Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Ezen szerintem felesleges rágódni. Teljesen bolt független a dolog. EU szabály, hogy minden netes rendelést vissza kell venni bármi indok nélkül 14 napon belül. Senkinek nincs kapacitása le ellenőrizni minden vissza került-e vagy sem egy lego szettbe. Ezt használják ki a tolvajok. De ugyanígy ha ilyet fogsz ki te is vissza tudod küldeni. (Nem véletlen van nagyon leértékelve ilyenkor egy szett amit bele kell kalkulálni mint eshetőség és nem meglepődni, hogy a harmad/fél áron kapott szett nem sértetlen)
edit. Nem frissítettem az ablakot már túl lett tárgyalva...
-
ssgk
aktív tag
Marvel szettekre visszatérve. A régi nagy Daily Bugle 76178 lesz még idén nagyobb akcióba szerintetek? Nem emlékszem allegro, hogy árazott elmúlt BF akciókba frissült a lista meg lettek nagyobb akciók vagy ez már a végleges lehet? Most kuponnal 110-ért van amit még mindig sokallok de gyanítom nem lesz már 100 alatt ez...
-
ssgk
aktív tag
Hát a sértetlenségnek már sajnos így is annyi.
Ha úgy döntesz megragasztot utána kell nézni mi a pontos anyaga (99.9% ABS). Ha biztos az akkor ABS cement / ABS bond néven lehet kapni modell ragasztót én azt használnék. Ez más ragasztókkal ellenben nem a felületre tapadva köti össze hanem megoldja az anyagot és ahogy kipárolog belőle "visszaköt" a műanyaggal így nagyon erős lesz a kötés és nem hagy semmi nyomot.
Viszont oda kell figyelni mert ha máshova is kerül megmarja, ha meg pánikolva le akarod törölni az meg még rosszabb nyomot hagy majd. Ezért jobb is lemaszkolni körbe valami ragasztóval (cellux, festő maszkoló) és tűvel, fogpiszkával felvinni nem a bunkszli ecsettel/stifttel ami a kupakba van.Edit. Több fajta is van ezekből, sűrű hézagtöltős meg híg. A híg lesz a nyerő kis mennyiségben.
-
ssgk
aktív tag
válasz
apholyon
üzenetére
Elvileg sehogy. Én ezt kaptam válaszul:
A rendelése után járó dupla Insiders pontok korrekciója november közepéig fog megtörténni. A Bricklink rendelések természetéből adódóan, ezt külön fogják hozzáadni a kollégáink. A korrekció 2-3 héten belül várható, ehhez türelmét szeretném kérni.
#91664HUN_Sector Ez jópofa sorozat lesz nekem tetszenek. Sokkal jobb így egybe mint szétszórva több sorozatba ahogy eddig jöttek az állat kosztümös cmf-ek (ahol a gyengébb végen ültek a ranglistán).
-
-
ssgk
aktív tag
válasz
Lana102
üzenetére
Pontos infó nincs róla szerintem de úgy tűnik, hogy minden hónapba ad mindenkinek aki regisztrált és volt korábbi tranzakciója. Fiókhoz kötött a kupon.
#91607 nyul105
Nekem nem adtak duplát gombafalura. De ez se egységes. Volt kör ahol pl nekem dupla pont jött míg többen mérgelődtek itt, hogy nekik nem vagy fordítva. Nem lepne meg ha nem automatizált dolog lenne, hanem visszaigazolásnál lenne megszabva (manuálisan) és attól függ épp ki intézi. -
ssgk
aktív tag
válasz
apholyon
üzenetére
Sajnos normális... nekem is raktárban állapotú a drakula és gombafaluról 5 perce jött email, hogy úton van. Azt hittem eddig, hogy rendelési sorban adják fel ezeket de nem, mert a transylvániát nyitás után 10 percel rendeltem a gombafalut meg csak 2x ponttal pár nappal később.
Remélem ideérnek még hétvégéig
. -
ssgk
aktív tag
válasz
hami85
üzenetére
Nekem is jön, nagyon várom már.
Tökéletes az időzítés is hozzá. (Ha ez másik szériába lenne és nyáron küldik akkor is félre tenném őszre. Nehéz lenne mondjuk kivárni
.)#91582
Annyiért az még rosszabb vétel mint sah-ról eredeti teljes áron. Másrészt nem értem van aki rosszfogásról vesz lepint? Nehezen hiszem el, hogy lenne ezekre vevő mikor fele annyiért meg lehet venni csájnából 1 hetes szállítással vevővédelemmel. Aki meg ilyet vesz pont az ára miatt veszi. Hangosan gondolkodtam csak ne offoljunk tovább...
-
ssgk
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Reméltem csak troll poszt
...
Nagyon kedvelem a sorozatot ezt finoman szólva eléggé elrontották. Karakterek fele kb. nehezen felismerhető. Az épület max játszós szettnek megy el gyerek(nek/kel).
Pedig ebből lehetett volna jó kiállítható szettet is csinálni ha már icons. -
ssgk
aktív tag
amit két agyhalott dobott össze valami sikátor mélyén
Valoszinuleg valami kokalt legacy rendszert kell az IT nek karbantartani meg boviteni. Hidd el valoszinuleg sokan kinlodnak vele rendesen. Es igen amilyen hasznalhatatlan unblock mindenuk fura, hogy nem forgatnak vissza bevetelbol egy normalis jol megtervezett rendszerre. Mert beleferne. -
ssgk
aktív tag
válasz
nyul105
üzenetére
amivel most nagy értékűnek tűnő ajándékot adnak
Az értékét a kereslet kínálat határozza meg szóval nem annak tűnőt adnak hanem kivárnak amíg annyit ér. Deg ien kocka minden szettet így ad el kivonás után. Valami olyat csinálhatnak kivont szettekkel, hogy mindig a készlet fele van hírdetve és amikor megfeleződik emelnek x%-ot.
#91139yahagyma
Egy év múlva valószínű ezeknek is lesz második körös kisöprés megmaradtakból". Ha most nem jön össze mérget mernék venni, hogy a bányából lesz még annak aki gyors. Vár tuti nem. -
ssgk
aktív tag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
Gwp ha kifogy akkor legtobbszor annyi volt. Pontokert valthato vagy "altalanos" barmi utan jaro ertekhataros gwp neha visszajon idovel de az egyedi szettekhez jaro nem szokott.
-
ssgk
aktív tag
Igen az bután fest, hogy úgy van kiemelve mintha a jövőből hozták volna ezt el
. De lényegében új dolog lego körbe így érthető. Persze emiatt felár képzés nem szabad, hogy legyen a jövőbe. Pedig nagyságrendekkel drágább és sokkal lassabb mint fröccsönteni.Mondjuk most nagyok kíváncsi vagyok a nyomtatófarmra. Bár gyanítom megrendelésbe van egyenlőre és nem saját maguk nyomtatják.
-
ssgk
aktív tag
Jómagam is 3D nyomtatgatok hobbi szinten és amúgy nekem semmi bajom sincs a 3d nyomtatott elemekkel ha megkövetelik a technológiát. Sőt sokkal inkább pozitívumnak látom, hogy "haladnak a korral" és olyan elemek is lehetnek majd amiket nem lehet fröccsönteni.
Sokkal jobb ez az irány mint, hogy hulladékból kezdenek nem tartós elemekt gyártani, vagy leragadnak papír matricáknál... -
ssgk
aktív tag
-
ssgk
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Igaz vizuálisan nekem is új ez, és furcsa is kicsit 3D nyomtatott legot látni. Eddig a 3D nyomtatott lego elemeket nagyon kitagadta a legos közösség most maga a lego nyomtatja őket
. Kíváncsi vagyok milyen minőségű és meddig funkcionál majd.
Meg, hogy ilyenre van keret de nyomtatott elemekre matrica helyett nincs.Jöhetnek majd a pontokért váltható STL-ek
. -
ssgk
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
De jók lettek
. -
ssgk
aktív tag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Még nagyon új most jelent meg a hónapban. Biztos lesz több helyen is jobb áron mivel nem lego exkluzív.
-
ssgk
aktív tag
Izopropil.
(ha nincs otthon ez van az alkoholos kézfertőtlenítőkbe is ha 1-1 re kell és nem akarsz miatta venni az is ugyanúgy jó lehet). -
ssgk
aktív tag
Azokat az elemeket használhatják fel amik aktívan gyártásba vannak és nem IP szett része. Így ha olyan printelt pajzs lenne benne amit épp nem engednek kénytelen hasonlót matricával megoldani a tervező. Nem készítenek ennyi darabra tamponnyomót, ugye olcsóbb kinyomtatni matricára.
És matrica is limitált. 250 elemenként lehet 1db és maximum 25 különböző.
Pont mint az összerakási útmutató. Bulkba vannak berendelve kis mennyiségre nem rendelnek így megoldják elektronikusan.
És mindkettő elég piti dolog egy ekkora cégnél főleg "limitált gyűjtői" szetteknél szerintem. -
ssgk
aktív tag
Ha jól tudom ami nincs eleve printelt formában és nem figura az minden matrica sajnos BDP-be.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Diesel38
üzenetére
Nagyon vártam ezt mikor biztos volt, hogy jön...
De a kivitelezés az árral nekem nem egyezik sajnos. Inkább adtam volna 200-at egy kétszer ekkora szettért jobb nagyobb belsővel akár valami felnyitható tetővel + egy szinttel beljebb. Vagy ez az első kiszivárgott 200 euro áron (80k körül).#88196 maross
"a megjelolt keszletek utan" - ez innovacio?
Túl sok pontot kellett jóváírni BDP után.
-
ssgk
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Mi várható SW-ból? Van valami róla már?
-
ssgk
aktív tag
válasz
manokaj
üzenetére
Nagyon jók ezek a nagy LOTR szettek. Rivendell az egyik kedvenc legom. Idén elvileg Bag End jön majd harmadiknak. Abból elég mutatós darabot lehet kihozni ha nem szúrják el.
BDP: nekem is szimpla pontokat írtak jóvá dupla helyett.

Nem értem ezt, hogy nem tudják megoldani. Ha nekem másodszor jönne olyan kérdés az ügyfélszolgálatról, hogy mit tegyenek ilyen esetben abban a pillanatban továbbítanám az ezért felelősnek javítsák már a kiírást. Még ha a pont kalkulálást nem is hajlandóak fixálni a duplapontos akcióba 1 sort kéne írni.
Pont ezért én is fel fogom hívni őket talán a sokadik ehhez kapcsolódó telefon után kezdenek vele valamit.Szerk.: Bag End leak szerint már sorszámmal és megjelenés dátummal van. Ami 10354 és 25 április.
-
ssgk
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Ez nagyon jó. Nem értem mi tartott eddig legoéknál ilyen irányzatú JP szetteket kiadni. A kisebb dínócsontváz" készletek is jópofák voltak.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
A Lego biztosan tanul a minosegproblemakbol is hosszu tavon
Mióta ráálltak az új zöld" műanyagra azóta ez nem teljesen igaz. Már jó ideje probléma van a repedő elemekkel, igaz nem gyakori de régen ilyen nem volt szinte egyáltalán. Nemrég bontatlan CMF-el jártam így. Persze nem látok rá lehet rengeteg erőforrást fektetnek a továbbfejlesztésen de eddig nincs változás az elmúlt pár évben...
Szerk: Meg nekem például nagyon nem jön be ez a puhább gumis hatású anyag amiből pl a fegyvereket kis apró hegyes dolgokat csinálják, hogy játszós szettnél ne legyen veszélyes. De ez saját preferencia lehet valaki pont fordíta gondolja, más az ízlése. Nekem olcsó hatást kelt a tapintása kinézete ezeknek.
MOC lehet legobol is, ez független márkától.
A többivel teljesen egyetértek.

-
ssgk
aktív tag
válasz
Melezor
üzenetére
Vannak most jó scifi dizájnok. (Eddig is volt mindig 1-1 jó) de ezek egyszerűen nem kerülnek be. Most is mint eddig lesz 1-3 vár / kiegészítő meg a maradék 1-2 legjobb egyéb.
#87420 atus72:
Ideas, nem volt nagy akcióba még így nepper nem tud rajta keresni. Másrészt elég megosztó / réteg készlet rizikós, hogy rajta ragad -> nem foglakozik vele. -
ssgk
aktív tag
-
ssgk
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Melyik szettrol lenne szo? Ha draga ritka figekkel akkor valoszinu kiloptak belole. De egy probat meger mert ha hianyos te is vissza tudod kuldeni 14 napon belul vesztenivalo csak az ido meg a macera vele.
-
ssgk
aktív tag
Holnaptól 2X. Ez BDP-ra is él? Emlékszem ez elég random volt többször is volt aki megkapta és volt aki nem. 2X pontért ha lesz még vonat lehet veszek egyet. Hogy csinálta aki megkapta a dupla pontot lementette a képet ahol írja mennyi jár majd?
-
ssgk
aktív tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
A %-ot a html-ből néztem. A progress bar kitöltésből. (style="margin-left: 95.5882%) Szóval az fix infó. (Ez jelenleg az ostromgépes állása pl.) Azt meg, hogy mennyit akarnak eladni és hogy állítják nem lehet tudni. Simán elképzelhető, hogy manipulálva van így aki vacillál az FOMO miatt inkább berendel ha látja mindjárt kifut. De szerintem mivel ez az egész már eleve erre az üzletre épül nem hiszem, hogy pluszba még trükköznek vele. Szimplán csak sok a vár rajongó (globálisan) és mivel a trend azt mutatja, hogy erre van főként igény akik továbbadásra veszik értelemszerűen a népszerűt veszik, mivel azon van a legnagyobb potenciális haszon.
Én az utóbbi két rendekésemnél (pont amiatt amit írtál) kíváncsiságból néztem és arányosan nőtt a %. Igaz azok nem futottak ki.
Engem az érdekel, de nagyon, h mi lesz a sorsuk a megrendelt de visszamondott BDP-s készletekkel?!
Ez amúgy engem is érdekel, mert biztos nem egyedi eset. -
ssgk
aktív tag
Ahogy nézem megint nagyon népszerűek a váras BDP szettek. 90% felett jár már mindkettő. Ettől függetlenül a vonatos lett a legjobb véleményem szerint, az ára viszont nem tetszik
. Ha az is a 94e kateria lenne esetleg elemcsökkentve úgy vettem volna egyet. Így inkább a következőre várok ott a gomba falu fix, és ártól függően a kastély. -
ssgk
aktív tag
Szerintem nagyon túl van tolva BDP. Nem kéne ilyen gyakran ennyi szettet kiadni. Pont ezért nem is rendelek most semmit. Ha utólag meggondolom magam akkor meg nagyon kis felárral úgy is kapható lesz jó ideig másodpiacról...
A 27-es CMF ennyire nagy siker vagy jelenleg van belőle hiány a farkas figura miatt? Nagyon drága BL-en a teljes sor/karton egy sima nem licenc sorozathoz képest. Ezt gyártják még és várható raktártöltés globálisan? -
ssgk
aktív tag
Nem lesz az 100k kifutás után szerintem. Most új és nincs más játszós" fortnite szett ezért megfizetik a felárat. Több mint valószínű, hogy nem fogják kivezetni 1-2 év múlva talán 3-5. És amikor kivezetik lesz vagy 10 másik hasonló fortnite szett ez meg már addigra nagyon sokaknak meglesz. Ettől függetlenül esélyes, hogy még így is jól szerepeljen befektetésre és pont emiatt mindenki is veszi majd aki ezzel foglalkozik.
-
ssgk
aktív tag
Tescoba akcióba megvettem az utolsó hiányzó DnD minifiget (Sas). Most látom lábánál az öv" rész repedt középen
. 1-2 órája van összerakva csak azon kívül semmit nem csináltam vele. Összerakáskor biztos nem volt semmi baja. -
ssgk
aktív tag
válasz
Warton
üzenetére
Ez nagyon szubjektív. 52 volt legonál. Most ennyiért megy BL-en. Mint befektetés nem egy steal. Saját vételre meg az a kérdés neked megére-e annyit.
Ha építés élmény / végeredmény érdekel arra nem tudok válaszolni nem építettem. (Technic-ből az 1:8 asok vannak meg az új P1 kivételével.) -
ssgk
aktív tag
válasz
Djuree
üzenetére
Igen értelemszerűen ennyi doboz akárhogy hajtva is foglalni fogja a helyet de jól hajtva arányaiba semmi hely igénye nincs egy bontatlan/nem lapítotthoz képest. Amúgy kb. pont 10 van összehajtva jól megtippelted
. Viszont visszacsomagolt / bontatlan egy teljes (kis) szobát foglalnak
azok roppant hely igényesek...#86064 Crus: Igen én mindig kaptam elmailbe elektronikusan.
bravotel_uzlethazak_kft_inv-xxxxxxx Így néz ki és E-Számla a tárgy. -
ssgk
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Szerintem hasonló a helyzet mint amitől féltél csak valakinek a doboza sínylette meg a karácsony előtti takarítást.

Szerintem a lego vásárlók nagy része megtartja a dobozt. Már csak azért is mert visszabontva el lehet normálisan tenni és lapra hajtva semmi helyet nem foglal. -
ssgk
aktív tag
Persze és nem is nehéz levezetni miért. Kb. 2020 óta folyamatosan és drasztikusan romlik az átlag életszínvonal idehaza, a lakosság nagy része örül ha kitart hó végéig a fizu... Akik meg anyagilag jó helyzetbe vannak megvették/megveszik legotol/boltból még ha drágább is. Így az utóbbi kivezetett szettekre és a jelenleg elérhetőekre egyszerűen nagyon kevés kereslet másodpiacról.
-
ssgk
aktív tag
válasz
üzenetére
Hajszárítóval fújd (a hő a lényeg) ne túl közelről de azért a kéznek már meleg levegő érje. Ha átmelegedett akkor valami tompa késsel nyúlj az egyik sarok alá és óvatosan emeld fel úgy, hogy csipesszel vagy kézzel meg tudd fogni és óvatosan leszedni. A meleg miatt könnyen fog jönni nem kell tépni. Ha nem adja magát könnyen akkor melegebb levegő kell neki. Figyelj arra, hogy ne törd" meg (éles szögbe ne húzd) vagy torlaszd fel a késsel mikor megkezded a sarkánál mert ha sérül a fényes felső réteg az repecskesen" betörik és ronda lesz.
Ha kihűl (1-2mp) akkor újra ragasztható lesz.
(+ tipp: ha lapos elemen van ami nem túl vastag egyszerűbb ha a legó oldalát melegíted ás megvárod míg átmelegszik.) -
ssgk
aktív tag
-
ssgk
aktív tag
Amúgy van itt aki nyert már valamit ezzel a nyerőkockás játékkal?

-
ssgk
aktív tag
Amúgy ennyi csomag nem veszhet el. Ha csak itt egy tucat csomag járt így valszeg sok száz van úgyanígy beragadva és valami visszafejthető hiba volt. Ennyi csomagból nem lehet szellem". Nekem az a tippem, hogy ki lesznek ezek küldve csak több idő.
#85763anett1985
Nekem is van 2 rendelésem egyiket már feladták másikat még nem. De amit feladtak annak sincs híre packetatól. BF volt nagyon sok rendeléssel ilyenkor ez van sajnos. -
ssgk
aktív tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Nézz rá gyakran mert néha felkerül 1-1db.
po1son:
Csillagvizsgáló torony (75969) már 50e nem tartott sokáig. -
ssgk
aktív tag
Jönnek az ünnepek, lehet már nem kap előtte készletet belőlük és talán van rá kereslet így is. SaH 1+ hét alatt szállít.
RapaNui1:
Többnyire nekem pozitív tapasztalatom van MP-val, pont nem rég volt nekem is, hogy megállt a hídon dudált kettőt (ki se szállt nem is hívott) és mire kimentem már el is húzott. (Nem volt 1p mire kiértem, 20mp nél többet nem várhatott.) Persze sikertelen kézbesítés. -
ssgk
aktív tag
Ez az ARC-170 gyengusz szerintem. City traktor akcióba majd nagyon jó vétel lesz állatok miatt.
A kockafalus DnD minifig 24-es karton az két teljes sor? Vett valaki már ilyet?
-
ssgk
aktív tag
S@H nagyon gyenge felkete pénteket hozott. Konkrétan semmi jó akció nincs. Még éjjel átpörgettem nem vettem semmit egyből a 3x1500 akciós pontokat akartam ma ellőni nem tudtam ez limitált
sehol se volt feltüntetve csak az intervallum. Okosabb lett volna ezt úgy megoldaniuk hogy fiokonkent 1 garantált (szerintem). -
ssgk
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Csomagolással meg annyira, hogy elfelejtik feladni.

Múlthét szombaton rendelt csomg a héten már nem jön meg fix... -
ssgk
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Szerintem ez nagyon ötletes. Élőbe is jól néz-e ki arra kíváncsi vagyok.
-
ssgk
aktív tag
Jaaa felre ertettem a kerdest...
Ebbe a nyerkocka.hu nyereménybe a mall-os számlát hogy kell feltölteni. Mert a vásárlás időpontját kell megjelölni, de csak átvétel után ad számlát amin a számla kelt van csak. Az is jó nem dobják vissza emiatt?
-
ssgk
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ha gyári zárt doboz akkor biztos az van benne ami a QR. (annyi hibával mint bármi más Lego szettbe a hiányzo vagy félrecsomagolt elemek)
-
ssgk
aktív tag
Hiányoltátok a hajókat BDP-ról. Leak szerint jön most egy egész pofás.
Icons: 10335 The Endurance Ship
3011 darabos
€259.99
Nov. 29 jön.Hozzá GWP
-
ssgk
aktív tag
válasz
nyul105
üzenetére
Soha nem vásároltam ott fizikailag csak neten. Valszeg scalperek gyakran trükköztek több készlet vásárlásakor matrica átragasztósdival vagy valami nem felhasználható kupon
amit a jól műküdő rendszerük elfogad.Vagy valami hasonló lehet mögötte. Hát a szülinapi kupon se húzta sokáig
. Pont mielőtt rendeltem volna executort...
Önki kasszánál havi szinten látom más nagykerekbe, hogy lecsatolnak cimkézősöket. -
ssgk
aktív tag
Esetleg ha valakinek megjön a BDP-je és rájön mégse kell neki a Gombaház szívesen vennék egyet, ha nem akar sokat nyerészkedni.
-
ssgk
aktív tag
DnD figeket láttam 1200-ért online MALL -ba. Nem tudom mennyire lehetnek ezek megválogatva.
-
ssgk
aktív tag
Hol írja, hogy nem jár a dupla Bricklinkesre? mert Bricklinken az van, hogy jár vip de gwp nem. (És kosár is duplát mutat
)Orders earn VIP Points but do not qualify toward LEGO Shop Gift with Purchase sets.
-
ssgk
aktív tag
Szerintetek 15-ig elfogy a BDP Harbormaster's Office? Tetszik a szett Camping Adventure-ről lecsúsztam
de szerintem túlárazott kicsit. Dupla vippel viszont rendelnék egyet. -
ssgk
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Igen…. En is arra vartam meg Boushh helmetre

Most hogy lett keszleten visszavontak a gwp.
-
ssgk
aktív tag
Nem tudom volt e már de [40730] Luke Skywalker fénykardja jár még GWP be 95000 ft feletti SW lego vásárlásnál. Fura mert ez hivatalosan az új Jabba's Sail Barge (75397) GWP-je volt és elvileg már elfogyott, de kosárba lehet rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.)
...
. De lényegében új dolog lego körbe így érthető. Persze emiatt felár képzés nem szabad, hogy legyen a jövőbe. Pedig nagyságrendekkel drágább és sokkal lassabb mint fröccsönteni.
És matrica is limitált. 250 elemenként lehet 1db és maximum 25 különböző.
)