Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50001) cocka


cocka
veterán

Sziasztok!

Hát annyira nekem se szimpatikus ez a Nokia 130 (elnézést Microsoft Mobile). A lényeg az, hogy keresnék valami másfajta dual simes telót max. 10k-ig. Nem túlzottan érdekel, ha kicsi a kijelző, lényegében a színes kijelzőt is tudnám mellőzni. Eleddig két márkát találtam, ami nagyon nyomatja magát a "Nokia" mellett. Az egyik az Alcatel (vagy TCT), a másik meg a Navon.

Na most az a vicc, hogy a Navon bár olcsóbb, de szinte egyik készülékéről se találok semmiféle tesztet, se nemzetközi, se hazai oldalakon. A vélemények is csak jobbára BT100-ig bezárólag vannak és persze elég vegyes a kép. De a BT110 meg a BT180, ami most "nagyon megy" úgy mond. Ja és ugye support 0, így gondolom ha bármiféle firmware bug van, akkor mossák kezeiket.

Az Alcatelből meg annyi van, mint a nyüves. Nem igazán tudok a számozásaikon eligazodni. A régi nokiás számozás itt is jelen van, hogy 1-gyel kezdődő very low end, 2-vel sima low end, stb.. 8 - luxus, 7 - divat, 6 - business vagy teljesen másképp működik? Mondjuk a kijelző méretekből ítélve, gondolom az 1 és 2 itt is hasonló mint a régi Nokiáknál. 1046D tesztjét néztem, egész jó.

Na most Nokiáknál van az, hogy egy-egy akku jó pár másik típushoz is használható. Így van ez vajon az Alcatelnél is vagy az összes akku egyedi? Mert a gyári 400 mAhs elég soványnak tűnik.

Másik, hogy ezekből az akkukból van utánpótlás, akár az Alcatelt, akár más gyártó akkujait ha nézem? Mert ha tegyük fel a telefon még évekig működőképes marad, valójában csak egy akksi miatt kéne kidobni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.