Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Több. Itt nem csengetnek pl. Hívnak, de csenget 10mp-t, ha nem veszed fel már vége. Visszahívásra nem veszi fel, 1 perc múlva már nem jön "vissza". Kérdeztem őket f*szért nem tudják megnyomni a csengőt, HO-ban vagyunk 90%-ban mindketten. Azt mondták rohannak. Boxban is van 1-2 napod átvenni, csomagpontra a sajátjukra nem voltak képesek kiszállítani. Látszik, hogy megúszásra mennek, ki lehessen pipálni 5mp alatt, hogy sikerült/nem sikerült és ők megtették a magukét. Nyilván a nem sikerült sokkal egyszerűbb.
ON:
Allegrón is van pár akció és 4k-s kupon. Pl. mikulás posta 31-4k. -
Throme
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Szerintem számít az, hogy ki hol lakik és oda melyik alközpont viszi a csomagokat.
Nekem pl - itt többekkel ellentétben - az alzával, emaggal nem volt gondom, míg a dpd-vel legó ügyben nem először.Az meg tudnám érteni, hogy valamiért nem megy a kiszállítás, csak értesítsenek és legyen elérhető az ügyfélszolgálat.
(mondjuk az előző esetem velük kutyakomédia kategória volt)
-
Neurotoxin
őstag
válasz
manokaj
üzenetére
Annyiért nem rossz készlet, gratulálok hozzá!
Végignéztem a kínálatot, hát nem azt mondom, hogy nem kívántam rá egyik-másik készletre, de egyiknél sem érzek szerelmet, így ez most idén kimarad
Kicsit korai most ez BF Alzáéktól. Gondolom lesz még később is, most néztem meg, tavaly nov.24.-én húztam be a BF-en a 42177-es G osztályt!
-
-
sb
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Persze. Abszolút nem a halandóknak való szint. Még akkor se ha kiragadnám a város sarkát és csak azt a pár plate-nyi részt építenénk meg.
Ez már inkább készleteken túli tervezés/építés amibe itt-ott bekerülnek a készletek is.Pár videóban van részlet ahol Lego Store PaB falnál vásárol. Már a fal látványán elsírom magam. Itthon nulla... igazából az a durva, hogy van ahol ez így létezik, tehát van rá olyan szintű kereslet. Innen nézve elképzelhetetlen világ.
-
sb
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Ezt néztem nemrég, itt is bekerült a másik szett, viszont darabokra bontva.
Ez jobban fekszik az én ízlésemnek. Persze más szint, nyilván egy rakás extra kell mellé. -
Neurotoxin
őstag
válasz
manokaj
üzenetére
Huhh, keményen fognak egymás mellett kinézni, fotót kérünk! Elsőre azt gondoltam, hogy kivetted szegény Csuvi szemeit
@hami85: Köszi az infót, nem volt meg!
@yahagyma: Még a 72e is túlzás, egy ránézésre is hurka szettért szvsz..Kíváncsian várom a beszámolókat majd azoktól (legfőképpen innen a topicból), akik végül bemerik vállalni.
-
-
sb
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Sokkal jobban nézett ki mint gondoltam.

@Mozaart
Igen, mi is nézelődünk néha a gyerekekkel és legtöbbször jobban néz ki élőben kb. minden mint képen. Talán a Technic McLaren volt az utolsó ami kevésbé tetszett@kbalage2
Köszi. Szoktam itt keresgélni de most nem jutott eszembe. Csak a lego.com-on néztem. Eleve az is gáz, hogy utólag ott nincs meg.@tPedro_
Már nagyon kivétel sincs szerintem. PAB standard nem tartozott bele, de azóta az a kategória is megszűnt.@ssgk
Még ha a pont kalkulálást nem is hajlandóak fixálni a duplapontos akcióba 1 sort kéne írni.
Az a durva, hogy direktben ott van a MEG FOGOD KAPNI szöveg a pontok felett. Bármi mást lehetne oda írni aminél csak jobb van. Pl. TALÁN MEG FOGOD KAPNI.
-
ssgk
aktív tag
válasz
manokaj
üzenetére
Nagyon jók ezek a nagy LOTR szettek. Rivendell az egyik kedvenc legom. Idén elvileg Bag End jön majd harmadiknak. Abból elég mutatós darabot lehet kihozni ha nem szúrják el.
BDP: nekem is szimpla pontokat írtak jóvá dupla helyett.

Nem értem ezt, hogy nem tudják megoldani. Ha nekem másodszor jönne olyan kérdés az ügyfélszolgálatról, hogy mit tegyenek ilyen esetben abban a pillanatban továbbítanám az ezért felelősnek javítsák már a kiírást. Még ha a pont kalkulálást nem is hajlandóak fixálni a duplapontos akcióba 1 sort kéne írni.
Pont ezért én is fel fogom hívni őket talán a sokadik ehhez kapcsolódó telefon után kezdenek vele valamit.Szerk.: Bag End leak szerint már sorszámmal és megjelenés dátummal van. Ami 10354 és 25 április.
-
-
Throme
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Az a fekete egy mélynyomó? Akciófilmet mostanában ne nézzetek

A BL-es téli fogadó az fasza, bár nem kevés helyet igényel.
A home alone is tetszik.
A tűzoltóságot kihagytam,mert azt valahogy nem tudom beilleszteni. Oké téliesítve van, de akkor sem.
HP szett nálam is fut.
Toy shop nálad is a második kiadás, ha jól látom. Mekkora hiszti volt belőle, de - szerintem - többen örültek neki, mint akik bosszankodtak... -
-
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
manokaj
üzenetére
Mondjuk tényleg sokkal szebb lett az újragondolt koszorú mint a régebbi, bár annßl nekem meg a 4 adventi gyertya tetszett nagyon, de ha így hasonlítjuk őket össze akkor ez nagyon tetszetős és gondolom valahogy a gyertyákat is át lehet operálni erre. A Mikulásvirággal sokkal jobban fog mutatni
-
Throme
veterán
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
manokaj
üzenetére
A régi adventi koszorú megvan nekünk is, de mostohagyerek, szétesve egy zacskóban végezte, állandóan lepotyogott róla valami, szétesett stb körülményes volt a mozgatása és a tárolása is, szóval jelenleg egy zacsiba végezte darabokban és a párom se nagyon hajlik rá hogy összerakja. A nagy karácsonyfát megkapta, mondtam neki hogy a nagyot rakja össze, hát sikerült a 2 kicsit megépítenie, nem figyelte az építési útmutatókat aztán azóta is úgy maradt
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
manokaj
üzenetére
Tényleg, bocsánat. Igen Apró cserepes növények, csak összekevertem a pozsgásokkal. Már ebből is annyi lesz lassan hogy nem bírom követni.
A múltkor kiváncsivá tettetek, ezért ma sikerült beszereznem egy 42110 Land Rovert és rajta vagyok a 42177 G Mercin is.
A Land Rover megvolt korábban de eladtam, de most megépítem egymás után mind a kettőt, vagy párhuzamosan a kettőt még nem döntöttem el és én is kiváncsi vagyok egyszerű paraszti szemszögből, hogy melyik milyen élményt fog adni.
Nem a kbalage féle váltó különbségekre szeretnék rámennni, mert annyira nem tudom bemutatni és elmagyarázni ahogyan ő tette és teszi, pusztán csak annyi hogy számomra melyik milyen élményt ad építésre, nehézségben, végeredményben, kinézetben, játszhatóságban, funkciók tekintetében stb.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy vajon melyik fog jobban tetszeni, egyáltalán tudok-e majd ilyen döntést hozni.
-
Throme
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Na ez így jól néz ki!
Innen a két nagyot én is be fogom szerezni.
Még a kis, szögletes cserepes virág szett an meg és egy csokor, amik nincsenek megépítve.
Korábbi csokor, orchidea igen... ja és az asztali dísz is megvan (őszi) , de az se építettem még meg... egyszer az is eljön
Papírzacsik belseje is - igaz vékonyan - műanyag fóliás...
Szóval most már nem csak kőolaj, de fa is kell az alkatrészek tárolásához.... megy ez...
Oké, valszeg az egész újrahasznosított... lehet a kocka is...
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
manokaj
üzenetére
Ezeken én is gondolkodtam mert a párom kedveli ezt a vonalat, de aztán elengedtem, de így együtt a pozsgásokkal látva őket ebben a formációban valami iszonyatosan jól mutatnak, szóval feltehetően karácsonyra meglepem vele. Nagyon jó lett, kár volt ide betenni, mert most meg kell vennem őket
-
Throme
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Jó lett és nem is kicsi! A hátterét is megcsinálod valahogy (nem tudom, kép, poszter)?
Az a cápa elég közel van a strandolókhoz, de főleg a csónakoshoz
.
Azt néztem még korábban, hogy friends szettekből is van pár jó tengerpart - vizes élmény szett, persze a figurákat nem lehet vegyítenni, mert hülyén nézne ki.Jó legót látni a fórumban!
#83260Crus
Valahogy ebben a sorozatban mindegyik jó lett.
Nagyon remélem a Lego-nak pozitív lesz a mérlege ezzel a sorozattal és jön belőle egy újabb. Nem hiszem, hogy el tudják rontani, az is azonnali étel lenne
#83265sb
Hát nem tudom... a másik fórumba - sötét oldaliba - link-etem egy Jang videót. Konkurencia fekete és szürke pin-eket használva szerintem jobb lett a végeredmény, hogy pl a fekete egybefüggő felületek nincsenek tele kék meg piros "pontokkal" mikor ránéz az ember. Ha nem játszik az autóval senki, akkor ki van állítva és leszámítva a falra függesztést -ami amúgy baromi jól néz ki a megfelelő színű talapzattal - látszódnak a pinek sajnos.
Ez az avatatlan szemnek nem biztos, hogy feltűnik, de aki legózik az a részletekre is ráfókuszál.
Mindegy, ez van, így kell szeretni
-
-
Throme
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
PaB nem játszik?
Elég sok minifig alkatész van. Nyilván nem tudom megmondani, hogy strand témakörben is találnál, de szerintem egy próbát megér. Nem hiszem, hogy drágább lenne, mint egyéb helyekről már összeállított figurát venni...#82484kbalage2
Nem tudom eljutnak ezek a problémák a Lego fejlesztőkhöz, vagy sem. Azt sem, hogy egyáltalán gondolkodtak ezen a témán.
Jó lenne szólni nekik, hogy srácok, szeretnénk, ha a csilivili új szerkezetek időtállók is lennének és ne toljátok túl a mechanikát.
Szerintem elég lenne mondjuk fele fokozat a váltókban, csak adják olcsóbban. Most kevesebb a fokozat, de nem lett kisebb az ár, sőt.. ez viszont duplán rossz a vásárlóknak.
Nálam a defender új korában is gond volt asszem 2 fokozattal, de biztos én építettem valamit rosszul össze.
A nagy technic bmw mocinál viszont tényleg jó volt az elején a váltó, aztán az uccsó fokozat nagyon kehes most.
Lehet vissza kéne bontani vagy levegővel kifújni..... -
-
sb
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Ilyen autószalonon már gondolkodtam, készlettől függetlenül még korábban, hogy hogy lehetne integrálni a sok SC autót úgy, hogy közben nem Monaco-t kell megépíteni köréjük.

Jól néz ki.Szétnézve a moc-ok között, a másik ötletet is lelőtték már. Pedig azt hittem kitaláltam valami újat.

Mondjuk nem kiegészítették garázzsal és hasonlókkal, hanem szinte egy az egyben mellérakták a már említett korábbi Friends házat átdizájnolva.
-
Throme
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Creator házakat (3in1) szeretem. Hangulatosak, de belülről egyszerűek. Persze fel lehet dobni őket, ha valaki akarja.
Ez a 31153 már kicsit nagy nekem. Ahogy említetted a MOC-ot elkezdtem azokat is nézegetni.
A másik épület az újdonságok közül az említett Friends kastélyszálló (#82398sb).
Ezekből is látszik, hogy nem csak a drága, nagy db számú szettek lehetnek jók.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
manokaj
üzenetére
Húúú de irigyellek. Imádom ezeket a terepasztalos dolgokat. Tényleg le a kalappal előtted. Nagyon jól mutat és a háttér se kutya. Na ez az amit hiányolok innen, mert persze osszuk meg az akciókat én nem mondom, de sokszor olyan érzésem van mintha itt mindenki nepper lenne és senki nem építene, aztán ráfogjátok hogy nincs időtök lefotózni meg ide feltölteni. Na ne már nagyon rossz duma. Hun Sector, most te csak kibontottad a készletet vagy össze is raktátok? Mert nem arra voltam kiváncsi hogy a 45 matricától kifolyt-e a szemed hanem arra a szép kis készletre?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit korai most ez BF Alzáéktól. Gondolom lesz még később is, most néztem meg, tavaly nov.24.-én húztam be a BF-en a 42177-es G osztályt!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LÁZ