- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegyimorc
üzenetére
részben igazad van, de inkább nem. e-pl1 + vf-2 userként mondom ezt. láttam a g1 keresőjét, samsung nx-ét stb. mindegyiknél jobb a vf-2. nagyon jó, konkrétan.
azt sem értem, miért baj a kitüremkedés: így odafér a szemem, orrom, kényelmesen. ráadásul én döntöm el, hogy egy e-pl1 + 20-as kombó esetében egy szinte kompakt méretű gépet akarok, vagy egy e-pl1 + 14-150 + evf (+ opcionális grip-bővítés, ha lenne) kombó esetében egy jobban fogható utazózoomot.
persze, ha e-pl1 méretű vázban megoldható egy vf-2 beépítve is, nyilván senki sem fog tiltakozni. aztán csinálhatnak hozzá extra kiegészítőként egy bumszli, de középformátum-méretű keresőt. addig is azonban, a vf-2 az egyik legjobb evf (ha nem a legjobb), ami kapható, pont azt ekézni minimum fura. végül: nem tudom, mennyivel intelligensebb dolog venni egy gf2 vázat, mondván, hogy "legyen kicsi", aztán venni egy gh2-t, mondván, hogy "legyen evf". komolyan elegánsabb megoldásnak tartod a modularitásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Whisky topik
- iPhone topik
- PC Game Pass
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest