Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87772) johdepp


johdepp
csendes tag

Sziasztok!

Új monitort akarok vásárolni (mi másért írnék ide...), meg is van a kiszemelt, azt hiszem, de azért rákérdezek a véleményekre.

Az LG 24MK430H-P kódjelű eszközre esett a választásom, ezzel kapcsolatban lenne a pár kérdés:
- mi a különbség eközött és a 24MK430H-B között? Mit jelent a P és a B a végükön? Keresgéltem, de semmit nem találtam. Esetleg színre utal? Piano, mint fényes fekete és Black, mint matt fekete? Ezen kívül semmi különbség nincs köztük?
- az LG honlapja szerint Flicker Safe a 24MK430H-B, tehát PWM-mentes, ha jól értelmezem. Ez igaz a P végűre is akkor, gondolom?
- azért nem találni erről a monitorról szinte semmit a neten, mert még ennyire új? Láttam itt kábé két hozzászólásban említve, de ott sem volt róla szó komolyabban.
- ha _pontosan_ ugyanannyiért lehet kapni LG 23MP68VQ-P-t is, mint amennyibe ez kerül, akkor melyiket érdemesebb venni? (Gondolom, ezt, de azért megkérdezem.)
- ez a modell is tipikusan gyenge lábakon áll, mint ahogy az jellemző az LG-knél, vagy ennek a négyzet alapú, piramisos talpa azért izmosabb?

Ezen felül bármilyen véleményt szívesen vennék ezen modell tulajaitól, vagy olyanoktól, akik láttak már ilyen monitort egyáltalán működés közben.

Előre is köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.