- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Jarod1 #18798 üzenetére
ugyan nincs webkamerám, de gondolom bármelyik capture progi képes video jelforrásként kezelni.
pl. én ha tv kártyáról veszek fel, akkor a capture progi DScaler, MJpeg kodekkel, utána pedig TMPGEnc-el vágom és kódolom át divix-be, a DScaler ugyan eredetilag TV néző program, de bármilyen jelforrást képes fogni (composit, S-video bemenet)+ ezeket a google dobta ki:
open video capture, AMCap, webcamsurveyor, activewebcam -
Jarod1
veterán
olyan progi kellene amivel fel tudok venni webkamerával, a laptopra
-
bugizozi
őstag
válasz
morfondőr #18791 üzenetére
Sose csináltam még ilyet, de ez az iromány segítségedre lehet!
-
Wolfskin
őstag
válasz
morfondőr #18791 üzenetére
EssentialPim
van belőle hordozható (portable) is.
a gmail-el csak a fizetős (pro) verzió szinkronizál, a free nem. -
Wolfskin
őstag
válasz
fatal` #18788 üzenetére
nem is tudom... az olyan... túl egyszerű...
de viccen kívül, most kipróbáltam, egy hosszabb (91 oldal) doksinál nekem nem működött, meg a beillesztett szöveg formázatlan nyers szöveg lesz. Foxit Reader --> Word. lehet, ez is beállítás kérdése, de az igazság, hogy sokat nem foglalkoztam vele, hogy megoldjam. a rövid szövegeket mindig pdftoword*-el, a hosszabbakat pedig finereaderrel nyitom meg szerkeszthető szöveggé. ez utóbbi nagyon ügyes alkalmazás erre.
---------------------------------------------
*pdftoword settings:Simple:
• nem őrzi meg a layoutot
• a szöveget táblázatba tesziStandard (ez a legjobb!)
• megőrzi az eredeti layoutot
• tabulátorral pozicionálFrame:
• megőrzi az eredeti layoutot
• mindent szövegbokszba tesz@bugizozi: ez valszeg a pdftoxls-re is igaz
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy olyan naptárprogramot keresek, amit tudok szinkronizálni a gmail-es naptárral. Arra lenne szükségem, hogy háttérben fusson, egy katt és ott legyen előttem, majd egy napra kattintva hozzá tudjak adni eseményeket, különböző paramétereket hozzá tudjak rendelni (pl. 2 nappal előtte riasszon, megjegyzést írhassak, esetleg kategóriákba sorolhassam stb.) Tudom, hogy ott az Outlook, de azt nem igazán szeretem, valami más alternatívát keresek. Jelenleg a [UK's Kalender]-t használom, ami kiváló prigi, csak nem szinkronizál, így pl. telóról nem tudom elérni az eseményeim...
A tippeket előre is köszönöm! -
bugizozi
őstag
válasz
Wolfskin #18784 üzenetére
Hello!
Köszi a gyors választ!
A pdf exportálva van, szóval a karakterekkel nincs gond. bár ennek az online karakterfelismerőnek valószínű még hasznát fogom venni
A google-t én is használtam, csak egy idő után meguntam hogy egyik progival sem lett tökéletesde majd még túrom a netet hátha nagyobb sikerrel járok mint eddig.
ollie: sajnos nem olyan szépen illeszti be, mint ahogy én szeretném
-
Wolfskin
őstag
ha jelszóval védett, akkor pdf password remover
de kizárólag saját, fájlokhoz elfelejtett jelszó estére!!!
egyébként a copy/paste is jó, csak hosszú szövegeknél, sok oldalnál már macerás tud lenni
-
Wolfskin
őstag
válasz
bugizozi #18782 üzenetére
nagyon sok ilyen progi van, pdf to word, pdf to xls
egyszerű ingyenes (a többsége) kis célprogramok, van amelyik kívánságra a teljes formázást is meg tudja tartani, érdemes kipróbálni többet (tényleg egyklikkes programok).
az Acrobat itt "ágyúval verébre", az ráadásul szerkesztő, készítő, nem tudom, hogy tud-e doc-ba konvertálni.ha a pdf szkennelve van, tehát egy kép az egész (nem tudsz benne szöveget kijelölni), akkor karakterfelismerővel kell beolvasni (azaz rekognizálni, pl. recognita, ha van még, vagy finereader de van ilyan online ingyenes weboldal* is, csak rá kell keresni), az értelmezi és doc-á alakítja (jpg, pdf, bármilyen formátumból)
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Tud valaki mondani valami jó kis ingyenes konvertáló progit ami PDF-ből Excelbe konvertál?
Próbálkoztam néhánnyal, de meguntam hogy nem úgy sikerültek mint ahogy azt én szerettem volnaElőre is köszönöm!
szerk: jaj elkapkodtam ezt a hsz-t, most látom hogy egyszer már volt ilyen kérdés, és akkor az Adobe Acrobat professional ajánlották, kipróbálom azt, sry
-
DeusHun
őstag
Helló!
Egy olyan progit keresek ami képes portokat egybe összefogni és azt egy porton küldeni (így elmaszkolva a mögötte futó alkalmazást), ha van egyáltalán ilyen.
Olyan programom van ahol nem én határozom meg a használt portot, így azt nem mindenhol tudom használni (pl cégnél, holott semmi illegális nincs a dologban, egyszerűen szűri a tűzfal). -
Ł@ç!
csendes tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki olyan programot ajánlani, ami kezeli a .ivr fájlokat? Vagy ez csak és kizárólag a RealPlayer formátuma?
Előre is köszi. -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Keresek particíó kezelő programot (ingyeneset).
Van egy particíó adatokkal tele ( túl sok giga, nem tudom megmozgatni őket máshova most hirtelen). Illetve egy üres partíció. Ezt az üres partíciót szeretném hozzáadni az adatokkal teli részhez, úgy hogy a rajta lévő adatoknak ne legyen semmi baja.
Van ilyen program? Megoldható?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Hirtelen nem találok normális egyszerű progit ami egyszerre több Wv (wav) fájlt átkonvertálna mp3-ra. Ingyenes kellene ha van. Tud valaki ilyet gyorsan? Már régen nem használtam semmi ilyesmit.
-
Zotya984
senior tag
4870-es vga-val szeretnék konvertálni filmet dvd-be. lehetséges ez? (már kérdeztem de azok kodekek meg lejátszók. A freemake video converter meg nem használja a gpu-t
-
Visormail
addikt
A web updatert használd
-
csƵ
addikt
Üdv!
Először is: fogalmam sincs, hogy jó helyre írom-e a kérdésemet.
Az lenne a problémám, hogy fogta magát a MPC-HC és nem hajlandó lejátszani semmit, sem megnyitódni maga a program. Eddig az x86-os verziót használtam, de mivel 64 bites rendszerem van megpróbáltam az x64-es verziót feltelepíteni, de semmi változás. Egyébként ffdshow kodeket használtam hozzá.
A leggyakrabban lejátszott formátumok: mkv, wmv, mp4, avi, kb ilyen sorrendben.Első kérdésem, hogy mi lehet a probléma? Második, hogy van-e valami más ajánlott alternatíva ezen formátumok kifogástalan lejátszására?
btw: tegnap már egy mkv fájl lejátszása közben fura színeket produkált 2-3 percenként, de még ma is használtam, és normálisan működött.
-
kraftxld
félisten
válasz
Sátán44 #18749 üzenetére
Igen, sorozatszámokat is bele tudsz nyomni, mindent rögzít ami a telepítés során történik.
Én egy teljesen szűz virtuális gépen szoktam csinálni, hogy ne kapjon el fölösleges dolgokat, és utána kézzel kitakarítom az MSI-t, hogy csak a program specifikus dolgok maradjanak meg.
Pl ezzel dobtam ki egy suliban automatikusan a Comenius Logo-t a kisdobosoknak -
fatal`
titán
válasz
kraftxld #18746 üzenetére
Ezekkel az a probléma (legalábbis, ha installshielddel csinálja, az emcot nem ismerem), hogy tudni kéne, hogy az eredeti program miket írogat a registrybe, meg mit hova másol, ami egy officenál pl. elég problémás lehet (bár annak pont automatizálható a telepítője).
Ráadásul az InstallShield nem éppen olcsó.
-
kraftxld
félisten
-
fatal`
titán
válasz
Sátán44 #18739 üzenetére
"programok is, ahol nem kellene mindent feltenni (Pl: codek), tehát a pipát vegye ki. Minden képernyőfelbontáson működjön. Létezik egyáltalán ilyen?"
A felbontás valószínű megoldható, a pipa kivételek és egyebek általában nem. Nem minden program telepíthető silent módban, de, ha mégis, akkor általában feltelepít mindent. Persze ez telepítőprogram függő is, van, amelyik részletesen testreszabható.
Erre nézelődj a cikkek között és persze a fórumban.
-
Sátán44
addikt
Szeretnék egy olyan program dvd-t összeállítani, hogy a lemez behelyezésekor előjön egy menü és kiválaszthatom, hogy miket szeretnék feltelepíteni, majd alul tovább gomb megnyomása után automatán csinál mindent. Lennének közte olyan programok is, ahol nem kellene mindent feltenni (Pl: codek), tehát a pipát vegye ki. Minden képernyőfelbontáson működjön.
Létezik egyáltalán ilyen?
Eddig az autoit programmal próbálkoztam, de az más felbontáson meghal.
-
cigam
titán
válasz
scope2007 #18737 üzenetére
Nemtom HD-t kezel-e, de WMV-t tuti: WMV Cutter 1.0
A MovieMaker is megér egy próbát, no és persze az avidemux is megbírkózhat a feladattal.
HD WMV hiányában nemtom kipróbálni.
-
scope2007
addikt
hali!
keresnék olyan programot, amivel HD WMV-t lehet megnyitni szerkesztésre.. pl kivágni egy adott részt a klippből.. és ezt elmenteni változatlan formában...
avinál ezt könnyen el tudom játszani a virtualdubbal a direct stream copyval, de wmvt sajna nem nyit meg... -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Win7 op-ra keresek olyan progit,amivel fel lehet venni egy adott ablakott...
De a lényeg,hogy akkor is azt vegye,mikor azt leteszem tálcára..
Mert van a camstudio,az is nagyon jó,de az az adott részt veszi.
Remélem tudtok segiteni... -
Zotya984
senior tag
köszi srácok.
-
Zotya984
senior tag
Melyik lejátszó program használja a videóártya erőforrásait HD (*.mkv) film lejátszásánál.
Továbbá az is érdekel hogy milyen program tud VGA erőforrással konvertálni.
Kérdéses kártya hd4870 1gb -
-
Visormail
addikt
Nem teljesen világos hogy mit akarsz. Azokhoz az oldalakhoz amiken filmet lehet nézni, pl amit Wolfskin linkelt nem kell semmilyen program (főleg hogy letölteni se akarod), rámész az oldalra és a böngészőbe beépült lejátszóval megnézed.
Vagy vannak olyan programok amik online tv/rádiók gyűjteményét tárják eléd, ilyenek [link], de így egyelőre nem értem még a kérdésed. -
Wolfskin
őstag
a http://film.indavideo.hu/ oldalon van egy csomó magyar film, ha szereted őket
-
HF77
őstag
helló
hát lehet hogy nem jó helyre írok.......
tud valaki olyan oldalt ahol online lehet filmeket nézni és ahhoz progit?(nem letölteni akarok)köszi
-
Wolfskin
őstag
válasz
qamu74 #18719 üzenetére
pl photoshop-ban van sok beépített effekt, de sok cég készít alá extra pluginokat:
digital film tools, ebből ez a kedvencem, ononesoftware, alien skin, littleinkpot, imagenomic, virtualphotographerezek kívül van számos egyéb, ami keretet ad, elszínez, kézi rajzot készít, viccesen eltorzít stb. sok kis célprogram, plugin. sajnos a Compizt nem ismerem, így nem tudok pont olyat ajánlani.
update---------------------------
közben megnéztem, google/képek. ezeket a hajlítgatásokat PS-ben is meg lehet csinálni, de ha ez a compiz az asztallal csinálja ezt, akkor passz. win alá asztalkezelő a dexpot, én ezt használom, de ilyesmi még nem jutott eszembe. de nem hinném, hogy ilyen effekteteket tudna...up2: esetleg nézz szét itt:
windows desktop effect vagy effekts, vagy valamilyan win téma esetleg -
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
WIN 7-ben van olyan program,mint az ubuntus Compiz, amely effektekre képes?
ÜDV! -
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18714 üzenetére
hívd fel őket, szerintem megoldják
ugyanakkor én a helyedben nem költenék rá ennyit. egyszer leülsz a gép elé a g12-vel, végigolvasod, az info 95%-a evidens lesz, ha nem először van a kezedben gép. ha először, akkor lehet, kétszer is le kell ülnöd. ugyanakkor, ha tényleg fotózol, és lesz benne gyakorlatod, akkor hamar kinövöd ezt a kis könyvecskét, tehát sok mindenre nem fogod használni. max. azt az 1-2 oldalt nyomd ki, ahol valami felsorolás van. pl. motívum programok leírása, ilyesmi. sok fotós oldal van a neten, ahol a fotózással foglalkoznak, kreatív ötletek, megoldások, ilyesmi, azokból sokkal többet lehet meríteni. ezt nem kritikának szántam, inkább tapasztalatnak, de a te döntésed lesz, úgyhogy... mit is szoktak mondani? jó fényeket!
-
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18709 üzenetére
...ki tudják nyomni... (kávé után könnyebb)
az idei határidőnaplómat én is ott nyomtam. ha csak A5-t tudnak nyomni, akkor pozicionáld középre , kicsinyítsd le a megfelelő méretre, és és vágd le utólag (ez ilyen csináld magad üzlet, ennek megfelelően olcsó is). van ott papírvágójuk, 10-20 lapot simán foghatsz egyszerre. -
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18709 üzenetére
copy general
szerintem olcsóbb, mint egy nyomda. leegyezteted telefonon (ha nem akarsz kockáztatni), beviszed pendrájvon kinyomtatják, lespirálozzák. ha nincs A6-os papírjuk, akkor tudsz ott helyben vágni, ha kitudják nyomni. -
válasz
Wolfskin #18706 üzenetére
Először a végső méretű és oldalszámú dokumentumot kell létrehozni
ctrl+d-vel kell importálni
minden kattintásra egy oldalt letesz (előnézeti kép látszik, nem a teljes felbontású)
mindig egy üres dokumentumoldalra kell kattintani, így minden oldalon lesz egy pdf oldalad.
Ha végeztél a lerakással, akkor jöhet a pontos méretezésük és helyükre illesztésük
Nyomtatásnál vagy nyomtatót választasz ki vagy pdf export. -
Wolfskin
őstag
válasz
Dluinet #18705 üzenetére
nekem az indesign nem nyitotta meg a pdf-t. pár azt a progit annyitra nem vágom, csak megpróbáltam. (lehet, hogy másként kell bele importálni?)*
viszont sztem továbbra is a legegyszerűbb kinyomtatni kétoldalasra (páros/páratlan), akár kisebb méretben is (A/5), erre kiválóan alkalmas a Foxit Reader és legfeljebb nem irkafűzve lesz, hanem spirálozva.
*erről írhatnál pár sort, ha van időd/kedved
-
kraftxld
félisten
válasz
Psychonaut #18701 üzenetére
Felraktam korábban a visual studio-t, Win CE 6.0-t, megcsináltam az os installer-t, vmware-be benyomtam, boot-olt szépen, telepítő elindult de aztán hahó.
-
Psychonaut
veterán
válasz
kraftxld #18700 üzenetére
You can't find it directly, you will need to obtain Platform Builder for CE 6.0 from http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/downloads/download-windows-embedded-ce6.aspx, then build an OS image for the emulator. - forras: MSDN forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest