Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz SunMount3r #24399 üzenetére
Akkor így jártál.Nem fognak mindent a helyedbe hozni.
Esetleg ha mégis megrendelnéd egy helyi boltban, akkor a végén azt is drágának találnád.
Menj be valamelyik hipermarketbe, aztán vedd med a legolcsóbb egeret ami tetszik is." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
válasz SunMount3r #24399 üzenetére
"Nekem az a pár e-Ft postaköltség is számít, igen."
Nekem is. Azért vásárolok olyan helyekről, ahonnan még így is megéri.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nagyúr
Sziasztok!
Szükségem lenne cseretalpra egy Logitech Performance MX egérhez, és bár a Logitech alkatrészboltjában 600 ft, a kiszállítás miatt nem igen éri meg. (Régebben írta valaki, hogy ingyen kihozzák, na, ez már megszűnt, ahogy néztem).
Esetleg tudna valaki alternatív linket, pl. e-bay-eset? Eredetit nem találtam, csak ilyet pl: [link]A másik, hogy ezek öntapadósak? Simán lefeszegetem az egér aljáról, megtisztítom a felületet és felnyomkodom az újakat (sosem cseréltem még)?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
whYz
őstag
-
atoka1
tag
válasz szacsee #24361 üzenetére
Szia! Én egy Logitech M510 et nyúzok már 2 éve, unifyingos a vevője, elég kicsi. Rendes nagy egér, lézeres, de az én asztallapomon nem megy normálisan, kell alá pad, de ágyon, szöveten kifogástalan(máson nem próbáltam). Fogása kényelmes, görgője jó, viszont a hüvelyk új gombjai tragikusak, 1 cm holtjáték biztos van mire kattan egyet, nem is használom. Elég strapabíró, a gumis részek még mindig nem kopnak nem akarnak elválni. 2db AA elemmel működik, nagyon sokáig bírja, nem is emléxem már mikor cseréltem benne elemet. Remélem segítettem valamennyire
-
kalozhun100
őstag
Hello, Genius Traveler 6000Z-ről mi a vélemény?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
veterán
Sziasztok!
Le kell cserélni a jó öreg Logitech G5 egeremet, viszont a keret elég karcsú 5000ft kb.
Játékra lenne legfőképp.
Az ajánlott egerek között A4Tech X-710BF néztem ki, de sehol sem találtam már.
Árban is jó lett volna, a kinézete is tetszett.
Mindig Logi egereim voltak, ez a forma áll legjobban a kezemre.
Milyen egeret ajánlanátok?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz kristof123 #24411 üzenetére
Görgővel van baj, épp most takarítottam ki, de nem sokat javult.
Jobb lett, de játéknál idegsítő ha nem vált.jaffa 2843: Köszönöm, megnézem, de nem szeretek használt dolgot vásárolni.
Mindenesetre hátha...2-3 egér van aprón. ami 8000ft g400 azt már jegelték, de az már sajnos picit sok.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
szacsee
nagyúr
Nick Marshal, atoka1 és icecave:
Köszönöm a válaszokat!
atoka1: Nézegettem az 510-et, a 705-öt és az 525-öt is.
Ebből a trióból ahogy nézem az 525 lehet a legújabb, viszont elég parányi lehet. Könnyen meg tudnám szokni a kisebb egereket is, pedig lapát tenyerem van. Volt MX518-am, utána MS Sidewinder az MS rádiós optikai mellett. 518 után viszont a kézfejem nem zsibbadt el olyan hamar... vagy csak játék közben kellett volna egy kis szünetet tartani.
A jelenlegi MK520 rágcsálója egyedül az itthon talált műanyag egérpadon hajlandó működni.
Asztalon, szőnyegen ágy szöveten, ágyneműn, kanapén sem érzékel. Sajnos attól félek, hogy az 510 is háklis lenne különböző anyagokra, ezért próbáltam olcsóbban megúszni, hátha egy "gagyibb" is látja azt, amit a nagyok, ha meg nem, akkor nem bukok rajta nagyot. Játékra ott az 518 és a Sidewinder, de nem vagyok HC gammer, így nem hinném, hogy jobb kellene.
Wifis egér is csak azért érdekel, hogy ha kanapéról vezérelném a PC-t, akkor ne legyen gondom a kábellel.
Csukló gyulladástól nem tartok, mert max pár online sport streamet nézek és ha elindítom a műsort csak akkor nyúlok az egérhez, ha vége, vagy bealszom.
M310 a múltkor ágynemű csere előtt az egyik kispárnámon ment, de ágynemű csere után már nem volt hajlandó elindulni rajta.
icecave: Drágább rágcsálótól sem riadok vissza, ha megéri az árát, de ahogy írtad gondolom akad a Performance MX-el is egy-két érdekes dolog.... ha van kedved megoszthatnád.
Köszi!
Ha ennyire háklisok az egerek még a végén marad a trackball, bár a tisztogatás nem riasztana vissza a vásárlástól, csak hát ugye ott is 3 görgő biztosítja a golyó könnyű forgását, ami egy idő után gondolom kikophat... ezért választottam volna optikai/lézeres wifi-s egeret.
Lézer, vagy optikai megfelelő amúgy erre a célra? (egyenetlen felület... textil, asztallapon (mdf) való használat)[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz szacsee #24414 üzenetére
Lézer, vagy optikai megfelelő amúgy erre a célra? (egyenetlen felület... textil, asztallapon (mdf) való használat)
Csupasz asztalt akkor nem probaltam, de anno az optikai MX700 eltevedt rajta, mig a lezeres MX1000 mar talalt rajta fogodzot.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
cyber86
őstag
Helló. Erről az egérről mi a véleményetek? [link]
-
nagyúr
válasz szacsee #24414 üzenetére
Mx518-asom volt pár évig, arról váltottam Performance-ra, mert már szegény széjjel' kopott.
Nem vagyok HC Gamer, így simán szóba jöhetett a vezetéknélküli egér. Akkut érdemes használni (1 ceruza), mert ezzel dolgozom, így gyk. hetente lemerül nekem (szemben átlagos használókkal, akiknek 3-4 hétig simán elég,ha nem tovább).
Amit nehéz volt megszokni 518-as után, az az, hogy a görgőt sokkal nehezebb lenyomni. Mára már ez az alap számomra (megszoktam). l programozható gombok, minőségi anyagokból van, a felületek nagyon jó tapintásúak, azért érződik,hogy valamit kapsz is a pénzedért (szemben a túlárazott billentyűzetekkel).
Egyszer azt hittem,hogy elromlott,de végül kiderült,hogy az időszakos Win7 frissítések kóstolgatják az ATI Firepro V4900-as vga-m driverét, mivel nem gyakori kártya, így nem is sok embernél jön ez elő. Tehát nem az egérben volt a hiba.
Mindenfajta felületen elmegy, üvegen is, próbáltam. Durva.
Nagyon megszoktam, nagyon szeretem, nem is kellene másik. Munkatársam vett egy Rapoo 8900P bill-egér kombót, amilyen jó a bill, olyan gagyi az egér. Csak azért említem meg, mert egy az egyben performance koppintás, de ég is föld a kettő (nem is egy árkategória, az tény).Összességében nem cserélném le, sőt, ha valami baja lesz, esélyes, hogy megint ilyet veszek. Néztem más logitech-et is, de még az M705 is kicsi ehhez képest (mivel ez egy elég nagy egér, főleg a kis kezemnek, de én szeretem ezt benne).
Ja, még annyi,hogy van hozzá USB kábel, így ha a gyárilag adott akku-d van csak, akkor mikor lemerül, addig amíg feltölt, "kanócosként" használhatod ugyanúgy. Én azonban inkább cserélgetem az akkukat (van töltőm is), mert ha megszokod a vezetéknélküliséget, akkor rohadtul zavaró lesz akárcsak a töltés idejére is vezetékesként használni az egeret.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
tipuka
addikt
Hali!
Még régebben kaptam ajándékba egy gány Trust GXT 25 egeret, ami még bőven garis, de azt használom míg (már fél éve) nem lesz meg az új, amit nyugi itt a fórumban és 1-2 kolléga segítségével választottunk ki privátban. Szóval íme a képet, azt akarnám kérdeni, ez gari hiba e? Vigyáztam rá, a teteje még fóliás, és az oldalán kikopott azon a felületen. Feleslegesen nem akarok rohangálni az MM-be vissza vele, mert messze van, gondoltam megkérdezem itt előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Tervben van a Logitech G700-as egerem cseréje.
Igazság szerint nagyon tanácstalan vagyok. Logitechből a G500s és G700s-t néztem, bár egy kicsit sokkalom az árukat. Milyen egeret javasolnátok 20 ezres maximum határig? Nem fontos, hogy Logitech legyen. Szinte csak játékra használom az egeret de csak kikapcsolódás szinten. Eddig nem zavart, hogy vezeték nélküli az egerem, ezért mernék bevállalni még egyet. -
Dreadloord
senior tag
-
Erdei88
veterán
válasz Dreadloord #24421 üzenetére
Van olyan jó is mint a hasonló árkategóriában levő Razer/Roccat/Steelseries egerek?
-
szacsee
nagyúr
válasz icecave #24417 üzenetére
Kösz a kimerítő választ!
Sokan nem kedvelik a fogását, revo, vagy MX1000 után és a görgő mód váltó gombja is útban lehet.
Nagy tenyérrel ez nem lenne gond, de végül mégis a trackball mellett döntöttem.
Fontos volt számomra, hogy mindenféle felületen gond nélkül működjön és a fennmaradt kérdésben a trackball nyert... elemélettartam ellenére pucolgatni kell időnként, vagy rövidebb elemélettartam,de rendszeres tisztítást nem igényel. -
tibbike01
őstag
Na megjött az egerem. Logitech M235. Általános felhasználásra.
Első benyomások: hangos kattintási hang, az alján lévő bekapcsoló gomb lötyög, így amikor pl lepedőn mozgatom az egeret hangot ad ki, ami elég bosszantó. Ha megrázom az egeret akkor a belsejéből jönnek ki zajok. Szóval elég gyenge az összeszerelés minősége.Viszont működésileg tökéletes szépen teszi a dolgát.
Ha hosszútávon zavarni fog, akkor beújítok egy HP X3300-ra mert azt dobozon keresztül megnyomkodtam és nagyon tetszett
-
törölt tag
Nah ezt is megértük. Már kíváncsi voltam, a Zowie mikor lép be
-
cyber86
őstag
Valaki? (#24416) cyber86
-
Bandi995
aktív tag
Sziasztok!
Olcsó, 4-5 ezer forint körüli, megbízható, robosztusabb egérre szeretnék alternatívákat kérni tőletek Nem kell , hogy egymillió gomb legyen rajta, fps-hez, tps-hez lesz majd használva. fogásom amúgy claw grip.
Köszi előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Teszek még egy próbát itt nálatokKeresek egy egeret CAD-es rajzoláshoz, PS-hez. Szóval a pontosság evidens kellene hogy legyen. Mivel laptop mellé kell, szeretnék vezetéknélkülit. Eddig egy Logitech M705-öt néztem ki, de sokmindent lehet olvasni az érzékelőjéről.
Ti mit ajánlanátok 10000 Ft magasságig?
Egyébként elgondolkodtam már egy Anywhere MX-en is. Azt már próbáltam és elég kényelmes volt a használata. Bár az eléggé a keret felett van.
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani hogy amikor a laptop touchpadját használom akkor gyors legyen a kurzormozgás (általában ezt használom), ha viszont az egeret akkor lassú (cad-es tervezésnél amikor fontos a pontosság, és egyébként is csak egérrel lehet normálisan használni)?
-
-
Dreadloord
senior tag
válasz cyber86 #24436 üzenetére
Ha a 30 darab ajánlott egérből számodra nincs normális, akkor hidd el jobban jársz, ha nem itt kérsz tanácsot, met ez nem a te fórumod lesz, neked inkább azt javasolnám, hogy menj be a hülye azért nem vagyok boltba, és vedd meg ott a legszebben csillogó legalább 4 gombos egeret, és használd egészséggel
-
törölt tag
Van esetleg ötletetek, miért kezdett el random scrollozgatni/egyáltalán nem scrollozgatni a logi MX500-am Szétszedtem, kitisztítottam (nem volt benne nagyon semmi szennyeződés, de hátha) letöröltem a driverét, de így is csinálja: vagy nem scrollozik egyáltalán, ha a görgőjét forgatom, vagy éppenhogy csak, amit viszont állandó jelleggel csinál (és rohadt idegesítő) hogy magától scrollozgat össze vissza, ahogy érzi, mintha külön életet élne.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
A kérdésem!
Aki tud érdemi választ adni kap egy jó pofa sört! -
cyber86
őstag
válasz Dreadloord #24437 üzenetére
Egyébként jelenleg 1 Logitech G9 laser egerem van ami nem 1 sz.. Csak nekem több gomb kell vagyis igazából 1el több ami nem megy tönkre hamar, mert öcsémnek is ilyen egere van és már az oldalt levő alsó gombja eléggé nehezen érzékel már neki és ezért keresek 1 olyan egeret aminek van olyan plusz gombja ami jól bírja.
-
Kaeblo
csendes tag
Hello!
A mouserate csak akkor működik ha a test mode be van kapcsolva? Próbáltam kikapcsolva, akkor nem mozdult az egér. Aztán ha visszakapcsoltam a test mode-ot, akkor megint ment. Rosszult tettem fel vagy ez csak így megy?
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Tudtok ajánlani 5e. FT környékén egeret?
Elvárásaim nem túl nagyok, elég nekem max 1800 dpi és 2 gomb az oldalán, viszont legyen megbízható és kényelmes + optikai.
Legfőképp FPS játékokat játszom. Eddig egy CM Storm Spawn egerem volt ami claw gripes fogású de 1-2 óra játék után görcsölt a kezem utána szóval nem az én játékstílusomnak való.
Talán egy ilyen. Házakban hűtőkben egész jók.[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
Első hozzászólást olvastad? Van benne lista ajánlott egerekről is, és ha nem riadsz el használt egér vásárlásától, a legtöbb 5-6 ezerből beszerezhető.
A görcsölő kéz bizony nem jó jel, és nem a játékstílusra, hanem a rossz fogás + egér párosításra utal. Véletlenül nem egy nagyobb egérről váltottál erre?
A leírásod alapján én mindenképp valami testesebb egeret ajánlanék oldalgombokkal, pl.
- MS Intellimouse 3.0 újonnan ebayról ~5600 ft
- Logitech Mx518 használtan aprókon 3000-6000 ft
- Razer Deathadder használtan aprókon 5000-tőlDe persze a legjobb lenne kipróbálni, hogy melyik egér fogása válik be, mert az egy szubjektív kérdés.
A házakban/hűtőben jó dolgot pedig felejtsd el egér terén, cipőt a cipőboltból.
@Nick Marshall: Biztos, hogy jól kitisztogattad? Ha a görgőt fizikailag kiiktatod (kiveszed), és/vagy a fényreceptort letakarod, változik a jelenség?
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
-
mqm
senior tag
Úgy néz ki egy ilyen lesz. Microsoft WheelMouse Optical 1.1a
Ránéztem és feltörtek az ősrégi emlékek mikor 12 évesen UT-ztam ilyen egérrel a bátyámat arrébb rugdosva a géptől. Szinte könnyek csordultak ki a szememből. -
törölt tag
Az MS IMO 1.1a a mai napig az egyik legjobb egér, főleg, ha beállítod hozzá az USB frekvenciát. A ragyibájt meg..
Timot: igen, szétszedtem, ki is szedtem még a panelt is, nem látszik rajta semmi az ég világon. Próbáltam megtisztogatni azt a 2 szembenálló lencse szerűséget is monitortisztítós vattás fülpiszkálóval (előtte, utána is tiszta volt, de mondom hátha) de semmi hatás. Kiszedtem a panelt, megnéztem hátul, hátha hozzáér valami a forrtasztások végeihez, csak nem látszik: semmi nem volt ott. Most az 518 panelével megy, azzal teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Napelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest