta 300 súly mérést bevinnie a gépbe, ha esetleg van USB-s mérleg, amit lehetne kapcsolni hozzá, az még jobb lenne.
-
daninet
veterán
válasz
bugizozi #19854 üzenetére
nem jól írtam le most látom, ilyen tutorial videókat meg nem néz mindenki.. szóval kattintásnál látsszon a kurzoron, hogy kattintottam.. mert ha kivetítőn nézik, sokszor nem tudni, hogy jobb-bal klikk volt, erre vannak ilyen programok
esetleg tudjon ilyet (nagyítás) [link] -
daninet
veterán
Na mégegy:
Oktatnom kellene Photoshopot és CAD-et pár embernek, egy nagyobb TV-re lesz kötve a gépem hogy lássák, olyan program kellene ami villant az egér körül sárgán vagy pirosan ahogy a flash recorderes videókban csak real time, hogy lássák mikor mivel kattyintok -
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19849 üzenetére
Akkor már csak kellene egy másik íróprogi, ami meg ezt tudja
-
válasz
Mercutio_ #19848 üzenetére
Nem, nem Te vagy béna (vagy akkor legalébb ketten vagyunk) mert nálam sem látszik egyik író sem, de csak adatlemez írásnál.
Olvastam a burner fórumán, pont ezt a jelenséget taglalták, másik AHCI drivertől a DVD firmware frissítésig mindent javasoltak, de az az igazság, hogy ez egy bug...
(Az egyik írom, az hivatalosan támogatott írok listájában is benne van a hinlapjukon, aztán mégsem látszik) -
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19846 üzenetére
Vagy én vagyok béna, vagy a program bugos, de míg ISO-ból gond nélkül ír DVD-t, addig amikor a Data Disc-be megyek balra alul a sarokban azt látom, hogy "No Disc" és amikor a File/Video DVD layout-nál beállítom a forrás könyvtár, fel is ismeri a TS-file okat szépen össze is rakja a cuccot, majd "Burn the existing compilation"-ra kattintva majd Finalize disc-re (vagy a "Let me choose advanced"-re mindegy) kiírja, hogy
"Cannot continue with burning process, because no burning device was detected. Installing a burning device and restart CDBurnerXP to burn a disc" -
daninet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19844 üzenetére
-
válasz
Mercutio_ #19845 üzenetére
Igen, amint az Írás-ra kattintasz: Ne legyen szünet a sávok között opció
És amint látszik itt is engedélyezhető/letiltható a CD-TEXT írása, valamint 1 és 100 másodperc között állítható a szünet hossza a számok között, ha kell... -
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19844 üzenetére
Számok közötti gap-et is be lehet 0-ra állítani vele?
-
válasz
daninet #19843 üzenetére
CDBurnerXP (Ingyenes)
Telepítéskor sok nyelvet felpakol, ha nem kell mind, akkor csak a magyar nyelvet pipáld ki, illetve arra ügyelj, hogy a PC Tunes alkalmazást is telepítené, szóval ne megszokásból, nextnextnextfinish módszerrel telepítsd.
Ha ez megvan, indítsd el, válasz az Audio CD-t, és a File/Option/General Settimgs fülön állítsd át magyar nyelvre, okézd le lés restart. Ezután szintén válaszd az Audio Lemezt és ugyanott ahol korábban (csak most már magyarul Fájl/Beállítások) az Audio beállításoknál be lesz pipálva, hogy írja a CD-TEXT-et is és ez esetben tényleg felírja.
Amint pl az MP3-akat hozzáadod a projecthez, már látod is az ID információkat, hogy hogy kerülnénak fel, illetve szerkeszteni is tudod. -
-
Mercutio_
félisten
válasz
daninet #19839 üzenetére
Hú ezt én is kifelejtettem a korábbi Nero-helyettesítős programkereső hsz-emből
Szóval: Tudjon mp3-ból (esetleg lossless formátumokból is) audioCD-t írni, és ismerje a különböző képfile-okat. DE nem gond ha fizetős, csak érezhetően kisebb és kevesebb memót zabáló legyen mint a Néró
-
daninet
veterán
Milyen program ami ingyenes CD író, és Audio CD-hez hozzátudja adni a track-ek címét, hogy utána azt a lejátszó (mivel tudja) kiírja.
Ashampoo-t próbálgattam de az sajnos nem tudja. Nero-t pedig nem akarom a gépemen, most tisztaszoftverezek@Sickboy: Ebay-en nézd meg, én 8cellásat vettem fele áron a gépembe a 6 cellás helyett és nagyon korrekt a minőség is..
-
Sickboy25
addikt
válasz
sfdrakex #19833 üzenetére
Lenovo G550 --- Intel Pentium Dual Core T4300 2,1 GHz - 3072MB RAM- 320GB HDD- DVD-RW +/- - 15.6 kijelző- Intel GMA X4500 - LAN: 10/100; Modem: Nem; ; ; - LEN 59-026359; Felbontás: 1366 x 768 (WXGA) 16:9 LED kijelző; Hang: Igen; Memória típusa: DDRIII; Szín: Fekete; Dokkolhatóság: USB porton; - DOS - 2.7 - 6 cella - 2év - Wlan - Webkamera - LEN 59-026359
Még nem cseréltem benne akkut kb. 2 éves lenovo G550 a gépem, de ilyet előtte még soha nem csinált.
Haldoklik?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sickboy25 #19832 üzenetére
A laptop gyártó oldalán nincs ilyen a letölthető programok között? Egyébként erősen függ a használattól az hogy mennyire merül az akku, tehát lehet, hogy kiír 1 órát, ha wordben gépelsz, aztán nekiállsz erősen böngészni sok oldal, flash, videók minden és már gyorsabban is merül az akku. Milyen a gép, mennyi idős az akku?
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Olyan progi kellene nekem, ami valósan kimutatja, hogy lemerül a laptop aksija...
mert a Win7 alatt (lehet nem emiatt) ami van figyelő, az sajnos, ha kicsivel a fele alá megy, akkor lekapcsolja a gépet, hogy lemerült, pedig előtte még 1 órát írt ki.
köszi
-
kispx
addikt
-
Motaba78
addikt
sziasztok
windows 7 home preminum x86 alá keresek egy wmware-hez hasonló programot amivel egy xpt tudok telepíteni.
van egy nyomtató amihez nincs win7 driver viszont fontos lenne használni,
mik lennének a lehetőségek ?
előre is köszönöm.
-
agemate
addikt
Olyan programot keresek, ahol eseményeket lehet megadni dátum szerint, majd a program a beállított időben értesít. Tudnátok írni pár alternatívát?
-
ezsolti
tag
válasz
Dluinet #19816 üzenetére
Igen, ez mind. Tulajdonképpen nekem tökéletesen megfelelne a win7 keresője ha egyszerre több nevet is beírhatnék. Azt akarom elkerülni, hogy az egyik keresés után indítsam a másikat majd a harmadikat és így tovább... Egyszerre akarom beírni az összes fájlnevet, hogy azonos időben keresse meg őket.
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel egyszerre több fájlt is kereshetek a gépemen vagy egy mappában, amiben van mondjuk 1000 fájl de nekem csak 10 különbőző nevűre van szükségem az 1000-ből. Ezekre szeretnék célirányosan rákeresni, mondjuk azért, hogy a kiterjesztésüket átnevezzem.
A segítséget előre is köszönöm!
-
ledger
tag
Sziasztok
Olyan program kellene amivel szándékosan tudom terhelni a procit, hogy meglássam menyire melegszik tőle, elegendő-e a hűtés neki.
-
válasz
RootRulez #19811 üzenetére
Ingyenesben sajnos nem tudok ilyenről (legtöbbször pont ez az egyik funkció, amit ki szoktak hagyni ingyenes változatokból). A legtöbb fizetősben van ilyen lehetőség, pl: SmartFTP | CoreFTP Pro
Az ingyenes Filezilla-t is megnézheted, hátha belekerült, mert Én több mint 1 éve próbáltam utoljára. -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan programot keresnék, ami egy FTP szerverről lement mindent időnként (naponta, félnaponta vayg akár óránként... Az oldalam folyamatosan változik, és ha valami gikszer lenen a szerverrel, ne keljen félnem, hogy a dolgok elvesztek...
-
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel fel tudom venni egy net rádió adását előre beprogramozva, pl. 11-13 h-ig.
-
válasz
Mercutio_ #19806 üzenetére
ezt találtam neked:
"1) TheBat-ban kijelölöd egy könyvtár össze levelét, majd Eszközök, Export, EML-be. Fontos, hogy EML-be ments ki és ne MSG-be, mert MSG esetén nekem adatok vesztek el. Eredményképpen minden levélről keletkezik a megadott helyen egy EML kiterjesztésű állomány.
2) Elindítod az Outlook Express-t, kijelölöd az 1. pontban létrehozott EML állományokat és ráhúzod őket az Outlook Express megfelelő könyvtárára.
3) Megismétled a 1)-2) lépéseket minden könyvtár esetén (Bejövő levelek, kimenő levelek, papírkosár, stb...)
4) Ha az összes levél sikeresen átkerült az Outlook Express-be, akkor ott File/Export menüpont alatt az egészet átnyomod Outlook-ba. Most nincs előttem az Outlook Expressz, fejből nem emlékszem a pontos lépésekre, de a lényeg, hogy azt kell megmagyarázni, hogy az Outlook-ba kell átnyomnia a leveleket.
5) Elindítod az Outlook-ot, és láss csodát ott lesznek a leveleid."Én Outlook Express helyett Windows Live Mail-t használnék. Az MS már nem támogatja az Outlook-ot, helyette van a Windows Live Mail.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Dluinet #19793 üzenetére
Nézegetem őket
Bat fiókoknak semmi bajuk
az a gond, hogy macerás (nem is nagyon emlékszem már hogy csináltam) újra felrakott bat-ba importálni a korábbi fiókokat, így praktikusabb lenne egy olyan levelezőt felrakni, ami biztosan tudja ezt.
sfdrakex: Neked is kösz
Sweet Lou 6: MP3tager nevű program tudja a file név beírását id3 tag-be, a többi részt nem.
-
captain81
csendes tag
Ez a program végső esetben még jó lehet. Igazából erre is godoltam, hogy egy valami másra való programnak van egy ilyen funkciója. Mondjuk nekem nem kell a Dyndns kliens, mert a router újítja az IP-t, de ha más ötlet nem érkezik, akkor ez a megoldás segíthet.
Köszi, egy ötletnek jó -
captain81
csendes tag
válasz
sfdrakex #19800 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Pár infó a problémához:
- alaplap: Asrock E350M1/USB3
- router: TP-Link TL-WR1043ND
- kábel: Belden cat5e (kábelcsere sem segített)
- operációs rendszer: Windows 7 SP1 Ultimate x64, minden frissítés fent van
- vírusvédelem: Microsoft Security Essentials
A számítógép alaplapi gigabit LAN-on csatlakozik a routerhez. DHCP-n keresztül kap statikus IP címet a routertől. A Realtek PCIe vezérlő illesztőprogramja a windows szerint naprakész.
A gép állandóan üzemben van. IP kamerák képét rögzíti, torrentezik. Kb naponta eldobja a kapcsolatot és csak a hálózati kapcsolat megújítása segít. Ezt szeretném automatizálni. -
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Nemrég tettem szert több száz Sinatra számra, amiknek ID3 alapján megvan az előadójuk, viszont minden más hiányzik; a címük a fájlnévben van. Olyan program kéne nekem, amivel a következőket meg lehetne csinálni:
-fájlnévből beírni a címüket az ID3tagbe
-ez alapján meg kellene, hogy keresse a neten az albumcímeket (jó lenne borítóval együtt) és beírná az ID3 tagbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest