Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz mephi666 #51184 üzenetére
Vidd el vezetni teszkó-parkolóba, meg ilyenek Ott ülsz mellette, és gyakorolhat
Egy barátnőm így szokott újra rá az ízére, évekig nem vezetett, utálta is, aztán megkérdezett engem, hogy mit szeretek a vezetésben (amit a mai napig nem tudok megválaszolni, de én szeretek vezetni). De mondtam neki, hogy megmutatom, de majd csak másnap, mert aznap már volt bennem egy sör. Kivittem a teszkó-parkolóba, majd helyet cseréltünk, meséltem az autó néhány furcsaságáról, és tettünk pár kört. Békénhagytam, hagytam, hadd menjen, legfeljebb annyit szóltam bele, ha nem volt ötlete, hogy most mit próbáljon ki.
Pár napra rá jött az üzenet, hogy végtelenül hálás, mert végre mer menni az autóval, el mer menni bevásárolni és ilyenek, nem fosik annyiraBa'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest