Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49701) storm3 válasza Fancy-boy (#49700) üzenetére


storm3
senior tag

Lanynak lenne, es ez baratok kozt sem noies, de meg uniszex sem.:) Hasznalt is jatszhat. Koszi tippet amugy, megmutatom neki azert.

“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8

(#49702) Fancy-boy válasza storm3 (#49701) üzenetére


Fancy-boy
addikt

:DDD
Mire kellene a WIFI?
Symbian rendszerű Nokia, ami Wifivel rendelkezik, megfelel? Rengeteg van belőle használtan.
Vagy hagyományosabb kellene? Pl. 6300i

(#49703) coqito


coqito
tag

Sziasztok!
Édesapámnak keresek nem tapis telefont.

- Árkategória: mindegy
- Használt vagy új: Új (ha nem az a legjobb lehetőség) akár használt is
- Hol vennéd meg? Függetlent szeretnék és mindegy a vásárlás helye
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútávra keresem az árba beleférő best buy telcsit, de alternatíva is szóba jöhet
- Mire használnád? telefonálás, fénykép, sms
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy
- Milyen kialakítású telefont keresel? sima nyomógombost

Fontos, hogy hangosan tisztán lehessen érteni a hívás közben a másikat, viszonylag jól látható kijelzője legyen (sötétben, napfényben valamint bírja ha egyszer kétszer leesik munka közben. Bluetooth kihangosító csatlakoztatható legyen rá. Fényképezni is tudni kéne vele ( 5MPx) facecam nem kell bele.

Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

(#49704) storm3 válasza Fancy-boy (#49702) üzenetére


storm3
senior tag

Hat a lany a telefonjan netezik otthon, de a tapizos telefonokat nem szereti. Jelenleg valami BlackBerryje van, de mar doglodik es kene utanpotlas.

“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8

(#49705) Fancy-boy válasza storm3 (#49704) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Akkor hirtelen ami eszembe jut és kezelhető hagyományosan is, az a BlackBerry Classic:

[link]

[ Szerkesztve ]

(#49706) kutga válasza Fancy-boy (#49705) üzenetére


kutga
nagyúr

Még mindig elég borsosan mérik. :(

Let the Zone take me if I am.

(#49707) XSIboy


XSIboy
tag

Sziasztok!
Tudtok javasolni Dual Talk-os (tehát amíg egyiken beszélek a másikra érkező hívás bekopog) megbízható 'buta' - azaz nem okos, 'hagyományos' - telefont javasolni hosszú távra?

[ Szerkesztve ]

(#49708) kutga válasza XSIboy (#49707) üzenetére


kutga
nagyúr

Dualból manapság csak olyat kapni, ami az egyik kártyát lekapcsolja, míg a másikon telefonálsz. Olyan mintha ki lenne kapcsolva a telefon.

Régi Samsungok tudják azt amit akarsz, vagyis hogy a két kártya egyszerre van fent a hálózaton hívás közben is, de ezeket már nem nagyon kapod meg.

Samsung B5702
Samsung D780
Samsung D880

[ Szerkesztve ]

Let the Zone take me if I am.

(#49709) Fancy-boy válasza kutga (#49706) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Szerintem kifutóként sem lesz sokkal olcsóbb, jól tartja az árát.

(#49703) coqito

Használtan: Nokia 515, Samsung S5610
Újonnan talán: S5611

(#49710) tibor23


tibor23
senior tag

Megosztanám saját közelmúltbeli "buta" telefontapasztalataimat: Kb. 3 évig egy Vodafon 125 függetlenített készüléket használtam viszonylagos elégedettséggel. Nagyon szerettem, hogy kicsi, könnyű, strapabíró (legalább 100x leesett), viszonylag normális hangminősége van, monochrom kijelzős tehát látom az órát és a térerőt nappal háttérvilágítás nélkül, üzemideje 6-7 nap nálam. Hátránya volt, hogy sokszor hívásfogadás után 1mp.-cel eldobta a hívást valamilyen rejtélyes okból kifolyólag (valószínüleg a függetlenítés miatt nem volt teljesen kompatibilis a T-vel). Ha ez a hibája nem volna, lehet, hogy visszatérnék néha hozzá. Kicsit hiányzott, hogy nem játszik le mp3-at, nem fogad sd kártyát, nincs bluetooth, nincs zseblámpa - de emiatt nem cseréltem volna még le. Ezután hozzájutottam egy Tesco mobilos (független) Dual SIM-es Samsung DUOS (GT-E1182)-hez, és egy plusz Tesco kártyához. Előnyei: szinte ugyanazok, mint az előző: kicsi, könnyű, strapabíró (ez is nagyon sokszor leesett), viszonylag normális hangminősége van, jól néz ki, zseblámpa funkció, üzemideje 6-7 nap nálam - kicsit több 1 SIM-mel. Hibája hasonló, mint az előzőnek: valamiért fogadott hívások egy részénél nem hallok semmit a hívó féltől - de ha átkapcsolok kihangosítóra, akkor van hang. Ezen kívül elég buta csengőhangjai vannak, amit nem lehet bővíteni SD kártyáról, mivel az nincs (sem bluetooth sem mp3). Viszont ezek kb. 2-3 ezer forintos telefonok eldobható kategóriában - ennek ellenére hihetetlenül strapabírók, pedig cseppet sem vigyáztam rájuk.
Aztán vásároltam egy bluetooth kihangosítós autórádiót, és gondoltam akkor már veszek egy normális telefont. Sok olvasás után vásároltam egy NOKIA 215-öt. Tapasztalatok: nagyobb, nehezebb, mint az előzőek, nagyobb kijelző (jobb mint az előzőek, de azokkal sem volt gondom), az előzőekhez képest is gyenge anyagminőség (a Samsung sokkal jobb), eddig talán 1-2-szer esett, amit kibírt, de vigyázok rá, mert biztos nem bír sok esést, kijelző könnyen karcolódik, van zseblámpa - sd kártya - bluetooth autós kihangosítóval kommunikál, üzemideje 6-7 nap. Hátrányai: gyenge anyagminőségnek tűnik, autós kihangosítóval nem kommunikál teljes mértékben, mivel nem cseng bejövő híváskor, hanem csak elnémul a hallgatott pl. zene, és csak a hívó számot írja ki, a nevet nem. Ezen kívül kissé tompa a hangminősége, ami érdekes, mert ha normális telefonról hívnak akkor teljesen jól szól, de néhány hívásnál alig értek valamit abból amit mondanak (ilyenkor a hívó telefonja sz@r, de más telefonoknál mégse ennyire érthetetlen a hang). Szóval nem nagyon voltam teljesen elégedett, ezért vásároltam egy használt sokat dícsért Samsung S5610-et. Tapasztalatok: Az előzőekhez képest nehéz, erős, strapabírónak néz ki, jó a hangminősége, jó a kamerája. Bluetooth valamivel jobban együttműködik az autórádióval (csengetés hallatszik bejövő hívásnál, de a név nem látszik csak a szám), és az autóból kiszállva majd visszatérve kapcsolgatás nélkül rááll a bluetooth kapcsolatra ( a Nokiát újra szinkronizálni kell). Hátrányok: Napsütésben rosszul látni a kijelzőjét (a NOKIA szinte tökéletes erős fényben is), menürendszere nem olyan jó, mint a Nokia (sok dolgot sokkal nehezebb előcsalni), nem Dual Simes (jelenleg 2 kártyát használok), rendkívül gyorsan visszavált billentyűzárra, mp3 zene könyvtárakban sok file nem látszik (Nokiaban minden látszik), nem áll rá automatikusan a szolgáltató dátumára és órájára akkucsere után. Azt egy barátom mondta, hogy nála nagyon gyenge a készenléti idő mivel a zsebében könnyen benyomódik valamilyen gomb, és ekkor bekapcsol a háttérvilágítása egy időre, ami hosszú távon szépen meríti az akkut (Nokia csak 1 gombra kapcsolja be a hátteret). Nálam jelenleg a NOKIA a nyerő, mivel több az előnye, mint a hátránya a Samsunghoz képest. Amúgy feleségem fullgagyi kínai Myphone telefonja sokkal jobb, szabadon konfigurálható beállítással rendelkezik, amit sem a Samsung, sem a Nokia nem ismer (pl. be-ki kapcsoláskor zene kikapcsolható, pittyeg minden perc lejárta előtt, stb) és az autórádión látszik a hívott neve is. Sajnos a kínai telefon anyaghasználata nagyon gyenge.
Konklúzió: Nagyon könnyű lenne a felhasználók igényeit kielégíteni, de a gyártók erre nem törekszenek, vagy szándékosan nem akarnak tökéletes egyszerű, de jól használható telefonokat gyártani, mindegyik sok kívánnivalót hagy maga után, kompromisszumokat kell kötni.
Remélem segítettem a mérlegelésben telefonvásárlás előtt.

(#49711) kutga válasza tibor23 (#49710) üzenetére


kutga
nagyúr

Mert manapság nem a telefonálás a fontos, hanem a tartalom fogyasztás és a megosztás. :D

Let the Zone take me if I am.

(#49712) tibor23 válasza kutga (#49711) üzenetére


tibor23
senior tag

Az nem kérdés, hogy erre a szegmensre is szükség van, szerintem komoly vásárlóerő van/ lenne mögötte, mégsincs igazi kínálat. Azaz van kínálat, de igazi jó versenyző nincs. Miért nincs pl. firmware frissítés ezekre a telókra, ahol javítanának a hibákon vagy használhatóbbá, ésszerűbbé tennék a rendszert? Valószínüleg azért, mert az a célja a gyártónak, hogy hagyjon egy hiányérzetet, elégedetlenséget a termékben, hogy a gyorsan bevezetendő következő szériát könnyebben el bírja adni. Ha belegondolunk, bármit veszünk ez van.

(#49713) Fancy-boy válasza tibor23 (#49712) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Amíg volt "rendes" Nokia, meg S40 rendszer, lehetett otthon frissíteni a telefonokat.
Nokia 515, 301, stb... jöttek rá a frissítések.

(#49714) AstraCDX válasza tibor23 (#49710) üzenetére


AstraCDX
senior tag

Hali !

Nagyon jó a cikk !

Teljesen egyetértek vele !

A leírd dolgok oka a "villanykörte összeesküvés" effektus .

A gyártók tervezetten rossz minőségű használati eszközöket gyártanak .

A cél, hogy állandóan újabb modelleket adhassanak el, amitől a felhasználó javulást vár, de ez nem következik be .

Ocsmány egy világrend alakult ki e téren, és senki sem lóg ki a sorból .

Senkinek sem érdeke az, hogy gyártmányai sokáig jól működjenek .

Mellesleg én Nokia 6310i-t használok .

Üdv.

Astra

(#49715) XSIboy válasza kutga (#49708) üzenetére


XSIboy
tag

...köszönöm, reménykedtem hogy tudtok vmi frissebb kiadásút...
Nekem Samsung C5212 volt korábban - tudta is a dolgát, csak évek alatt meghalt, s utódja Samsung C3322 nem Dual Talk-os, mindig elérhetetlen az egyik mikor a másikon beszélek, s csak jóval később jön ki erről az értesítő SMS :-(

(#49716) kutga válasza XSIboy (#49715) üzenetére


kutga
nagyúr

Nekem van itthon C3322, szerettem nagyon. Az új telefonok között sajnos már nem találni dual aktív készüléket.

Let the Zone take me if I am.

(#49717) cuccos19


cuccos19
tag

Két sim kártyás alap mobilt keresek, ezek lennének lényegesek:
- olcsón, max. 15ezerig, de inkább 10ezer alatt
- telefonálás, sms fogadás és nagyon ritkán írás, ébresztő óra, ez kikapcsolt állapotban is, számológép és kb. ennyi ami nekem kell
- nagyon hosszú üzemidő, napi 30-60perc telefonálással minimum 10napot húzzon ki töltés nélkül
- legyen megbízható, nincs időm szervizbe szaladgálni

Csak ismert márka ajánlott (Nokia, Alcatel, Samsung, stb) vagy a feljövők (Allview, stb) is megbízhatóak?

Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.

(#49718) kutga válasza cuccos19 (#49717) üzenetére


kutga
nagyúr

Nokia 215 vagy Alcatel 2007D vagy még a Nokia 225, igaz utóbbi nem tudom milyen acélos akkuban.

[ Szerkesztve ]

Let the Zone take me if I am.

(#49719) tibor23 válasza cuccos19 (#49717) üzenetére


tibor23
senior tag

Nokia 215 biztos nem megy el 10 napot, főleg ennyi telefonálással. Nálam napi 15 perc átlag telefonálás mellett 6-7 nap készenlét van úgy, hogy esténként általában kikapcsolom.

(#49720) cuccos19 válasza kutga (#49718) üzenetére


cuccos19
tag

A Nokiákat nézegettem én is az "acélosabb" aksi miatt, beleértve a Nokia 130-ast is. A "kagyló" telefonok bejönnek, az Alcatel 2012D és 1030D/1035D készülékeket néztem még, de úgy láttam, ezeknek jóval kisebb az aksi kapacitásuk, olyan 600-800mAh-ásak a Nokiák 1000+ mAh-ikhoz képest. Az Alcateltől ennyiből tartok.

Nokiákból néztem a 215, 220, 225 valamint a "még butábbak" közül a 105, 108 és 130-at, ezekből leginkább 130 lehet nyerő talán. Csak egyikkel sincs tapasztalatom, még igazából kézközelből sem láttam őket.

Jelenleg egy Samsung E1270-est használok, ez nekem bőven elég lenne tudásban, és van belőle dual sim-es is, E1272 néven, de az csak valahol Ázsiában érhető el, irreálisan drága lenne a beszerzése.

Az sem volna mondjuk baj, ha támogatná a vCard-okat, úgy könnyebb lenne a kontaktok másolása, kezelése.

Itt nézegettem őket, csak hogy egyáltalán mik kaphatóak:
dual sim 10ezer alatt, dual sim 10-20ezer között

[ Szerkesztve ]

Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.

(#49721) nelsonmanian


nelsonmanian
senior tag

Üdv!

Anyumnak keresek telefont. Két kikötése van: ne legyen okos telefon és legyen kagyló design.
Létezik még egyáltalán ilyen? Mit ajánlotok?
Esetleg ami nem flipes?

(#49722) kutga válasza nelsonmanian (#49721) üzenetére


kutga
nagyúr

Alcatel 1030D/1035D.

Let the Zone take me if I am.

(#49723) Fancy-boy válasza nelsonmanian (#49721) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Szerintem érdemes külső kijelzővel rendelkező modellt választanod, például Doro Primo 413.
Media Marktban, Edigitalban is kapható: [link]
Ráadásul több színben elérhető, így könnyebb a választás, plusz az asztali töltővel elég kényelmes tölteni.

Esetleg még Alcatel 2010D vagy 2012D: [link]
[link]
Nagyméretű 2.8" kijelzővel rendelkezik, külső kijelző viszont nincsen.

[ Szerkesztve ]

(#49724) Fancy-boy


Fancy-boy
addikt

Egy kis OFF:
Hátha valaki kedvet kap. Mondjuk itthon már nem igen beszerezhető.
Nokia 515
Tegnap érkezett.
Késői széria, tehát már Microsoft mobile van az IMEI címkén. :D




[ Szerkesztve ]

(#49725) kutga válasza Fancy-boy (#49724) üzenetére


kutga
nagyúr

Merre osztogatnak ilyet?

Let the Zone take me if I am.

(#49726) Fancy-boy válasza kutga (#49725) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Itthon szerintem sehol.
22 volt szállítással együtt Németországból.
Ennyit simán megért, már csak az S40 miatt is.
A VW az új autókhoz adja, aztán akinek nem kell, az felrakja eladásra.

(#49727) axioma válasza Fancy-boy (#49726) üzenetére


axioma
veterán

Kamera nelkul nem hiszem, hogy nagy sikere lenne. Vagy van ra mokolt megoldas?

(#49728) Fancy-boy válasza axioma (#49727) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Csak egy matrica van rajta, amit könnyen le lehet szedni.

[ Szerkesztve ]

(#49729) axioma válasza Fancy-boy (#49728) üzenetére


axioma
veterán

Ah... no comment.

(#49730) trialboj


trialboj
őstag

Üdv,

Pár napja egyik családtagom telefonja megadta magát 1 fél napra, akkor felugrottam körbenézni, de elég sok időm elment már csak arra is hogy rákeressek melyik telefon mit tud stb, Mivel helyrejött a teló és nem az enyém elfelejtkeztem róla, de most ismét gond van és muszáj lenne valami segítséget kérjek.

- Árkategória, ez azért fura, mert fogalmam sincs milyen árban mozognak a sima telefonok. 130$ ért kitűnő okostelefont tudnék rendelni külföldről, szóval mindenképp ez alatt érdekel. 70-100$

-Csak új érdekel-

- Függetlenül újonnan gyártói garanciával

- Hosszú vagy rövid távra tervezel... hosszú

- Mire használnád? Amire szokták, nem tudom hogy ezeknek van bármi extra lehetősége. Bírja többet az aksija egy átlagos okostelefonnál, ne legyen gond a telefonálással, ne zörögjön vagy veszítsen jelet. Mivel középkorú nőnek lesz, aki nem feltétlen ért a technikához nincs extra iránti vágy. Talán ha van benne kamera, ami még elfogadható képet készít az jó dolog, de az előzőket is beleértve, csak valami normális designja legyen.

- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? ezt a kérdést nem is értem, de teljesen mind1

- Milyen kialakítású telefont keresel? amelyik kevésbé amortizálódik

Nem tudom hogy mekkora a kínálat jelenleg, de vészmegoldásnak, vagy másodlagos telefonnak, érdekelne a jelenleg legolcsóbb használható telefon is.

Köszönöm a segítséget.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#49733) castiels


castiels
addikt

Sziasztok!

LG G4 érdekelne. Pro és Kontra. Mi a véleményetek?

(#49734) #81562624 válasza castiels (#49733) üzenetére


#81562624
törölt tag

A telefon saját topikjában tedd fel ezt a kérdést, ott többet tudhatsz meg: [link]

(#49735) Jenne válasza cuccos19 (#49717) üzenetére


Jenne
senior tag

Bár nem 10 ezer alatti az ára de ez egy jó választás lehetne.
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#49736) kutga válasza Jenne (#49735) üzenetére


kutga
nagyúr

Beszerzés alatt! Áregyeztetés szükséges!

Ilyet már nem nagyon fog kapni. :(

Let the Zone take me if I am.

(#49737) Jenne válasza kutga (#49736) üzenetére


Jenne
senior tag

Hát valóban lehet, hogy már nem lesz ilyen, pedig egy igen jó telefon a maga kategóriájában. Nekem is ilyenem van és tökéletesen működik, a 2 sim kártyás lehetőség meg még plusz egy jó dolog. Olyan mintha két teljesen független telefon lenne egybe beépítve.
ITT találtam egy eladót. Talán még picit alkudni is lehet belőle.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#49738) kutga válasza Jenne (#49737) üzenetére


kutga
nagyúr

Nekem is van egy otthon, tartaléknak. Sajnos munkához kell az okostelefon a levelezés miatt, egyebekben tényleg korrekt készülék.

Let the Zone take me if I am.

(#49739) St3ven válasza cuccos19 (#49717) üzenetére


St3ven
addikt

Nokia 112? A jól ismert, megbízható S40-es rendszer, 1400 mAh-s akksival.

Az enyém egész véletlenül éppen eladósorban van. :D

[ Szerkesztve ]

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#49740) zedok


zedok
senior tag

Sziasztok!
Olyan telefont keresek ami hasonlo kinezetu mint a Blackberryk. Tehat ilyen teljes nyomogombos. Tudtok 1-2 tippet adni? Koszonom :)

Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D

(#49741) DS39 válasza zedok (#49740) üzenetére


DS39
nagyúr

Nokia Asha 302, 201 bár egyik sem lehet már újonnan kapni szerintem.

(#49742) Jenne válasza zedok (#49740) üzenetére


Jenne
senior tag

Szia!

Én csak ezeket találtam. [link]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#49743) kutga válasza zedok (#49740) üzenetére


kutga
nagyúr

Miért nem veszel egy Blackberryt? :D

Amúgy a fent említett Asha Nokiák vannak, húgom is ilyet használt, ha kapsz még valahol.

Let the Zone take me if I am.

(#49744) cech19960320


cech19960320
tag

Sziasztok!
Nagyszüleimnek kellene új telefon.

Ami fontos:
FM-Rádió, fényképező, könnyen kezelhető, nagy, jól olvasható kijelző, nevekhez árosíthatóak legyenek képek, jóp hallható telefonálásnál.

A keret kb 20k Ft/db.

Az egyik lehet akár érintős is, csak jól kezelhető legyen,
A másiknál fontos hogy jó nagy gombjai legyenek :)

Eddig amit néztem, az Alcatel onetouch 2004c illetve a tellme c155 és ts100

Ti mit ajánlotok? Vannak újabbak, jobbak?

Köszi előre is :)

(#49745) icp1970


icp1970
senior tag

Sziasztok.Anyámnak szeretnék venni régi nyomogombos telefont.Ami fontos lenne:2-3 napig bírja egy feltöltéssel,és viszonylag nagy,jól olvasható kijelző,és könnyü kezelés.Kizárólag telefonálásra lenne használva.Előtte Nokia 6303-at használt ami nagyon be vált,csak sajnos tönkre ment.Tehát valami ilyen kaliber kellene,ekkora kijelzővel. 10 000Ft környékén.Előre is köszi mindenkinek.Légyszi több lehetőséget is írjatok. :R

[ Szerkesztve ]

(#49746) kutga válasza icp1970 (#49745) üzenetére


kutga
nagyúr

Egy ilyet el tudnék képzelni anyámnak ennyiért.

Let the Zone take me if I am.

(#49747) Fancy-boy válasza icp1970 (#49745) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Használt készüléket szeretnél venni? ( mivel írtad, hogy "régi" hagyományos telefont )
Újak közül nem igen fogsz találni 6303 kaliberű készüléket.
Annak idején nem a legolcsóbb kategóriába tartozott.
A mostaniak közül a drágább kategória is kb. rosszabb mint a 6303.

(#49748) Fancy-boy válasza cech19960320 (#49744) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Talán Samsung S5611 vagy esetleg olvasd el Nyakk kolléga tesztjét az Alcatel 2007D-ről: [link]

[ Szerkesztve ]

(#49749) Jenne válasza icp1970 (#49745) üzenetére


Jenne
senior tag

Melyik szolgáltató függő volt az a Nokia 6303-as?
Az elődje a 6300-ás az is érdekel?

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#49750) icp1970 válasza kutga (#49746) üzenetére


icp1970
senior tag

asound,Fancy-boy köszönöm a válaszokat.Igen használt is szóba jöhetne,telenoros vagy független kellene.Most láttam szép állapotú,független 6303-at az aprón 5000Ft ért de elvitték.Az tökéletes lett volna.Samsung S5611 tetszik,de azért függetlenül 15000Ft szerintem sok érte.Utána olvasok az Alcatel 2007D-nek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.