Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
BlackSoft #30536 üzenetére
"inkább arról csinálj videót, hogy honnan a kurva anyádból van ennyi pénzed"
Ugyan. Ilyenekre a legkönnyebb reagálni.
"Kedves jellyretard89, nem is hinnéd, mennyire közel jársz az igazsághoz. Valóban, a feltételezésed helytálló. Anyádból. Mert őt futtatom. De nem panaszkodik."
Egy kis kreativitás mindig segít. :>
"a Suzuki SX4 milyen fasza, én akkor is Mercedes W246-ot fogom venni, mert jobban tetszik..."
Ez viszont nem jó analógia.
-
BReal
addikt
válasz
BlackSoft #30536 üzenetére
Ja mert egy Logitech, vagy más fajta Razer egér (ha már Razerről van szó) Suzuki SX4 kategóriát képvisel? Nem tudtam! Ne haragudj, de ha valaki kinézet alapján választ egeret (kinézet!!! nem kényelem, mert pl. garantálom, hogy meg se tudta fogni előtte sehol az egeret), az egész egyszerűen ostoba, nem tudok rá mást mondani. Arról nem beszélve, hogy nem egy ilyen robotegér van már piacon.
Én is megemlítettem már itt korábban, hogy néha nem ártana segítőkészebbnek, vagy kevésbé támadónak lenni itt a fórumon, de Tirexivel kapcsolatban teljesen igazuk van. Aki csak azért vesz meg egy egeret, mert drága. Szerintem úgy találhatta meg hogy beírta googlebe: legdrágább egér.
Egyébként is nehéz komolyan venni egy olyan embert, aki olyan unboxing meg teszt videókat tesz fel youtubera, mint ő (ajánlom keress rá, bár ha jól sejtem, ismered), amiben egyszerűen érződik az, hogy csak azért csinálta a videót, hogy villogjon a cuccaival, nulla szakmaiság van bármelyik videójában, és egész egyszerűen paraszt a stílusa; illetve olyat, aki egy kb. 160 ezer forintos LG monitort (ha jól emlékszem) kb 1 vagy 2 hét után kezdett árulni, mert hogy az nem 4k-s.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest