Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10825) misirulez válasza RZoli89 (#10824) üzenetére


misirulez
senior tag

Sziasztok!

9éves kislánynak szeretnék telefont venni.
Tudni kell a kis csitriről, hogy inkább autózik mint babázik, szoknyát/kopogós cipőt nem hajlandó felvenni és csak fiú barátai vannak. :N (de azért legbelül ő is egy igazi nő, de egy rózsaszín hello-kitty s mobiltól szerintem röhögőgörcsöt kapna...)

Mivel szeretne majd rajta zenéket hallgatni, az se baj, ha mondjuk gyárilag adnak hozzá fülest nem muszáj, végülis utólag is lehet majd venni, nem zárkózom el pl. egy walkman mobiltól sem, és mindenképpen lehessen bele majd memókarit venni.

Ezenkívül fontos, hogy semmi csilli villi ne legyen rajta, valszeg úgyis sok taccs-ot fog majd kapni a telefon, ne legyen olyan "bevonata" ami könnyen karcolódik, azonkívül ne legyen benne 6mpx es kamera mert hót'felesleges.

Ár nem számít, de nem szeretnék neki 30 vagy 20 körüli telefont venni, mert egyrészt úgyis tönkre vágja pillanatok alatt, vagy neadjisten ellopják, elveszíti stb.
És azt se szeretném, hogy valami hiper telefon legyen, mert nem akarom, hogy ő ezzel majd felvágjon, szóval ezt a ma divatos konzumsznob mentalitást nem akarom belenevelni. (akármilyen hihetetlen, de már ilyen korban is megjelenik).
Viszont régóta kéri már, jól is viselkedett, meg is érdemli, nekem meg nem pénz.

Szóval értitek?
Elég keszekuszán magyaráztam. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.