Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Egér vásárlás előtt állok, amit rászánnék max az olyan 10-11k környéke, milyet tudnátok ajánlani / személyes tapasztalat előny
Amire használnám rengeteget az FPS játék, abból is a CS:S / CS:GO világa intenzíven.
Sokat olvastam a SS Kinzu V2 / Pro között, de nem tudom eldönteni érdemes-e megvenni. Divatmárka, vagy tényleg minőségi és időtálló? Mert ha ezek sem bírják sokáig elállok a vásárlástól.
Még szemezgettem ezzel a rágcsálóval. Nem tudom valaki használ-e ilyet
Nekem ennek a kistestvére volt, csak 5 hónap után elkezdett fagyogatni az egér, és a görgő nyikorogni.Minden választ meghallgatok, és köszi előre is a válaszotokat
Szerk: Játékra melyik a jobb a lézeres egér, vagy az Opticai? Jákokban olyan 800DPi-n játszok, ha fontos ez az adat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz drtimot #26616 üzenetére
Elolvastam mindet, azzal kezdtem a kérdést, csak én kérdeztem a személyes tapasztalatokat is. SS Kinzut, valaki ajánlja valaki nem, most nem tudom eldönteni
Ebay-ről nem veszek, csak is itthon. Néztem még a RAZER Abyssus, de nem tetszik hogy nem lehet 800DPi-re belőni, de gondolom van hozzá valami szoftver és az alapján személyre lehet szabni -
törölt tag
válasz drtimot #26624 üzenetére
Hozzá tudok szokni a kis egérhez, nem feltétlen kell most azt a Gigabyte egeret nézni, mert használtam előtte kis egereket is, és megszoktam. Végül is mindegyikre rá áll a kezem, csak szeretnék egy olyat, amivel hosszabb távon is használhatnám, és nem kellene évente, vagy fél évente cserélnem.
Ha az Abyssus időtálló akkor megvenném azt, és játékban feljebb veszem az érzékenységet, aztán megtalálom az aranyközéputat. Csak azt furcsállom hogy itt 125-1000HZ közt működik. Az első HSZ-ben meg azt olvastam hogy "A lényeg, hogy 500 Hz fölé nem igazán érdemes menni; ezzel a CPU-ra és az USB-sínre is kevesebb teher hárul" Most akkor ez így is ajánlott? Mert 125HZ-en nem használom az biztos
Mondjuk ami jó szempont még hogy 2 év gari van rá. -
törölt tag
válasz FollowTheORI #26629 üzenetére
Játékban sose használtam oldalsó gombokat, csak görgő, és a bal-jobb gombok. Netezéskor használtam csak, de tudom használni 3 gombbal is. A lényeg hogy időtálló legyen a Razer, ha netalántán rá esne a voksom, de még erősen gondolkodok rajta.
-
törölt tag
Erről amúgy mi a véleményetek?
[link]
Optikai, gyors gombok, frekvencia: 125/250/500/1000 Hz, 2 év gari, mi kell még -
törölt tag
válasz FollowTheORI #26637 üzenetére
Lehet bevállalom, külsőleg nagyon tetszik, és tudásilag is verekszik a jobbakkal
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Narakh #26650 üzenetére
Nagyobb DPi-n hibázik? Valaki elmagyarázná hogy mi a baj hogy csak 400DPi-n jó? Mert pl játékban használtam az egeremet, 800DPi, egér sens 1.4. Na most ha 400DPi-n kell ezt használnom akkor meg feljebb veszem játékban a sens pl 2.5-2.8-ra, és ugyanott vagyok, és azt produkálja olyan mozgást végez mint 800DPi-n nemde
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #26653 üzenetére
Hát Windows 7-et használok. Ezt a "USB polling rate csak hack útján megy" ezt nem igazán értem. Itt azt érted hogy az egér Hz állítása? "Windows alatt pontossági probléma", hát adok rá egy kis accelt, ha azon múlna de szeretem úgy használni az egeret Windows alatt mint játékban, tehát ha kell rántok rajta.
A másik hogy egérpadom egy Cooler Master Storm Speed-RX aminek anyaga megegyezik a Steelseries QCK-hoz. Ezen jól működne? Vagy nem válogatós, és megy mindenen? -
törölt tag
Látom van ezekből egyedi megjelenés is [link]
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #26660 üzenetére
Azt hiszem akkor hogy ez lesz az én egerem, aztán majd ha kell segítség hogyan tudjam 500Hz-re rakni, akkor ide írok
-
törölt tag
Ezt a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 egeret, már csak külföldről lehet beszerezni? Mert nem igazán találok magyar oldalt
-
törölt tag
válasz drtimot #26665 üzenetére
Akkor lemondok róla, mert akivel garanciáztatom az egeret, nem tud ilyet beszerezni.
Ráfizetek egy drágábbra, és ezek lennének a jelenkezők:
- STEELSERIES Kana
- STEELSERIES Kana V2 / V1, és V2 között sok a különbség?
- STEELSERIES Sensei RAWItt is az a kérdés, Optikai, vagy lézeres a jobb, és megéri-e Sensei-t venni?
Mind a három két kezes, és nem tudom mennyire lenne fura használni, mert én eddig csak jobb kezeseket használtam, és ezeknél oldalt nem nagyon van ilyen mélyedés az oldalán
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz drtimot #26670 üzenetére
Elolvastam már őket, de kihagyott az emlékezetemből hogy melyik is a jobb a kettő közöl, és igen az optikai volt kiemelve.
Amelyik boltot nézem, ott a kettő között legalább 2000FT különbség van, csak érdekes hogy ilyen drága egérre is csak 1 év garancia
Pixel boltja nekem mesze van, nem vagyok Pesti -
törölt tag
válasz drtimot #26676 üzenetére
Huhh na ezzel a válasszal most megfogtál
Lehet még is külföldről ismerőssel behozatnák egy IME 3.0, vagy egy egyedi IME 3.0 festésű egeret, csak abban kérnék még segítséget, hol lehet eredeti példányt venni megbízható forrástól? Mert állítom hogy tele van hamisítvánnyal az Ebay, és nem szeretnék olyat kifogni -
törölt tag
Na ő lesz az enyém, lakozott és a színe is tetszik IME 3.0
Köszönök szépen minden segítséget -
törölt tag
válasz jaffa 2843 #26685 üzenetére
Ahhhhhhhh mit linkeltem
Ez lenne az IME 3.0 -
törölt tag
válasz Kaeblo #26698 üzenetére
Egész jó, szép is a francia nyelv, de semmit nem értek sajnos
(#26697) meszi16: 3-5k között Válaszd ki melyikre gondoltál, lehet több is aztán megnézzük melyik az ideális.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #26704 üzenetére
Néztem hogy van-e alatta felirat, de csak Francia volt
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #26706 üzenetére
Most egy olyan árkategóriába ne várjunk csodákat
-
törölt tag
válasz Skinny26 #26715 üzenetére
Most hogy vissza emlékszem, én is rendeltem már Hong Kongból, és nem kellet semmit fizetnem, de az ilyen 30-40k értékű csomag volt.
(#26716) Narakh: Tudom hogy van olcsóbban, csak én ettől a sráctól néztem, mert többen rendeltek tőle már, és megbízható a srác, vannak olcsóbban ez tény, csak azokat nem néztem milyen értékeléssel rendelkeznek.
Bár ahogy elnéztem, megbízható ő is, és a Posta is ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz drtimot #26719 üzenetére
Se Ebay, se Amazon, nem onnan rendeltem. Repülővel hozatták át ennyit tudok, szállítási díj 3000FT volt ha jól emlékszem, külön nem kellet fizetnem semmit
Annyi volt hogy 15.-én vagy 1.én megvárták a rendeléseket, és utána a leadott rendelésű cuccokat szállították egybe, gondolom így nekik jobban megérte, mint egyesével külön-külön.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gempas 70 #26727 üzenetére
Ha tudsz rendelni külföldről eBay-en keresztül, egyértelműen ezt ajánlanám:
Microsoft Intellimouse Explorer IE 3.0 Bizonyított egér, időtálló. Első HSZ-ben találsz róla bővebb információt, szerintem ő lesz a megfelelő neked.
Én is most rendeltem egyet, 2 hét alatt ide ér a kicsike[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr President #26732 üzenetére
Gigabyte-ot ne, az minden csak nem minőség.
Nekem az m6900 fél év alatt meghalt, 2-3 hónap alatt veszettül nyikorgott a görgője...
Ha teheted külföldről vegyél egy WMO ingyen postával.(#26733) Tylerx: Kétkezes se jó?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz xPraetoriaNx #26756 üzenetére
Ezeket amiket felsoroltál mind el kell felejteni.
Esetleg Microsoft IME 1.1 / 3.0 nem lenne jó? Megbízható, játékra alkalmas, ha alacsony sensin használod.
Időtállóak, és bizonyítottak.
Ha hazai termékeken akarsz nézelődni amit itt is kapsz 10k tartományba, akkor talán a RAZER Abyssus. -
törölt tag
válasz xPraetoriaNx #26760 üzenetére
Használtam M6900-et 5 hónap alatt megadta magát. Először a görgő része 3 hónap után nyikorgott, utána 5 hónapban lefagyott az egér, játszás közben, utána ki-be húzgáltam helyrejött, de egy idő után az se segített neki, és meghalt.
De ha az első HSZ-t elolvasod, látod melyik egereket ajánljuk. -
törölt tag
válasz Motion_Blur #26769 üzenetére
Ezek az igazi egerek
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #26782 üzenetére
Huhuuuu
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #26806 üzenetére
Ingame mouse speed feljebb venni a Sensit erre értettem.
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #26814 üzenetére
Kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest