Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? 50k/db
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? 24", FHD+, 60hz+
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED) Passz, Talán IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Ha szélesvásznút ajánlotok, akkor valszeg ívelt
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb) Leginkább irodai
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? Laptopról lesznek meghajtva, valami dokkolóc cuccal
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) Jó lenne ha lenne rajta HDMI + DP port is, utóbbitól eltekintek
8, Fontos számodra a HDR funkció ? Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel? Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható? Jó lenne ha forgatható + maggság állíthatóság lenne rajtaSziasztok,
Adott tehát a kérdés,
Irodai munkára vennék 2 egyforma/1 szélesvásznú monitort, első körben 100k-t lőtem ki, tudom, hogy nem sok a választási lehetőség, de ehhez nem is kell profi
Amit szeretek, hamár nincs igazi fekete, legalább legyen a leghomogénebb, ami lehetséges, ha jól emlékszek, ezt a IPS tudja.Jelenleg is az van, valami Asus, 5+ éves lehet 30k körül vettem akkor, szóval nem nagy összeg volt
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest