Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
Hm. Szerintem 7k még nem vészesen drága, de ha tudsz mutatni másik kb. 120-130mm hosszú és 100-110g tömegű vezetéknélküli, minőségi egeret, szólj nagyon nem jönnek be ezek a picike egerek, vezetéknélküliben meg nem találtam nagyot.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
zack
nagyúr
válasz Cingáriusz #31134 üzenetére
Nem bántam meg, hogy nem M65 lett, mert baromi jó az M95. Kb 6-7k a különbség a kettő között, szerintem mindkettő jó választás, bár az alu miatt nehezebbek az átlagnál. A sok gomb ne tartson vissza, én sem használok annyit, mint amennyi az M95-ön van, de olyan átgondoltan vannak elhelyezve, hogy nem zavar egyik sem.
Ha a kettő közül választasz, el ne kövesd azt a hibát, hogy a Mambát választod. Volt 1,5 évig.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz ricshard444 #31155 üzenetére
Szerintem ezen a szinten nincs nagy különbség a szenzorokat tekintve. Sokkal többet ér a mikrokapcsolók minősége, illesztés, anyaghasználat és a glide minősége.
20k környéke azért már az a szint, ahol a szenzor nem lehet szűk keresztmetszet.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz jaffa 2843 #31157 üzenetére
Nézd. Én saját tapasztalatomból írtam amit. Alapvetően szenzorban Mamba, Copperhead, G9x, Sensei, és most az M95 is jól teszi a dolgát. Egyiknél sem a szenzor volt a szűk keresztmetszet.
Biztos van kakukktojás, ami drága és kaki, de személyesen ilyennel nem találkoztam.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz hypno skate #31144 üzenetére
Elmentettem a linket, köszönöm!
-
zack
nagyúr
válasz jaffa 2843 #31159 üzenetére
Ha tudok lőni az eddigiekkel is 2-3 k/d BF4-ben akkor biztos egy jobb szenzorral lenne 4-5 k/d. Persze persze. Mire kellene használnom az egeret? Kinek kell több annál mint hogy pontos és gyors? Áruld már el te mit tudsz kihozni ezeken kívül egy jobb szenzorból azon kívül hogy elméleti síkon tisztában vagy vele papíron mi a jobb. Biztos a 0. helyen lennék egy jobb szenzorral, mert 80000 játékosból hónapok óta első vagyok az egyik szerveren ezekkel a kommersz szenzoros vackokkal.
Persze élhetsz továbbra is a szenzorok bűvöletében, a te dolgod. Én az összképet nézem. Mi a jó egér és mi nem. Nem foglalkozom a szenzor típus számával mert ettől nem fogom tudni profibban használni.
De egyébként beszélhetnél olyanokkal is akik ligában tolják, és nem hiper szuper szenzoros egerekkel, hanem "mezei" gémer egerekkel. Biztos ők sem értenek hozzá. Az a lényeg hogy te igen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dobragab
addikt
Kérem mindenkitől, a topic szétbarmolását fejezze be... Akinek fontos a szenzor, az figyelembe veszi vásárlásnál, akinek nem, az meg anélkül is elégedett azzal a patkánnyal, amit vett.
[ Szerkesztve ]
-
válasz jaffa 2843 #31162 üzenetére
Just let it go.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Synthwave #31164 üzenetére
..és hagyjam elveszni a topik szakmaiságát mert jön néhány 'két-perce-van-egy-egerem-mindent-tudok' egyén és pillanatok alatt képes tönkretenni azt, ami ezidáig fel lett építve?
Szerencsére a jobbféle fórumokban nem nagyon találkozni ilyenekkel, ezért is látogatom szívesebben az OCN és ESR ehhez tartozó diskurzusait. (Bár utóbbi néha tud érdekes lenni )[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
zack
nagyúr
válasz jaffa 2843 #31165 üzenetére
Ó jaj te szegény. Ne hagyd. De nem én vagyok az, aki nem látja a fától az erdőt. A számok bűvöletében élsz, és aki nem szenzor alapján vesz egeret az szerinted hülye, azért mert ideologizáltad azt amit nem lehet.
De kicsit átviszem gyakorlatba...Látom az előző példát nem értetted.
Gondolkozz el azon hányan vesznek egeret szenzor alapján, és hány eladó ad el egeret szenzor típus alapján. Érdekes, mégis egyik egeremmel sem volt szenzor probléma semmilyen szinten, de ezzel nem csak én vagyok így, elég sok az elégedett vásárló, és ha nem elégedett, akkor nem a szenzor miatt.
Korábban itt valaki, hogy egy egér vagy jó, vagy nem. Úgy tudom ő is menő itt a topikban. Vagy most akkor neki sincs igaza gondolom, mert az xy szenzor számú eleve nem lehet jó, mert nem tudsz tripla Akcelt ugrani a levegőben. Oké. Akkor vásárolj ennek megfelelően. De ne akard már ráerőltetni a topikra, hogy mindenki így vásároljon, azért mert te így teszel. Te vagy az, aki túl sokat lát a dolgokba, és ezzel a szenzor mizériával elbizonytalanítod azt is, aki egyébként határozott.(#31166) DeathAdder
Nálunk is van három, de ők nem műszaki beállítottságúak.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
jaffa 2843
Ármester
válasz DeathAdder #31166 üzenetére
Nem fél a kígyóktól?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
DeathAdder
veterán
válasz jaffa 2843 #31168 üzenetére
Attól lehet fél, de az egeret nagyon szereti
-
Baggio04
aktív tag
Üdv.
Egy ilyen sharkoon egér megéri a 4k-t?
Játék legfőképp CS, illetve más fps-ek. Nem vagyok túl nagy játékos ezért eddig ilyen ezer forintos egereket használtam és most kicsit feljebb akarok lépni. Mondjatok rá valamit vagy ajánljatok másikat, ha ez nem megfelelő. Pénz max 5 ezer. (lehetőleg a linkelt oldalról!).
KöszönömBaggio
-
jaffa 2843
Ármester
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Egy Razer Deathadder 2013 egeret szetetnék venni. Melyik Goliathus padot vegyem hozzá? Speed vagy Controll? Van egy WOT kiadású verzió is ott a Medium Speed van hozzá párban. Köszi
Fully electric lifestyle!
-
Grizzly87
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csatlakozom a táborhoz egy Logitech G502 egérkével.
Előtte Logitech MX300, majd egy Gigabyte M6800 szolgált, ami szenzor hiba miatt került a fiókba.
Nem vagyok hardcore gamer, heti 2-3óra FPS játék, sok internet és ami számomra fontos az a képszerkesztés. Ez utóbbi miatt kellett nekem leginkább a jó szenzor és a DPI kényelmes-azonnali váltása.G502:
- Eszméletlen jó a szenzor! Nincs nagy tapasztalatom, de ez valóban más ligában játszik az eddig egereimhez képest. Asztalon, egérpadon, újságon, katalóguson is teljesen jól teszi a dolgát. Első használatkor, rögtön frissítette is magát. A Logitech Gaming szoftver logikus, érthető.-Külső: Nekem tetszik a design. Palm gripes vagyok és úgy érzem pl az M6800 után, hogy lehetne púposabb. A tenyerem vége és a csuklóm túlságosan lelóg/felfekszik az asztalra. Hüvelyk ujjam nem panaszkodhat. A kis ujjam keresi a helyét, nincs hova támasztanom, az egérpadon húzom. Minden gomb jó helyen van, kivéve a shooter, amit mondjuk 1centivel hátrébb tennék. A görgő elég hangosan racsnizik, a szabadonfutó móddal még barátkozom. A kábel jó hosszú, harisnyázott. Valóban fej nehéz és súlyos, a plusz súlyokat nem is értem, kinek szánják.
Egyelőre marad, de ha nem tudok átszokni a "kis termetére", akkor sajnos csere lesz a vége...
Kezem hossza középső ujjtól - tenyér/csuklóig 19cm, szélességre hüvelyk ujjat nem beleszámolva 9cm.Remélem tudtam hasznos információkkal szolgálni azoknak, akik vásárlás előtt állnak.
Az út ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér...
-
dobragab
addikt
válasz Grizzly87 #31174 üzenetére
Üdv, Kolléga!
Én is egy Gigabyte GM-M6800-asat cseréltem le, de én G400s-re. Szerintem is ég és föld egy jó Logitech és az M6800...
(#31167) zack
Ha még itt vagy, én mint átlagjúzer szintén elmondanám az eddigi tapasztalatomat arról, hogy van-e különbség egy olcsó és egy ajánlott egérben lévő szenzor között. Minőségérzetre, dizájnra, kapcsolók, görgő minőségében az M6800 is egy remek egér, szerintem. Kényelmes, jó fogású, kellemes. De érezhetően javult a játékteljesítményem azóta, amióta G400s-t használok. Egészen egyszerűen jobban tudok vele célozni. Én is FPS-sel játszom, nem is akárhogy. Kb. 2-ről 3-ra ment fel az átlagos K/D-m. Nyilván körökre osztott stratégiai játékban, vagy akár FPS-ben "kempereknek", akik mindig ugyanarra lőnek, tökmindegy a szenzor, de ha te is huzamosabb ideig játszanál egy ajánlott egérrel, éreznéd a különbséget.
-
izee
őstag
válasz jaffa 2843 #31176 üzenetére
héhéj, privátban már leelsőztem
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
zack
nagyúr
válasz dobragab #31175 üzenetére
Próbáltam a Gigabyte egereket... Nem egy kategória. Közelében sincsenek a jó, FPS-hez is használható egerekhez. Persze hogy érzel különbséget.
Nem igazán erről szólt a vita.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz dobragab #31180 üzenetére
Érdekes az érvelésem? Ember, azonos kategóriájú egerekről volt szó 20k környékén. Nem mondtam hogy egy 2000ft-os egér és egy 20.000ft-os egér között nincs különbség szenzorban.
-
válasz jaffa 2843 #31178 üzenetére
Nekem már van.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Copperheadnél (Agilent 6018) meg Mambánál (Philips TwinEye retek) sem volt a szenzor szűk keresztmetszet?
lololo
[ Szerkesztve ]
-
Grizzly87
csendes tag
válasz jaffa 2843 #31176 üzenetére
Sajnálom, már nincs nálam...
Az út ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér...
-
h1mpi
félisten
G502-t vagy a Deathaddert ajánlanátok? Nem tudok dönteni!
wOT, Stratégia és WD, Fry Cry típusú játékokkal játszok.Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Amúgy mennyire kell a DA 2013 egerekhez a gari? Sok meghibásodás a jellemző? Mert, amit vennék az külföldi garis, tehát olyan, mintha nem lenne a pk miatt....
-
h1mpi
félisten
válasz ricshard444 #31189 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom a DA-ert 1 hónapos 16K WOT Edition. HA nem jön be, akkor legalább nem az új árához képest bukok
-
h1mpi
félisten
válasz jaffa 2843 #31191 üzenetére
1 hónaposan vettem egy PH-stól
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz ricshard444 #31193 üzenetére
már néztem mind a kettőt, de nem tudtam dönteni. az ár döntött
-
coolpet
senior tag
Erre mit mondtok?
-
orange96
csendes tag
Üdv!
Speedlink egerekkel van valakinek bármilyen tapasztalata?Pontosabban a speedlink decus vagy speedlink kudos rs-t használt már valaki?Tartósak ezek az egerek? -
coolpet
senior tag
válasz jaffa 2843 #31196 üzenetére
A naos tetszik, de a 8000-esnek valahogy jobba designje, de nem talalom magyar webshopban.
A Naos 7000 megvan de qrva draga... Mennyire evrsenykepes ebbena kategoriabana tobbivel?Pro/kontra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest