Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz tjhooker464 #30500 üzenetére
ok, egyéb más alternatíva? Te most mit használsz?
-
Nekem kicsi és pehelykönnyű (~70 g) egerek kellenek.
A 3 kedvenc:
SteelSeries Kinzu Optical v1
Logitech G100s
Razer SalmosaLábjegyzetben Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a és Logitech MX 300.
85 g tájékán SteelSeries Kana v2, de számomra az már nehéz.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Nestor16
senior tag
válasz jaffa 2843 #30493 üzenetére
Köszi az infót mindkettőtöknek!
Utána olvastam, eddig nem is hallottam róla, de az ára elég borsos és ha tényleg kopik, akkor telefonra sem túl jó, így még mindig a carbon mellett maradok. Ezzel kapcsolatban a kérdés még, hogy 600 Ft-ért tényleg jó minőségű-e az a 130x30 cm-es anyag és hogy kézre áll-e?! (csak jobb, mint a sima kopott műanyagot fogdosni, akár verejtékezés ellen is)
Bocsi, gondolom ez már eléggé off, mivel elég speckó a téma...Link újra: http://www.ebay.com/itm/360581685502?var=630083896924&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
(Sorry, valamiért nem tudom használni a Kattintható kódok és arcocskákat, így a linket sem)Üdv, Dávid
-
soldi3r
veterán
válasz chosa91 #30486 üzenetére
Nekem peldaul keskeny a DA es nem tudom kisujjal fogni, mert az lecsuszik rola. Ha a mellette levovel fogom, akkor pedig nem tudom hasznalni a kozepso gombot, mert keves az ujjam
Megrendeltem a G400s-t, igaz, nem azt amit mutattam, mert bejott egy Best Offer egy uj, dobozosra. A koreai verzio egyebkent nekem azert nem jo, mert nalunk biztosan megvamoljak es varni is kell ra, ez pedig hetfon vagy legkesobb kedden itt lesz.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
válasz jaffa 2843 #30505 üzenetére
Túl kicsi.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz jaffa 2843 #30509 üzenetére
Részvétem.
-
tjhooker464
őstag
Jelenleg egy Abyssus és egy CM Xornet boldog tulajdonosa vagyok, igaz egyik sem hibátlan. Előbbi összesen 3 gombbal rendelkezik, utóbbi összeszerelési minősége hagy némi kívánnivalót maga után. Én komfortosnak éreztem még (tényleg nem vagyok még közepesnek mondható mancsokkal se megáldva) a Logitech g100s-t (3 gombos), , a CM Storm Recon-t (kicsit nehéz) és a Logitech g400-at (kicsit nehéz és testes is).
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
Droid_
tag
optikai egeret szeretnék 5-7 körül.
logitech m185-öt fogtam kézben, de nekem túl gagyi hatása van, túl műanyag.
microsoft wireless mouse-om volt, de beszart. az nagyon tetszett. hasonló? melyik a legjobb ezen az áron? -
Droid_
tag
semmi extra, hétköznapi használat. nem játszani, vagy komoly grafikai munkára.
-
vásárló
csendes tag
Még annyit kérdeznék a Corsair-es kérdéseim után, hogy nagyobb méretű kézre, claw gripre, kb 30-ezerig bezárólag milyen egeret ajánlotok nekem? FPS-re RTS-re keresek főleg és jó lenne olyan ahol van "snipergomb" vagy hasonló amivel le lehet programozni a dpi csökkentő funkciót.
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Szeretnék kipróbálni egy Zowie AM egeret, de a itt környéken nincs rá lehetőségem (Miskolc). A kipróbálás idejére egy Steelseries Sensei Raw-t tudnék adni, aki tudna segíteni írjon privit, köszi.
ui: bocsi az off-ért. -
egyedülülő
őstag
Én pont azért szeretem amiért kitalálták. Ha ugrálni, forogni akarok jó, ha gyors, viszont, ha hirtelen kell mesterlövész módba váltani nem árt ha finomabb célzást tesz lehetővé az egér arra a pár másodpercre.
Esetleg várnék még további ajánlatokat.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
sutyesz96
őstag
Hi all!
Milyen egeret ajánlotok max. 5000 forintig notebook mellé mindennapi használatra/cipelésre?
Office-ra, és néha LoL-ra lenne használva.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Dency01
aktív tag
Hali. Nem tudja valaki hogy a steelseries sensei típusú egérnél perfect controllt milyen beállításokkal érem el? Gondolok itt a cpi,hertz-re hol teljesít legjobban az egér?
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
válasz egyedülülő #30518 üzenetére
Egy sensi-vel köll megtanulni lőni, anélkül, hogy állandóan összezavarnád az izommemoriát.
1. hsz. ---> ami leginkább kézre esik.
[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Bp-n tudtok valami boltot, ahol vannak kirakva egerek taperolásra? Esetleg nyitva is van vasárnap?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem egy A4Tech X710Bk egeret. Akkor fel tudtam telepíteni a szoftverét, mert volt optikai meghajtóm, de sajnos most már nincs, így a hozzá kapott cd-t nem tudom használni.
Honnan tudom letölteni a hozzá való drivert.
Tudom barátom a google, de egyszerűen sehol nem találtam olyat, ami működne. Ami elindult, az nem ismeri fel az egeret, meg volt olyan is, ami el sem indult.
Win 8.1 van a gépemenVálaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Tirexi
addikt
Érdekesség:
Az Ouroboros azóta is tökéletesen hiba mentesen végzi a dolgát. Nem halt be rajta sem a szenzor sem a mikro kapcsoló se semmi.Ettől féltetek annyira? Ne féljetek az ismeretlentől.
Valaki elkezdte terjeszteni a neten a hülyeséget a többi meg átvette. Ez az egér tökéletes.SAJÁT tapasztalat nem kitaláció!
Csak ennyit szerettem volna megosztani veletek.
-
Xero
nagyúr
válasz Tirexi #30529 üzenetére
"Vagy ha ki nem jön valami drágább és jobb akkor csere."
Ez azért gáz ugye Te is érzed? Már maga az, hogy "drágább" de és kapcsolattal pláne.
Majd ha hozza azt az élettartamot amit a megjelenéskor megvásárolt 3.0-m tudott, akkor szólj.
szerk: Mondjuk én is szórom a pénzt tech cuccokra, sőt nem is ilyen léptékben, de némileg ésszerűbben.
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Hagyjátok már békén. Két dolog lehet. Vagy troll vagy tényleg egy igazi tajparaszt. Ha meghallgatjátok a youtubeos videóit, szerintem mindenki rájön, melyik is az. Nem véletlen, hogy a videóinál nem lehet kommentelni... Túl sok volt az építő jellegű negatív kritika.
Egyébként Tirexi, nem arról beszéltünk, hogy nem lehet jó az egér, csak miért adjon ki 60e Ft-ot egy egérre, ha kevesebb, mint fele annyiért legalább ugyanolyan jót, vagy jobbat kap? Arra ne hivatkozz kérlek, hogy "mert én megtehetem". Észérvet hozz.[ Szerkesztve ]
-
-
BlackSoft
addikt
"Túl sok volt az építő jellegű negatív kritika."
Igen, nálam is sok a negatív jellegű építő kritika... Amikor felteszek egy szaros 780-ről egy videót, akkor kapom első kommentnek azt, hogy "inkább arról csinálj videót, hogy honnan a kurva anyádból van ennyi pénzed"... Ez aztán építő jellegű... És nekem 2500 felíratkozásom, és havi 100ezer megtekintésem, Tirinek ennek sokszorosa, képzeld akkor, Ő mennyi ilyent kapott, és ezt moderálni kell, mint minden más oldalon. Ennyit a magyarokról. Ha valaki itt csóró, mert nem kap az anyjától pénzt, vagy nem, ismeri a munka fogalmát sem, akkor általában hangot ad az irigységének. Érdekes, ezt egy külföldi videósnál sem látom, még ott sem, ahol 30x annyi ember kommentel (ezzel arányosan sokkal több a felíratkozás, megtekintés), mint a szóban forgó kolléga csatornáján anno, pedig van bőven ilyen csatorna, ahol Titan Z-ket, meg minden drága marhaságokat mutogatnak, ami épp megjelenik...
"...csak miért adjon ki 60e Ft-ot egy egérre, ha kevesebb, mint fele annyiért legalább ugyanolyan jót, vagy jobbat kap?"
Válasz: Mert ez tetszik neki? És nem az ami fele ennyibe kerül, de ugyan olyan jó? Nekem is aztán mondhatod, hogy a Suzuki SX4 milyen fasza, én akkor is Mercedes W246-ot fogom venni, mert jobban tetszik...
Egyébként szerintem én is fogok venni egy ilyen egeret, mert a mostani döglődik, és kell valami, ami jól megy a billentyűzetemhez, ami valószínű sok ember szintén egy drága valami, aminél feleennyiért jobbat kapok
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
kexksz
addikt
Ha minden jól megy, akkor holnap megjön az FK1-em, valaki használt már innen ilyet? Ugye nincs vele gáz? Nem igazán találtam semmi negatív kritikát róla, de elég új még.
-
BReal
addikt
válasz BlackSoft #30536 üzenetére
Ja mert egy Logitech, vagy más fajta Razer egér (ha már Razerről van szó) Suzuki SX4 kategóriát képvisel? Nem tudtam! Ne haragudj, de ha valaki kinézet alapján választ egeret (kinézet!!! nem kényelem, mert pl. garantálom, hogy meg se tudta fogni előtte sehol az egeret), az egész egyszerűen ostoba, nem tudok rá mást mondani. Arról nem beszélve, hogy nem egy ilyen robotegér van már piacon.
Én is megemlítettem már itt korábban, hogy néha nem ártana segítőkészebbnek, vagy kevésbé támadónak lenni itt a fórumon, de Tirexivel kapcsolatban teljesen igazuk van. Aki csak azért vesz meg egy egeret, mert drága. Szerintem úgy találhatta meg hogy beírta googlebe: legdrágább egér.
Egyébként is nehéz komolyan venni egy olyan embert, aki olyan unboxing meg teszt videókat tesz fel youtubera, mint ő (ajánlom keress rá, bár ha jól sejtem, ismered), amiben egyszerűen érződik az, hogy csak azért csinálta a videót, hogy villogjon a cuccaival, nulla szakmaiság van bármelyik videójában, és egész egyszerűen paraszt a stílusa; illetve olyat, aki egy kb. 160 ezer forintos LG monitort (ha jól emlékszem) kb 1 vagy 2 hét után kezdett árulni, mert hogy az nem 4k-s.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Na én nem akartam ebbe belefolyni, de teljesen egyet értek veled.
Én rengeteget szoktam youtubeon videókat nézni, és fel szoktam menni Tirexi csatornájára.
Hát hogy is mondjam, volt már olyan videó, ami kicsapta nálam is a biztosítékot.
És lehet, hogy sok a bunkó, akik tényleg olyanba kötnek bele, hogy van egy kis tájszólása. Az engem nem érdekel, hogy hogy beszél, mert az az ő dolga, nem ő tehet arról, hogy milyen közegben nőtt fel stb stb.
De az a nagyképűség, amit ő művel, az botrány. Látszik, hogy nem kemény munkával keresi meg a pénzét.
Ki kellene menni csak egy hetet címerezni, dinnyét szedni stb, és egyből rájönne, hogy a pénz mi is valójában. Amikor kapsz 8 óráért jó esetben 4000Ft-ot...
Az meg, hogy a magyarok rengeteget bántják, azt gondolom, hogy részben jogos, részben nem. Van aki tényleg irigységből, és puszta trollkodásból nyomja a hülyeséget a csatornájára, de rengeteg olyan negatív komment van a csatornáján, ami teljesen jogosak.
És szerintem az se véletlen, hogy az arcát nem vállalja fel, mert azt tudja ő is, hogy rengeteg ember nagyon nem szereti, köztük én sem, de én ezzel nem megsérteni akarom, mert nem szándékom, egyszerűen én azt nem tudom elfogadni, amit ő csinál, de szerintem ezzel nincsen semmi baj.
És pont az ilyen mondatokért nagyon nem csipázom: Majd, ha jön egy drágább és jobb, akkor majd lecserélem.
És lehet, hogy poénból akartad írni, de az a baj, hogy ez nálad teljesen elképzelhető.
Szerintem kicsit magadba kellene nézni, és vissza venni ebből a stílusból, mert tényleg rengeteg néző fog elfordulni tőled.. a külföldiek meg jó, hogy néznek, nem értik, hogy miről beszélsz, így nem is ismernek egyáltalán.
Az meg, hogy valami másfél hónap után is hibátlanul működik, az semmit nem jelent. Majd, ha 2 év múlva is hibátlan lesz, akkor már azt mondom, hogy ok, most már mondhatod, hogy semmi baja, de van egy olyan érzésem, hogy 2 év múlva még csak emlékezni sem fogsz erre az egérre.#KeepFightingMichael
-
válasz BlackSoft #30536 üzenetére
"inkább arról csinálj videót, hogy honnan a kurva anyádból van ennyi pénzed"
Ugyan. Ilyenekre a legkönnyebb reagálni.
"Kedves jellyretard89, nem is hinnéd, mennyire közel jársz az igazsághoz. Valóban, a feltételezésed helytálló. Anyádból. Mert őt futtatom. De nem panaszkodik."
Egy kis kreativitás mindig segít. :>
"a Suzuki SX4 milyen fasza, én akkor is Mercedes W246-ot fogom venni, mert jobban tetszik..."
Ez viszont nem jó analógia.
[ Szerkesztve ]
-
válasz daveoff #30545 üzenetére
Ugyan, akkor hol marad a fun?
Szerintem szívderítő olvasgatni, amikor iskolázatlan retardáltak fröcsögnek az arcodba, mert önnön hibájukból nyomorúságos életük van.
Az ignorálás nem szórakoztat, a kedveskedés meg nonszensz. Egy kis hátszél csak használ az ilyen aljanépnek. :>[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Az 5 gombos ambi zowie egereknél ki lehet valahogy használni mint a 7 gombot? Vagy 2 mindenképp használhatatlan, attól függően, hogy jobb vagy balkezes módban használom?
-
BlackSoft
addikt
"...aki olyan unboxing meg teszt videókat tesz fel youtubera, mint ő (ajánlom keress rá, bár ha jól sejtem, ismered), amiben egyszerűen érződik az, hogy csak azért csinálta a videót, hogy villogjon a cuccaival..."
Azért csinál ezekről videót, mert megnézik az emberek. Olykor sokkal többen megnéznek egy unboxingot, mint bármilyen játékot, vagy akármilyen videót...
"...60 ezer forintos LG monitort (ha jól emlékszem) kb 1 vagy 2 hét után kezdett árulni, mert hogy az nem 4k-s. "
Van az LG-nek 2 féle 34"-os 21:9-es monitorja.
- 34UM65 -> 2560x1080
- 34UM95 -> 3440x1440(itt szó sincs 4K-ról, a nagyobbikat csúfoljuk 4K-nak, de nem valójában nem az)
Tirexi nem tudott a nagyobb felbontással rendelkező termék létezéséről (amit én is venni készülök), így a kisebbiket vette meg. Mikor megtudta, hogy van nagyobb felbontással (ami igen lényeges 34"-nál), gondolta, hogy mivel még friss, gyorsan eladja, és megveszi a jobbikat. - Később pedig meggondolta magát, mivel a nagyobb felbontáshoz több vram is kellene, kártyákat venni feleslegesen meg nem akart, tehát itt meg is dől a "veszek valami drágábbat". -
(#30544) [oWn]f4te: Csak az a baj, amikor napi 50 ilyen hsz érkezik. Arra mindre egyesével válaszolni senkinek sincs ideje, kedve még annyira sem, ha hazajön a munkából. Nekem néha a gépet bekapcsolni sincs kedvem, nemhogy ilyenekkel foglalkozni.
Illetve tapasztalat, hogy van, aki erre úgy reagál, hogy feljelentést kell tenni, mert egy visszaszólás miatt a 13 éves troll már a személyes adatokkal dobálódzik, mikor a trollkodása odáig fajul, hogy ismerősöket keres fel, és mindenkinek kiadja magát, csak hogy megszerezzen egy-egy adatot. Ez meg már a beteges kategória, és 30%-uk ilyen... Legproblémamentesebb módszer simán nyomni egy ban-t neki.
Az SX4-es példával csak azt akartam mutatni, hogy bár mindkét autó alapjaiban hasonlít egymásra, körülbelül ugyan úgy tudna kiszolgálni, még kinézetre sem nagyon különböznek, mégis a Merci jóval többe kerül, és annyival nem jobb. Ha ár/érték arányt nézzük, akkor a Merci nem lenne a jó választás... De ha az SX4 nem tetszik, a Merci viszont nagyon bejön, és megragad a külsője, akkor az már elég ok, hogy megvegyem. Inkább fizetek jóval többet, de azom lesz, amit megszerettem, ami megtetszett.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Nestor16
senior tag
Üdv.
Milyen egeret tudnátok ajánlani leginkább böngészésre, néha játékra (LoL, Cod2)?
Fontos lenne, hogy ne izzadjon bele a tenyerem vagy esetleg elszívja.Utána olvasgattam már, de valószínűleg a kényelmi igényem miatt boltban fogom tapizni a rágcsálókat, addig is próbálok informálódni. Eddig nem nagyon találtam olyat, ami nagyon megfogott volna külsőre (leginkább az ajánlottakat néztem összefoglalóban). Tervezett egérpad Corepad C1 lesz.
A 2 oldalsó gombot már megszoktam, az még jól jönne. (Azt hiszem egyes Razer egereken nem volt, pedig elég drágák )
Jah az ára pedig 10k alatt legyen lehetőleg. Köszi!Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest