Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaj
tag
Nálam mindig tökéletes volt a dpd. Pont most jött meg a bl kastély, pontosan abban az idő sávban amit írtak. Előtte hívtak is.Lehet, hogy csak a boxos kiszallitassal vannak a bajok.
-
manokaj
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Már nagyon gondolkodtam, hogy 135 ért facen megveszem, de ez nagyon jókor jött. A többi készlet nagyjából egy árban van a többi boltal. Amúgy tecsoba is 25 % van mától.
-
manokaj
tag
Alzan black Friday. 117 ért be is húztam a p1-et

-
manokaj
tag
Összeraktam végre a viking falut.Anno 40 alatt be tudtam szerezni, és hát ár érték arányban szerintem az egyik legjobb készlet. Lehetne több minifigura, kb ez az egyetlen negatívum. Gyorsan be is szereztem ma egy másikat 40-ért, kicsit kibővítem

-
manokaj
tag
Elég várós lesz az idei tél. Tavaly nem csináltam meg a vw várost, de idén szerintem az AT-AT elszabadul

-
manokaj
tag
Szerintem is felesleges az acc törlése. Már jó rég írtam a csoportba, de attól függetlenül minden nap többször olvasom a hsz-at. Én úgy vagyok vele mostanában, hogy inkább megvárom a 10-30%os esèst és akkor veszem meg, megjelenéskor csak nagy ritkán. De szerencsére még nem látom a végét, hogy elhagyjam a legozást.
-
manokaj
tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Számomra kifejezetten tetszett az építése. Valami változatosság volt, nem a szokásos autó vagy épület. Úgy néz ki mintha csak kis mütyürökből állna de, az csak a külső borítás. A bordákat beállítani utólag is lehet.Ott anyáztam néha, hogy jó legyen
. Amúgy mozog a farok része oldal irányban 3 részletben, a feje le-fel, és a száját is be lehet csukni.Kiallitasi darabnak meg kitűnő, simán elfér egy Titanic,Bara-dur, Völgyzugoly, Falcon mellé. -
manokaj
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
-
manokaj
tag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Jól néz ki.Úgy az igazi ha Chubi is megvan, a 3 együtt jó kis kiállítási darab. Nem olyan randa az mint sokan mondják

-
manokaj
tag
Elkészült, szerintem az utóbbi idők egyik legjobb - legszebb készlete. Már régóta szerettem volna beszerezni, szerencsére most elég jó áron hozzá tudtam jutni. 40 papírtasak a tartalom. Ez is mint a Titanic,a Völgyzugoly 3 részből áll, úgyhogy lehet családi építés is.Szerencsère nem csak fekete kockákból áll, az csak a külső borítás.A váz színes system elemekből épül meg.Minifigurákat sem felejtették ki, van bőven. Sauron kifejezetten jól néz ki. Nálam a top 5 készletben van, méltó társa a Völgyzugolynak. Kíváncsi leszek milyen kêszlettel jönnek ki az idén.

-
manokaj
tag
Mai nappal megbontódott az új moduláris szett.10 papír tasak után kész az alsó szint. Egyik részében egy amcsi stílusú étterem kapott helyet, a másik kisebb részben egy textil-kalap bolt. Mindkettő alaposan kidolgozott.Termêszetesen nem hiányozhat a mellékhelyiség sem
.Igaz jól el van dugva, nagyon kell keresgélni ha meg akarjuk találni. Kívülről gyönyörű már így is, és még visszavan a nagyja. Holnap folyt.köv. 

-
manokaj
tag
válasz
spiky03
üzenetére
Köszi, hogy szóltál. Lehet mazochista vagyok, de megrendeltem a Csubit. Akármilyen randa szegényem, nekem mint ős star wars funnak megér ennyit. Pont múltkor láttam kiállitva együtt a nagy hármast (Csubi, R2-d2, C-3po),eléggé adta. Csinálok nekik vmi fasza állványt, jó lesz kiállitva.
-
manokaj
tag
B.U.É.K. 🥳
-
manokaj
tag
Hát igen a Titanichoz képest kB fele a mérete. De az ára is más. Kidolgozottságban pedig nagyon jól sikerült. Főleg a vitorlák,amik vászonból vannak. A mellé járó gwp a minifigurák miatt éri meg, a kis csónak nem nagy szám. Kiállítási darabként tökéletes,minden szoba dísze lehet.
-
manokaj
tag
Hát nem bírtam magammal, csak elkezdtem. Már szóltak, hogy ideje lesz abbahagyni így fél 11 körül.Nehezen de abbahagytam. Nagyon építeti magát. Könyv szerint pont a felénél tartok, kb a hajótest 2/3-a kész. Ezután jön majd a hátsó rész, plusz az árbócok. Hát gyönyörű lesz azt már most látom. Páromnak kiadom a mentőcsónak építést, azzal fullos lesz a szett. Kíváncsi vagyok, hogy mutatni a Titanic mellett.

-
manokaj
tag
Na nálam is befutott az Endurance. Reggel jött az emil, rá 1 órára már itt is volt. Gyorsan összerakom a középkori főteret, aztán jöhet a hajó

-
manokaj
tag
Nekem szerencsére semmi nem kellett az insiders akcióból.De ha már megnéztem, akkor kihasználtam a dupla pontokat. Páromnak karira meglett a fekete macska, nekem meg a 12000 pont
. Az Endurance így - 30-al kezdődik majd. 
-
manokaj
tag
-
manokaj
tag
Ha esetleg vki, tudna még szerezni Auschanos botanikus kertet, 2-re vevő lennék.
-
manokaj
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
-
manokaj
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ok, holnap lesz szerintem a napja
-
manokaj
tag
Hozzánk megêrkezett az advent
. Kicsit korábban, de hát muszály volt összerakni. 

Durván kidolgozotabb mint az előző, méretben is sokkal nagyobb. Ezt is fel lehet rakni a falra, de ez marad az asztalon. Jön majd a mikulásvirág,az pont befér a kozepêbe. Addig a rózsa került oda.Èpitese nem egy nagy truváj,4*-er kellett ugyanazt a negyedet megépíteni, hogy összeálljon a kör. Mondjuk utána a párom megszenvedett a sok kis mütyürrel. Kb rajta van a lego összes falevele
. -
manokaj
tag
Újabb virágokkal bővült a botanica készlet, a párom nagy örömére. Elég jók lettek ezek a kis cserepes készletek. Félúton vannak a nagyobb orchidea-papagájvirág, és a kisebb többi készlet között. Ami elég furcsa volt, hogy papír tasakok voltak, amiben egy darab kicsi normál zacskó is volt. Mindkét készletben így volt. Nem nagyon értem a logikát, főleg, hogy az egyik nagy tasakban, volt kis papír tasak is.

-
manokaj
tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Remélem azért kis pihenő után visszatérsz,sokszor én is a te építésed után vettem meg egy szettet. Amúgy az is benne lehet szerintem, hogy nyár volt, nyilván a legozás háttérbe szorult. Majd most,hogy jön a szar idő lehet újra kezdeni. Plusz ez a lego dömping, amit ránk nyomnak(jó sok pénzért), nem csodálom ha vki besokkal. Új szettet én is kb 3-4 hónapja nem építettem, de tegnap megjött a city villamos, és az eső is😀.
-
manokaj
tag
Nekem meló közben teljesen kiment a fejemből. Még jó, hogy a face felhozta.Lett egy vár, meg egy erdei kirándulás.
-
manokaj
tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Na ez fantasztikusan sikerült. Egy kis leírás lehetne róla, hogyan csináltad pontosan.
-
manokaj
tag
Sziasztok. Nyári szünetet tartottam lego fronton is, de most már vissza a melóba. Elkészült a város beach része, ami az 1/3-át adja ki. Updateolva lett egy vitorlással, plusz a 31153-as mocal. Szerintem más már nem fog
jönni ide, így is elég zsúfolt lett. Ezek után mehetek építkezni a belvárosba, az a következő lépés. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

LÁZ