Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz zs-zsolti #24951 üzenetére
Nem tudom mennyire hátrány, ha nincs rajta sokféle gomb és elég minimalista a szoftver is hozzá (csak DPI állítás és 2 plusz gomb) - én kifejezetten nem szeretem a csili-vili sokgombos egereket, tehát nekem ez nem volt szempont, csak a kényelem. Előny, hogy van rajta DPI állító gomb, amivel 3 lépcsőben tudod állítani az érzékenységet. Ami felróható esetleg, hogy hangosan kattog (bár csöndesen kattogó egér nem sok van), asszony szólt már be érte mikor próbált aludni. Egyebet még nem tudok mondani, a sima M7-esnél egyértelműen jobb vele játszani, remélem tartósabb is lesz.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Sugar Snekov
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek... Szeretnék ajándékba venni egy egeret, de mint kiderült nem is lesz olyan könnyű a dolgom. A hölgy balkezes és hát nem olyan sok balkezes egér van ha jól sejtem, ami még ráadásul rádiós is. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, 10e Ft körül gondoltam az árat és valami minőségibb darab jó lenne, de nem igazán találtam, vagy ha igen nem tudom, hogy érdemes-e azt...olyat venni...mennyire régi stb. Ezt néztemMx610de esetleg valaki akinek van jobb ötlete kérem segítsen.
Előre is köszönöm!
H. Attila
-
LOTR
addikt
sziasztok
nem feltétlen vásárlás lenne a téma, aztán meglátjuk
eddig "alap" egereket használtam, felváltva többet, mert így kevésbé fájdul meg a sok géphasználat közben a kezem, van egy optikai geniusom, meg egy lézeres a4tech-em, ez utóbbi nagyon jó, viszont nagy hátránya, hogy középen elvékonyodik és túl keskeny, hosszú használatok alatt szinte begörcsöl az ujjam tőle
megláttam egy lenovo egeret, ami jóval szélesebb, gondoltam majd jó lesz az, miután beszereztem, sajnos csak akkor sikerült rájönni, hogy ez meg sokkal lassabb (vagy nem tudom mi a megfelelő kifejezés erre), mint az előző kettő, az meg ugye nem mindegy, hogy 1cm mozagátása teszi meg az egész képernyőnyi távolságot, vagy ennél 2-3x többrebiztosan át lehet állítani kis kód módosítással, hogy gyorsabb legyen ez is, viszont akkor meg ha már szoftveresen átállítottam és visszateszem az előző egerek valamelyikét, állíthatom vissza, mert az meg már túl gyors lesz - ha jól gondolom, hogy ez így megy
tehát ebben kérném a segítségeteket, mi a megoldás? létezik esetleg valami szoftver amivel ez állítható?
azt a megoldást, hogy vegyek egy normális egeret, egyelőre kizárnám, mert csak néhány napi használat után jön rá az ember, hogy neki beválik e avagy sem, de ez az a4tech nagyon jó irányban halad, csak ne lenne ennyire elvékonyítva a közepe
kösziOne Ring to rule them all
-
whYz
őstag
Szia
A te gondod, hogy az eger CPI erteke kicsi. Errol az osszefoglaloban tudsz tobbet olvasni.
Amit tenned kellene: nezd meg windows beallitasokban, hogy az eger erzekenyseg csuszkaja hol all a 11-es skalan. A legcelszerubb legalabb hatosra allitani, de annal tobbre ne.Ha mar alapbol 6on volt, akkor nezd meg a driverben hogy lehet e allitani a CPI-t, de gondolom ez egy lenovo eger eseteben nem lehetseges. Pontos tipust irnal?
-
superg
senior tag
válasz Agyzuzo #24960 üzenetére
hardveresen 5600 dpi ezért gyanús volt, beírtam google-ba és itt megerősitik
Legfeljebb szétszeded és megnézed
Pontosan Avago A9500 azt hittem ez van a logi g500-ba is de az s9500
[Elég sok (másodvonalbeli) egérbe van]
Biztos van tőle jobb is rosszabb is. -
Agyzuzo
addikt
Köszi mindkettőtöknek! Gondoltam hogy 6 ezerért nem egy high-end sensor kerül bele, de jó tudni, hogy azért vannak ennél jóval drágább egerek is, amikbe ez a szenzor kerül.
Jópofa a teszt, beírta hátránynak az egér méretét, nálam az pont előny...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
izee
őstag
Lilás kék zowie egér a 3. a listában
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Ma szert tettem egy Microsoft intellimosue 1.1a-ra. Hu ez nagyon jó, nekem nagyon tetszik! Jobban, mint a Logitech MX518/G400.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek az egérnek a talpa megegyezik az explorer 4.0 éval?
Konkrétan erről lenne szó: [link]Köszönöm előre is a segítséget!
Bogyorisz
-
LOTR
addikt
ez egy teljesen sima lenovo egér én azt gondolom, hogy ez az: [link]
lenovo rev:v01 - az asm és fru p/n szám talán mellékes, más nincs ráírva
ez kb ugyan az, mint a genius gm-04003a xscroll, így drivere sincs külön, csak a windowsos, ugyan így az a4tech glaser x6-60d -hez sem használok másik drivert6-os sebességgel a lenovo használhatatlan, annyira lassú, de 11-essel is elmarad a másik kettő 6-os beállításához képest
(#24961) Nick Marshal
köszi, ezt a Mouse Speed Switchert majd még megnézemOne Ring to rule them all
-
drtimot
aktív tag
válasz TomiLi #24970 üzenetére
Nem egyezik meg! A 4.0 talpai határozottan kisebbek. (Most külön megnéztem a kérdés miatt, van kéznél mindkettő, bár így is emlékeztem.) Tehát végülis rá tudod tenni, hiszen belemegy a vájatba, de ennyiért találnod kell pont rá méretezett talpakat is. (De persze még mindig jobban jársz, ha jaffától szerzed. Bár úgy tudom, a tieden alapból is jaffa-féle talpak vannak ; ))
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
TomiLi
addikt
Köszi Skacok!
Csak hirtelen erre találtam rá, és ez üzlet itt van a szomszédban, azért kérdeztem.A mostani talp is kiváló, csak attól félek, hogyha leszedem, akkor nem tudom visszarakni, inkább legyen itt egy készlet tartalékban. (G400/MX518-ra is már be van készítve a pót talp készlet Jaffa Úrtól! )
Az MX518-at szétkaptam, mert a jobb gomb lötyögött egy picit, ezt be kell állítanom, és ha már szétszedtem, akkor lesz egy kis ráncfelvarrás is.
Bogyorisz
-
drtimot
aktív tag
válasz TomiLi #24974 üzenetére
Nem kell aggódni, nyugodtan leszedheted, bármilyen ragasztóval vissza tudod rakni, nem is kell különösebben erősnek lennie. (És ez nem olyan hajszálvékony fél-szivacs lap, amit Logitechék oly előszeretettel alkalmaznak, és csak hullámosan lehet visszatenni, ennek nem lesz semmi baja.)
-
törölt tag
válasz drtimot #24975 üzenetére
Jah, és ha óvatosan szedi le, akkor nem veszít annyit a "ragadó képességéből".
(#24969) whYz: Hát.. többet vártam tőle, ha már fatty a nevét adta hozzá. Meg aztán van egy ismerős, aki ilyet használt és iszonyúakat lő, nem piskóta a csávó, elveri a nagyokat is sokszor. Aztán lehet, hogy ugyanezt megcsinálná egy tusco gizdaságos egérrel is wc-deszkán, mert amúgy még egérpadot sem használ, de azt legalább Rat7-el nem használja (most már; régebben ez a creative egere volt évekig)
[ Szerkesztve ]
-
Orf3usz
tag
Na sziasztok ismét. Az ajánlott egerek között alaposan szétnéztem, nagy részét már nem lehet kapni, de még az utódait sem. Nem akartam használt egeret venni, így végül egy Sharkoon Drakonia mellett döntöttem. Sajnos ebből a 6-10 ezres árkategóriából kihaltak a jó egerek (és halnak ki most is, mint a Logi G300), éppen ezért rögtön lecsaptam erre a kígyómintás apróságra.
Elsőre nagyon jó benyomást keltett, nem túl műanyag, jó súlyú és ez pont az a palm/claw átmenet amit kerestem. Eddig is kényelmes egerem volt de ez egész más kategória. Az áhított 10 gomb is rajta van, ez Battlefield játékoknál nagyon jól jön. A szenzor a pár hsz-el ezelőtt tárgyalt Avago 9500, nekem ez is bőven elég, főleg ilyen ár mellett. Led és fény alapú DPI kijelző is van rajta, ezek fokozzák az elit hatást, másra nem hiszem hogy jók lennének A kígyó (sárkány) minta élőben nagyon mutatós, sokkal jobban tetszik mint mondjuk az MX518 mintája.
Ezt még megtámogatom holnap a Drakonia család másik tagjával, az egérpaddal. Kíváncsi vagyok az eredményreSzerintem ez az egér 8000Ft-ért nagyon korrekt, leginkább annak aki palmos sok gombos egeret keres.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Hehe nekem is van egy ilyen egerem, csak sarga a gorgoje. Valami szornyu, recseg ha megfogom, recseg ha kattintok. Igaz mar kicsit megviselt. Egyebkent 400 cpi koruli a szenzora es egyaltalan nem pontos.
Szerintem csereld le valami hasznalhatobb egerre ami legalabb 1600 cpi-s.
[ Szerkesztve ]
-
gergoekarpat
csendes tag
Jorge emberek!
Gyors kerdes, egy mad cat mmo 7 huvelyk gombokra Ne lehet vajon mappelni a wsad-t? Neten nem talaltam Ra valaszt, illetve mennyire hasznalhato egy ilyen setup? Elore is koszi.
This is not an error, This is a feature.
-
whYz
őstag
válasz gergoekarpat #24980 üzenetére
Lehet, a programming resznel driverben.
Ha fps-el ezzel akarsz menni akkor az nem tul jo otlet szerintem.
-
deja vu
addikt
Mikor lesz kapható a g400s, vagy a g500s, mert a régieket már nem kapni? Igazából a g400 tetszett formára, de nagyon gagyi a kábele, csak amiatt tetszik jobban a g500, mert az nem törik olyan könnyen. Meg attól félek dupla annyiba fog kerülni a g400s, mint a g400, és akkor már inkább mást néznék. A g400 9 ezerért megvehető volt, a g400s meg a logi oldalán 19 ezer. Megfogdosnék egy razer taipan-t, de nem tudom hol van kiállítva. A da-n nincs dp állító gomb az azért nem tetszik. Egyébként csak azért gondolkodom a razer-ben, mert félek elb* árazása lesz az új logi egereknek, és akkor már a razer is szóba jöhet.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
whYz
őstag
válasz deja vu #24982 üzenetére
A G500 kabele ugyan olyan mint a G400-e csak ra van huzva egy szovet boritas. Probaltal mar ilyen egeret? Legtobben, koztuk en is utaljak ezt a fajta kabelt, mert nem hajlik, igy zavar egermozgatas kozben. Gyakorlatilag erzed, hogy tolja vissza az egeret ha tolnad elore. Engem nagyon zavar.
A G400 kabele lehet elobb megtorik, de az se ket nap alatt kovetkezik be, plussz ha mar megtortent a gond, veszel egy 500 forintos kabelt, lecsavarozod az eger aljat, regi kabel kihuz, uj bedug es kesz is. -
deja vu
addikt
G400-at próbáltam, az tetszett, de 19 ezer körül már inkább nézek egy razer taipan-t, vagy még hozzáteszek egy picit és egy sensei-t. Azért volt frankó a g400, mert 10 alatt kapható volt, így 20 ezer körül már nem oszt nem szoroz, ha hozzáteszek még egy-két ezrest egy jobbhoz. Csak olvastam, hogy nagyon sok embernek megtörik a g400 kábele.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
izee
őstag
válasz deja vu #24984 üzenetére
A G400 3 ezerért lenne frankó, dehát 19 ezret is el tudnak kérni érte, mert jó. Pedig egy jó egér sem ér többet. Ha bonusz extrákkal van felvértezve, akkor még 1-3 ezret. A G400 viszont sallangmentes, így az ára 3k, csakhát valamiből finanszírozzák a garanciában postázott egereiket
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
deja vu
addikt
Legutóbb 26 ezer volt az iponban a g400.
-
whYz
őstag
Hehe, almodozz.
Lehet meg anyagkoltsegben se jon ki 3k-bol es ott van meg a fejlesztesi koltseg a logisztika, fejesek fizetese, osszeszereles, marketing, garancia stb stb...Egyebkent 8-9k korul jol pozicionaltak a logitechnel, korrekt ar volt erte.
Tobbet tud nyujtani mint a konkurensek: jobb szenzor, omron kapcsolok, 2 extra gomb, jo driver(loop macro stb), jo 3 eves gari. Milyen extra kell meg?[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
Várható, hogy a g400s kapható lesz 10 körül? Mert 20 ezer körül már inkább mást vennék, ott már nagyon nagy a választék, és lehet van jobb is. Hol tudom megfogdosni mondjuk a sensei-t, taipan-t, meg a többi razer egeret? Bár lehet előbb meg kéne várnom míg megérkezik a boltokba a g400s, és azután dönteni.
-
whYz
őstag
válasz kristof123 #24988 üzenetére
Hat pedig nem sz@r. Hasonlitsd ossze az setpointot a intellipointtal vagy a steelseries engine-el es meglatod, hogy melyik a sz@r.
Persze lehetne jobb is, de mondj mar 8k-s egeret aminek hasznalhatobb drivere van.
deja vu: Kezdeti arat olyan 16k-ra saccolom, de azt nem fogjak tudni sokaig tartani, olyan 14-12k max ami realis, de meg mindig sok lesz erte. Ennyiert meg mar inkabb deathadder vagy valami steelseries.
-
deja vu
addikt
Tudom, hogy már unsz, de azért még kérdezek. A razer egereknél sokszor olvasom, hogy beszar a kapcsolójuk 1-2 év alatt, ettől kéne félnem? Tehát akkor nem omron-t vagy mi a túrót használnak ami tartós? Pöstön höl lehet megtapizni steelseries, razer stb profi egereket? Köszi!
-
whYz
őstag
-
deja vu
addikt
A pixelben egy darab razer nincs nem is forgalmaznak, meg sensei meg semmi ami érdekel. Ott csak ilyen csicsás piros, sárga steelseries, gagyi roccat, meg zowie egerek vannak.
-
izee
őstag
Az anyagköltség hülyeség. Nem az anyag a drága, hanem ha feliserik, hogy alkalmas pl izzadós kézre, akkor hirtelen megnő az ára. Igaz, h 3rd party-tól beszerezve nem a Logitech sara, ha teszem azt, a használható kapcsolóknak magas az áruk. +Fejlesztési blabla, úgy teszel mintha sajnálnád őket, pedig tudom, hogy nem
Feltételezem, hogy az MX 518-tól a G400-ig konkrétan nem mertek a jóhoz hozzányúlni, mégis sok éven át tartották az árukat (8k-12k). Sikerült 200cpi-vel megnövelni, új burkolatot tenni, stb, az árat valahogy magasan kell tartani, ez presztizskérdés Fejesek fizetése? Na ne már! A Boss-ok általában felértékelik magukat és képességük szerint szívják ki a pénzt a bevételből.
A kiindulás legyen egy Kolink egér. Mennyivel kell azt jobbá tenni, hogy x -kezeseknek bevált gamer egere legyen? 1k alatt van 2 típusa és nyilvánvalóan nem + (~7k - ~11k) a héj átalakítása, a tágabb értelemben vett optika beszerelése, stb. hanem ügyes cégeknél +2k, ügyetlenebb cégeknél +(3k-5k).
Ne abból induljunk már ki, hogy a komfortzónájukban meg ne libbentsünk cégek vezető személyeit egy társadalmilag elfogadottabb árképzésre korlátozva őket. Hahhah, rossz vicc.UI: alapegér minden listabeli egér 3 vagy 5 gombbal és klasszikus formával, driver nélküli jó működésre bírással és végül de nem utolsó sorban az egér tövénél törésgátlóval a kábelen. Extrák: 5-nél több gomb, hardveres cpi kapcsoló+ hz kapcsoló, mobilitás érdekében főbb beállítások megtartása hardveres szinten, nem ezer forintos egerekre szánt görgő, igen, elsővonalbeli kapcsolók, elsővonalbeli anyagok, igényes felnőtteknek szánt kinézet, nem klasszikus forma, hanem kísérletezés pl G9x formával, maga a driver egy extra, nem engedi burkolaton belülre a zsíros koszt - hoppá, garanciától függetlenül az esetek 90-95-99%-ában tartósabb mint amire a garancia szól és ezáltal megszolgálja azt az árat, amivel magasabb mint 2-3db másodvonalbeli egér megvásárlása ugyanannyi idő alatt.
Megjegyzés: Annyira nyomják a topicban a kapcsolócserét, dehát az ember fél az ismeretlentől. Nyúltam már fél-ember súlyú hegesztőhöz, de konrétan pici forrasztót még látni is alig láttam. És megáll az eszem, hogy olvasom 10x-20x, h csak egy kapcsolócsere és kész, az embernek megjön a kedve. Aztán 21-edik említésnél kiderül a gyáva turpisság, forrasztani is kell. (honnan tudnám? nem láttam belülről) A 2k-s WMO-nak kapcsolókkal és forrasztóval gondolom kicsit elszáll az ára, de végülis rendben van, a forrasztó többcélú. A G400-nál a filléres vagy nem filléres tappancsokkal egészül ki az ár. Azért szimpi a Logitech, mert a kábelcsere megoldható forrasztás nélkül, de az is egy ezres na...
-
autox3c
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan egeret ajánlani, ami:
-vezeték nélküli, de tölthető és vezetékesen is működik
-lehetőség szerint fehér
-fps/tps játékokra használnám (nem kell sok gombos mmo-s szörny)Köszönöm előre is
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
whYz
őstag
En csak arra akartam utalni, hogy az egerek arat tobb tenyezo alapjan szabjak meg. De egyebkent meg minden annyit er amennyiert el lehet adni.
Hulye lenne a logi olcsobbert adni ha ennyiert is viszik mint a cukrot, raadasul alig kell valamit modositani es az emberek ugranak ra, pont mint a cod szeria az activisionnel.
Kolinket azert ne keverjuk ide, tenyleg nem egy szinvonal a logival. Vagy szerinted hasonlo anyagminosegben, osszeszerelesi minosegben, szenzorban stb? Arrol nem is beszelve, hogy a logitech sok szenzorat maga fejleszti ki, en errol sokaig nem is tudtam. A fejlesztes se ingyen megy.
Nekem oszinten nem tetszik ez a forma, nem vagyok palmos, a tobbi fogassal meg keptelenseg megfogni kis kezzel. Viszont vettem egy G400-at, de nem magamnak hanem ocsemnek, es nagyon tartosnak bizonyult. Foldhozvagtak, kapott az mindent, es a kabele is megtort, de meg el.
Az extrakhoz: a legtobb amit irtal marketing hulyeseg. Lehet, hogy te attol leszel mondjuk jobb gamer, hogy egy dpi valto gombot szerelnek az egered tetejere, de szamomra ez teljesen felesleges. Csak ugy kivancsisagbol: minek akarok jatek kozben a Hz-et allitgatni? Nekem 4 gombos eger(1 oldalso gomb) boven kielegiti az igenyeimet, beallitom a senset a cpi-t a hz-t fixre es kesz, tobbet nem nyulok hozza. Nem kell, hogy vilagitson, meg sulyokat lehessen bele pakolni(mi a fenenek?) forma meg nagyon szubjektiv.
Talan csak a koszos resszel ertek veled egyet, szerencsere ezt a Kana-nal jol megoldottak.Gombokat meg en se csereltem, mert nincs hozza felszerelesem itt. De ha otthon lennek lenne es lehet neki allnek mar csak ugy hobbibol is. Egyebkent minek szenvedni vele ha irodaban 3 oras bambulassal kitermelem az uj eger arat? Gondolom sokan gondolkoznak igy.
-
zsomboy
csendes tag
Sziasztok! Egy ilyen egeret kapok/kaptam egy videokártyához ajándékba... Mit gondoltok, tartsam meg, vagy inkább próbáljam meg eladni? Ez mindenféle játékhoz jó, vagy csak WoW-hoz? Hasznát tudom venni pl. bf4-ben vagy hasonló játékokban?
Előre is köszönöm!
Üdv,
zsomboy[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
válasz zsomboy #24999 üzenetére
Szerintem viccel az úr, semmi kiemelkedő, de a Steelseries alapvetően jó minőségű egereket gyárt, így ha tetszik, tartsd meg nyugodtan. (Most úgyis annyira ellepték ezek az akció miatt az aprókat, úgysem tudnád magas áron eladni várhatóan) Amúgy elvileg a Xai belsejét dolgozták át hozzá, tehát valószínűleg nem lett használhatatlan. A 14 gomb (wtf) mondjuk nem tudom, hogy fér bele, valószínűleg nem a legjobb fajta mikrokapcsolókat kapták.
Milyen egeret cserélnél le rá, ha megtartanád? Ha van egy egered az ajánlottak listájából (ld. téma összefoglaló), akkor azt ne cseréld le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- SK Hynix 8 gb(2x4gb kit) 1600Mhz Ddr3 ram
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest