Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51039) Cyborg válasza hcl (#51029) üzenetére


Cyborg
őstag

Nem, nem olyan. Nagyon lesarkítva a dolgot, Ennyi erővel ne használjon mobil telefont, csak szoftverfejlesztő, és híradástechnikai, vagy villamosmérnök, mert azok értenek hozzá. Nem kell mindenkinek mindenhez értenie. Egy édesanyának nincs ideje Baki Ádám könyvet olvasni, egyszerűen csak szeretné megörökíteni a gyerekeit, van valami helyzet, felkapja gyorsan a gépet az asztalról, megnyomja exponáló gombot, és kész, erre van idő, a pillanat nem vár, a gyerek meg főleg nem. Az én kislányom is utálja már egyébként, ha fotózzák, direkt elfordul, satöbbi.
Én maximálisan átérzem, miről írt, pedig csak 2 gyerekem van, nem pedig 4.
Most lehet kövezni az embert ezért, vagy azért, de én is azt tapasztaltam, hogy azonos emberi tudásszint mellett a tükrös jobb képeket készít, főleg beltérben.
Szerencsére van, aki próbált segíteni az adott helyzethez mérten, de nagy általánosságban inkább csak lehülyézik az embert itt. Te is leragadtál a User Erroron, egy hsz-eddel sem vitted előbbre az ügyet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.