- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegyimorc
üzenetére
részben igazad van, de inkább nem. e-pl1 + vf-2 userként mondom ezt. láttam a g1 keresőjét, samsung nx-ét stb. mindegyiknél jobb a vf-2. nagyon jó, konkrétan.
azt sem értem, miért baj a kitüremkedés: így odafér a szemem, orrom, kényelmesen. ráadásul én döntöm el, hogy egy e-pl1 + 20-as kombó esetében egy szinte kompakt méretű gépet akarok, vagy egy e-pl1 + 14-150 + evf (+ opcionális grip-bővítés, ha lenne) kombó esetében egy jobban fogható utazózoomot.
persze, ha e-pl1 méretű vázban megoldható egy vf-2 beépítve is, nyilván senki sem fog tiltakozni. aztán csinálhatnak hozzá extra kiegészítőként egy bumszli, de középformátum-méretű keresőt. addig is azonban, a vf-2 az egyik legjobb evf (ha nem a legjobb), ami kapható, pont azt ekézni minimum fura. végül: nem tudom, mennyivel intelligensebb dolog venni egy gf2 vázat, mondván, hogy "legyen kicsi", aztán venni egy gh2-t, mondván, hogy "legyen evf". komolyan elegánsabb megoldásnak tartod a modularitásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- További aktív témák...
- Eladó Insta360 Ace Pro 2 rengeteg kiegészítővel
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest