Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Valamilyen fájl hiányzik neki. Létrehoztam az új entryt, és beállitottam neki a linux nevü particiót(ő átállitotta c re) itt ujrainditás történt. A baj az hogyha rámentem advanced settingsbe a particiókra akkor, 3 vinyó van a linuxnak(ubuntu) plusz 1 boot nevü disk. Mindig ujraindult.Meg foggalmam sincs melyiket kéne kiválasztanom a tipusnál, mint irtam 1 mezei ubunturól van szó.
-
Winne
nagyúr
Akkor maradjunk abban, hogy nem ide való, köszönöm, hogy segítettél és remélem, hogy te is leszel ugyanebben a helyzetben, amiben én vagyok most, (és ezt szándékosan nem fejtem ki) és valaki egy ilyen commentet fog beszúrni rá, amikor segítséget kérsz. Levizsgáztál, egyketted, leülhetsz.
A dolog már tárgytalan.
-
Emu
őstag
Windows XP SP3 Prof van a laptopon. Erre a megoldásra gondoltam én is először amit leírtál, azonban a "lejátszáshoz" listában nem jelenik meg a mikrofon(értsd: bepipálni se tudom mert nincs ott), csak a "felvételhez" listában. Ezért gondoltam valami egyszerű karaoke szerű programra ami segíthet.

-
-
Hali!
Az MS minden hónapban kiad egy ISO-t, ami kizárólag biztonsági frissítéseket tartalmaz, a támogatott OS-ekhez, esetleg vess rá egy pillantást, lehet hogy hasznát veszed: Ez még a Június-ban kiadott ISO
Fire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Metal topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest