Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Most nekem is ezt írták. Előző alkalommal még azonnal javították... plusz nyul105-nek úgy látom most is.
Asszem megunták és kitalálták, hogy majd így több idejük lesz kézzel végignyomkodni. Ami azért megint gáz... röhejes is, meg 2-3 hét alatt ebben az időszakban pont lehet, hogy 1-1 akciós cuccról lemaradsz a meg nem kapott ponttal.
A pontokat eleve akkor írják jóvá amikor a szállítás elindul. Ez már egy biztonsági tartalék nekik. Bár érthető a visszamondások miatt, de az elállás miatt meg kb. tök mindegy lenne. Ha nagyon akarod behúzhatsz pontokat, elköltheted és ugyanúgy lemondhatod az eredeti rendelést és szarakodhatnak...
Viszont egy hónapokkal ezelőtt rendelt cuccért a fentiek alapján működő, visszatartott pontokkal még a szállítás után is fél-egy hónapot ráhúzni elég gagyi és inkorrekt megintcsak. -
-
sb
veterán
Olyanok mint a sarki cipész Józsi bácsi. Tud valamit nagyon, cipőt készíteni... de máshoz nem ért. Meg úgy igazán le is szarja...
Orbitális az a kontraszt amilyen professzionalizmussal kezelik a hagyományos tevékenységet, a gyártás is elég jó (a panaszok ellenére is), logisztikában az alapanyagtól a kapacitáskihasználáson (konstans változó, igényekhez mért több 1000 készlet és jóval több elem mellett) keresztül a dobozban a világ minden táján összeállt szettekig bezárólag szvsz el sem tudom képzelni ezeket hogy hozzák össze.
De emellé a weboldala 3x jobb Józsi bá' EV-nek aki 3 éve a hobbi valamijét költöztette fel. Vagy a nemrég regélt infóáramlás a részlegek között (hol nem kapható 1-5-10-15 hónapig egy alkatrész és miért, mikor lesz újra). :confusedtravoltagif:
-
Mauzes
addikt
-
nyul105
senior tag
teljesen igaz amit írsz, én valahogy próbálom a lego szett árát és értékét külön venni...
Az "értéket" próbálom egy állandóként definiálni, ami az "amikor a kezembe kapnám, mennyire örülök neki, nem tudva, hogy amúgy ezt mikor gyártották és mennyiért árulja a lego/bárki, kapható -e stb...
-
sb
veterán
Technológiaként nekem sincs gondom. Sőt. Nekem nincs, de óriási potenciál van benne szerintem otthon is, DIY részen, meg céges szinten is tök jó támogató eszköz lehet(ne) egy csomó esetben.
Itt és ebben a formában nekem nem jött be. Öncélúnak néz ki. Összekötve az ár problémámmal még inkább vörös posztó lett, mert ez a különlegesség benne.
De vélhetően nincs összefüggés. Ha nem lenne benne akkor is ott figyelne a 20% áremelés.
@Pötyi
Legóval volt már pár interakció a témában, tételesen, nem így összefoglalva minden sz*rt. De még nekik sem gondolom, hogy célravezető lenne - lásd Balázs hsz-ét... Ezen felül nem volt kedven itthon fogyvédelemmel foglalkozni (ha van még, már megint). Ezt a részt is esélytelennek látom. Főleg, mert amúgy inkább elvi a probléma... az egyik egy cserealkatrész, bármikor mondhatná a Lego, hogy nem jár és ennyi. Persze ezt se hiszen, hogy bevállalnák, akkor meg adniuk kéne, de így ez is kérdéses terep... a másik meg az elérhetőség, megtévesztés, tervezhetőség, szintén nem azok az egzakt dolgok amikre itt ráugranának a jogbiztonság hazájában.
Szóval nem volt kedvem hozzá... aztán lehet, hogy egyszer lesz. Kedv helyett inkább vörös ködnek hívnám. Előfordult már, ment minden levél mindenfelé. És még eredménye is lett.
Annyi biztos lesz, hogy a Legónak összeszedem újra, most így keretbe foglalva több esetet. Ha már itt ennyit koptattam a billt akkor ennyi "jár", hogy értelme is legyen a ventiláción felül.
-
ssgk
aktív tag
Jómagam is 3D nyomtatgatok hobbi szinten és amúgy nekem semmi bajom sincs a 3d nyomtatott elemekkel ha megkövetelik a technológiát. Sőt sokkal inkább pozitívumnak látom, hogy "haladnak a korral" és olyan elemek is lehetnek majd amiket nem lehet fröccsönteni.
Sokkal jobb ez az irány mint, hogy hulladékból kezdenek nem tartós elemekt gyártani, vagy leragadnak papír matricáknál... -
nyul105
senior tag
-
-
apholyon
aktív tag
-
sb
veterán
Én lementettem de még nem jött el az idő, későbbi készletre lesz 2x pont.
Hogy lesz*rják-e... elvileg nem tehetnék, nincs kint szabályzatban sem meg ha kint lenne elég félrevezető amikor nagybetűkkel kiemelve kiírja, hogy MEG FOGOD KAPNI!Szóval én próbálkoznék...ill. fogok is, bár ez más téma. Ma jött meg a nov. végén/dec eleji rendelés második adagja. PaB, azonnal raktáron lévő cuccok kb. 1.5 hete jöttek meg
Ma pedig a Fortnite busz és a karácsonyi+space gwp-k...
#2. És most nézem, hogy szimpla pontot írtak jóvá pedig ez is duplapontos rendelés volt.
Soha nem nézegettem eddig... lehet, hogy kellett volna. -
nyul105
senior tag
szerintem rámenősségtől függ és szimpátia, érdemes telefonálni inkább, mint email.
A screenshotot leszarják, persze ha fenyegetőzöl lehet, hogy számit valamit hogy van egy screenshotod.
Azt is leszarjàk, hogy mit írnak az ÁSZFbe, ha nem akarják nem adják oda a duplapontot. Indoklás: mert csak. -
Djuree
félisten
most egyet se vettem , még eladni se, nem bízok benne hogy 10-20k-nál többet tudnék velük keresni, annyiért meg már nem baszakodok.
az az igazság hogy gyengék lettek ezek most. ezerszer jobb mocok vannak, nem értem az embereket, olcsóbban sokkal komolyabb kész mocokat lehet már venni. nem is licenszelt témák de az ára pár évvel ezelőtti licenszes témák árában van...paff.
el van butulva az emberiség, ezzel kapcsolatban is.
-
RapaNui1
aktív tag
-
Crus
addikt
Meglátjuk, hogy alakul, de én már azon is ki vagyok akadva, hogy tavaly kifutott, nem is annyira különleges készletek ára, hogy elmászott. Nagy fegyvertény ennél a busznál, hogy ez egy teljesen új, a Legónál először megjelenő franchise egyik ikonikus darabja.
Engem ami most nagyon érdekel a sztoriban, hogy vajon mi lesz a legalja ennek az árnak, mert, hogy rengeteg árasztja el belőle a piacot abban biztos vagyok.
Azért teszek ide egy flag-et: FLAG.
-
sb
veterán
Nekem ez már határterület, pedig nem sok ilyen téma van, jöhet Friends, Duplo, bármi... talán még a művész-pötyis rész felemás nekem, bár abban a dizájnt elismerem, csak a miért kérdéses.
Kb. így vagyok az ásványokkal is.
Nade ettől még tuti van célközönsége, kb. mindennek van. Nincs is ezzel gond.szerk: Talán csak egyetlen univerzális közös pontja van a Lego-ízlésnek (a Lego szerint...):
-
Hardrada
újonc
Nem lehet, hogy DPD-nél van a gond? Én a múlt hétvégi két S@H rendelésem közül az egyiket automatába kértem. Még szombaton jött egy üzenet a DPD-től, hogy átkerült hozzájuk a csomag, azóta nulla kommunikáció. Tracking number szerint 1x sikertelenül próbálták betenni az automatába 3 napja, azóta semmi nem történt. E-mailre nem válaszolnak. Telefonon nagy nehezen sikerült elérnem őket reggel; azt ígérték, hogy ma újra megpróbálják betenni az automatába, és ha nem sikerül, utána tudok módosítani a kiszállítási címen. Tracking szerint viszont ma sem történt semmi.
Másik csomag közben kedden gond nélkül meg is érkezett.
-
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
Én is csak ezt találtam eddig mindenhol, akkor azért annyira nem rohanok. De egyet mindenképp szeretnék belőle mert láttam kiállítva és a méretaránya marha szép. Végre egy LAAT ami nem felskálázott méretében a figurákhoz képest. 
edit.: jövő év nagyon gyengének ígérkezik Clone Wars contentet tekintve.
-
Crus
addikt
Nekem ez most nem adja eléggé.
A Titaniccal a legnagyobb bajom a mérete volt, meg az, hogy igazából egy sírbolt. Az Endurance történetét nyilván mindenki ismeri és bár az emberek számára az végül szerencsésen alakult, de maga a hajó az dettó az elemek áldozata lett. Nekem ezek nagyon nagyon nem vidám történetek és a franc se tudja miért, de kicsit rossz szerencsének tartom ezt az egészet. Ez nyilván nettó marhaság. Tudom... de mégis rossz érzésem van, szóval ez is totál kihagyós.
Az egyetlen ami bejöhetett ide hozzám a témában, az a 92177 Hajó a palackban, meg nyilván a világítótornyok. (Creator + motorizált.)
-
LÁZ
Topikgazda
nov 1 [natgeo doku]
-
RapaNui1
aktív tag
Én most voltam a Kaposvári Tescoban. e.legóért de ha már ott jártam.gondoltam körülnézek. 2 hosszú polc meg a polcok előtti raklapok rogyásig telve Legóval, ennyit talán még soha nem láttam itt, de minifigurávól egyetlen darabot sem.láttam.sehol, pedig vahy 2x 3x körbejártam a.polcokat. Utoljára a 25. szériából találtam itt
-
nyul105
senior tag
vip jár, de látsz olyat leirva, hogy a 2x-es pont jár ha van promocios időszak?
most nincs duplapont promo, szóval nem tudod ellenőrizni.de amugy amikor rendeltem akkor kosárban ott volt a duplázott pont, de jóváírva nem lett…
szoval totál inkorrekt az egész. ok, lehettem volna okosabb, hogy nem említem, csak azért irtam hogy egy juniusi rendelest miért most jelzek csak… -
Djuree
félisten
Főleg az aljából vettem el, mert itt tan színű lapokra van építve valami zöldes platekből még egy réteg. Én meg csak sima zöld lapokat használok majd, nem építek rá még egy réteget, már ez is elég sok alkatrész.
Llew: igen, ebben sajnos nincs belső kidolgozás, azt majd adok hozzá talán később. tényleg a realisztikussága fogott meg, köré még egy kis erdőt tervezek majd egyszer.
-
sb
veterán
Botanika 4x4... kinek mi jut eszébe.

A nagy kúpos fogaskerék BL-en alig van, PaB-on 1800 darabja. Pálmalevél is rég kellene... Innen pont jó lesz.Amúgy ötletes a polybag, nekem is bejön. A két nagyobb is. A pozsgások továbbra sem, de itt a képen együtt valóban jól mutattak.
@Tony21

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi!

lehetett volna annyi eszem hogy beteszem az URL-be amit kellett.

LÁZ