Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Egy közkedvelt közösségi weboldalról szeretnék egy videót letölteni.
Többféleképpen is próbáltam (Greasemonkey (nem jelent meg a videó alatt a Mentés gomb), forrásból Média-elem lementése (beágyazott tartalom volt, és csak linket tartalmazott, bár ez valahogy biztosan járható út, mert jogosultságokat kért, amiket valahogyan tudnék replikálni az oldal kódjából, csak picikét sok a "zörej"
), direkt link (jogosultság miatt ez sem megy)) és végül a Cache lett a nyerő. Csakhogy 6perces HQ videó, és összesen 16megás fájlt találtam (ez volt a legnagyobb). Ez még valahogy talán lehetséges is lenne, de beépített Flash Player nem játssza le, és ha notepaddal megnyitom, az első 5sorban máris 2db google felirat fogad, ami kétségeket szül a forrás megfelelőségéről.Így hát segítséget kérnék! (sajnos megfelelő topikot nem találtam)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Filmvilág
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), direkt link (jogosultság miatt ez sem megy)) és végül a Cache lett a nyerő. Csakhogy 6perces HQ videó, és összesen 16megás fájlt találtam (ez volt a legnagyobb). Ez még valahogy talán lehetséges is lenne, de beépített Flash Player nem játssza le, és ha notepaddal megnyitom, az első 5sorban máris 2db google felirat fogad, ami kétségeket szül a forrás megfelelőségéről.