Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12201) Mercutio_ válasza Kobe (#12199) üzenetére


Mercutio_
félisten

Jah, csak te a lenti példában 1 évet írtál (ahol óhatatlanul jön a bünti) és most/korábban (ha nem vár az eladással) volt a példa azért nem értettem.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12202) #41635072 válasza Gabró (#12200) üzenetére


#41635072
törölt tag

Micsoda akcio :D Ekkora árnál számít az a “szaros” 2 misi? :DDD

(#12203) Novics válasza noorbertt (#12188) üzenetére


Novics
senior tag

Mi ezért is igyekeztünk még télen nyélbe ütni a házvásárlást, és szerencsére - bár csúszott 2 hónapot - sikerült az akkori áron megegyezni. Gyorsan le is foglalóztuk, jövő héten meglesz a szerződés is.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#12204) Novics


Novics
senior tag

Babaváró támogatás

Vajon ez már kőbe van vésve?
Számolok vele, hogy fel tudjuk venni, és így nyáron a lejáró LTP-hez hozzácsapva ki is tudjuk fizetni a lakáshitelt. (Amit most tavasszal veszünk fel.) Persze nem biztos, hogy megéri, lehet jobb lenne meghagyni annyi hitelt, hogy ki tudjuk használni a 2 x ~22000-es törlesztő elszámolást az önsegélyezőből - amire kapunk 16% álltámot - , a maradékot meg PMÁK-ba rakni.
(Jut eszembe, azt az infót kaptam a Prémium EP-től, hogy ketten is igénybe tudjuk venni, viszont csak egy pénztárnál lehet elszámolni.)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#12205) laszak válasza Novics (#12204) üzenetére


laszak
tag

Szia!

Az onsegelyezos részt kifejtened, jól értem, hogy lakáshitel is finnanszirozhato önsegélyezőbol?

(#12206) Fandango válasza laszak (#12205) üzenetére


Fandango
veterán

Igen.

"A lakáscélú jelzáloghitel törlesztésére fordítható támogatás havi összege legfeljebb a tárgyév első napján érvényes havi minimálbér 15 százalékának megfelelő összeg lehet"

(#12207) pipo112


pipo112
senior tag

Sziasztok! érdeklődni szeretnék lenne egy házrész amit testvéremmel együtt örököltünk 1/81/8-ad arányban egy osztott osztatlan ingatlanon de a másik tulajjal van megosztási szerződésünk kerítéssel elválasztva minden rendben ügyvéddel készült .
Most szeretném tesóm 1/8 ad részét meg venni banki hitellel de eddig minden honnan el lettem utasítva mert mindig akadt valami most az hogy nincs minden szobában fűtőtest . Maga a ház lakó része cserépkályhával van felfűtve mivel a szobák egymásba nyílnak így minden szoba kellően meleg télen 23-24 fok szvsz kellemes + a ház 10 centis grafitos szigeteléssel körbe van borítva ez által jól tartja a meleget. A kérdésem tényleg van ilyen szabály hogy minden szobában kell lennie fűtőtestnek ?
Mert azt értem hogy a másik bank azt mondta azért nem megy mert nincs meg a 2,5 es bel magasság de ettől is eltérhetnének ha akarnak de nem akarnak .

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P

(#12208) concret_hp válasza laszak (#12205) üzenetére


concret_hp
addikt

annyira legalább, mint az alaptörvény ;]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#12209) Novics válasza laszak (#12205) üzenetére


Novics
senior tag

Jaja, ahogyan Fandango is idézte. Egész sok dologra lehet használni. Mi pl felveszünk 500-500 ezret a gyerek születésekor - gyermekszületése esetén a két szülő összesen 1 misit tud így kivenni a pénztárból - meg a feleségem mostani fizuja - CSED/GYED/GYES összeget is havonta kihasználjuk - ezzel csökkentve a "veszteséget".

concret_hp
Ja, persze, én már azt sem hiszem el, ami elmúlt, mert még azon is képesek változtatni. Úgy próbáljuk majd igénybe venni, hogy ha valami gebasz lesz, akkor viszonylag gyorsan, könnyen ki tudjunk szállni belőle.

Feleségemet tegnap sokkoltam, hogy ha minden a mostani terveim szerint alakul, akkor az első évben 6 különböző helyre fizetünk törlesztőt. (munkáltatói, Funa LTP, BB jelzálog, babaváró, MFB energetikai, NAV illeték.) Persze ha minden a legoptimálisabban alakul, akkor a kispondró nem siet a világra, és 3 évig nem kell a babavárót fizetni. (Aztán jön a tesó, és van 3 misi ingyenpénz.)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#12210) pipo112 válasza pipo112 (#12207) üzenetére


pipo112
senior tag

Esetleg erre van valakinek valami infója?

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P

(#12211) codec válasza pipo112 (#12210) üzenetére


codec
senior tag

"mindig akadt valami most az hogy nincs minden szobában fűtőtest" Ez most komoly? Vicc bank felejtősek, kerülendők.. Amúgy ha ez a nyomoruk, nesze nektek olajradiátor... és még mobil is. Vagy fogalmazzák már meg mit tekintenek fűtőtestnek, de ez már csak szőrszálhasogatás, kifogást kerestek az elutasításra.

Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!

(#12212) .tnm válasza pipo112 (#12207) üzenetére


.tnm
addikt

A 2,5 méteres belmagasság hiánya azt jelenti, hogy nem lehet hivatalosan lakóépületnek bejegyezni, azaz elvileg nem lehet oda bejelentkezni. Ha jelenleg is lakóépület, akkor pedig lehet, hogy nem a tervek szerint épült és abból még lehetnek bajok. Szóval ezt még megértem valahol. A hitelre maga az ingatlan lett volna a fedezet? Akkor se ad a bank, ha másik ingatlan a fedezet?

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#12213) A Zéé válasza codec (#12211) üzenetére


A Zéé
addikt

kifogást kerestek az elutasításra

sanszos, hogy ez van a dolgok mögött.
Túl zűrösnek tűnik ez így látatlanban is, osztatlan közös teleken, meg ráadásul csak az 1/8-ad rész, és még hitellel is, ki tudja mi van a másik 6/8-addal, és lehet, hogy rosszul saccolom, de a leírtak alapján nem egy sok tíz milliós épületről beszélünk. Erre hitelt adni így elsőre nem tűnik az év bizniszének egy banknak sem.

BTW az egyik ismerős most akart házat venni, és nála is előjött az, hogy nincs minden lakhatási célú helyiségben fűtőtest, de neki mondták, hogy vegyenek egy olajradiátort, és rakják be amikor jön az értékbecslő, és ez a probléma ki is van pipálva.

Just a simple Lineman...

(#12214) hcl válasza A Zéé (#12213) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Akkor meg a francé' nem mondják azt, ami az ok... :W

Mutogatni való hater díszpinty

(#12215) pipo112 válasza .tnm (#12212) üzenetére


pipo112
senior tag

pedig lakó ingatlanként jegyezték be és már 20 éve ,így is van a földhivatalban bejegyezve az 1/8-ad az 2/8ad lenne ha sikerül megvenni tesómtól. A fűtőtestet már én szőrszálhasogatásnak érzem nem kicsit de mindegy lesz@rom a bankot max ha lesz kedvem bemegyek egy másikba ha nem akkor marad minden így én nem adósodok el a ház meg marad tiszta tehermentes oszt mindenki bodog ha már büdös a banknak a pénzem :R
ami a legfontosabb köszi mindenkinek a segítséget!!!

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P

(#12216) hurenzon válasza pipo112 (#12210) üzenetére


hurenzon
senior tag

Személyi kölcsön.

(#12217) pipo112 válasza hurenzon (#12216) üzenetére


pipo112
senior tag

Lehet az lesz, bár itt a bankig el se jutott a kérelem mert az értékbecslő a helyszini szemléje alkalmával mondta, hogy el se végzi mert ugy se lesz jó oszt el is viharzott. Számomra ami nagy kérdés ő ezt így eldöntheti?

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P

(#12218) hurenzon válasza pipo112 (#12217) üzenetére


hurenzon
senior tag

Csak jót akart neked.

(#12219) pipo112 válasza hurenzon (#12218) üzenetére


pipo112
senior tag

lehet

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P

(#12220) bugizozi válasza Novics (#12204) üzenetére


bugizozi
őstag

Sziasztok!

Feleségem állapotos, július közepére van kiirva, első gyermek lesz. Mi július elsején benyujthatjuk az igényt erre a 10M-ra, erre a gyerekre, vagy nem mert "gyermeknek számítanak a várandósság 12. hetétől a magzatok" ergo ezt úgy lehet venni hogy nekünk már van egy gyerekünk és csak a 2. baba ígéretével kapnánk meg ezt az összeget?!

Köszönöm a felhomalyositast! :R

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#12221) Csabroncka válasza bugizozi (#12220) üzenetére


Csabroncka
addikt

szerintem a 10 millánál a szülésnek kell július 1 után bekövetkeznie.....

"in medias res"

(#12222) amargo válasza bugizozi (#12220) üzenetére


amargo
addikt

Arra a magzatra/gyerekre lehet igénybe venni, aki július 1-től a 12. Hetet betöltötte. Azaz, ha már 12hetes elmúlt a magzat (mint pl nálatok is), akkor július 1-en is igényelhető, ha nem akkor várni kell, amíg eléri a 12. Hetet. Én így értelmezem.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#12223) albiosz válasza amargo (#12222) üzenetére


albiosz
őstag

5 éven belül kell, hogy megszülessen a gyermek, tehát bárki benyújthatja, nem kell, hogy 12 hetes legyen a magzat. Bár lehet, hogy te a törlesztés szüneteltetésére gondoltál? Abban az esetben valóban meg kell várni a 12. hetet.

(#12220) bugizozi: szerintem kérhetitek majd, de ha biztosra akarsz menni, dobj egy e-mailt az illetékes kormányhivatalnak. Mondjuk még van 3,5 hónap addig, sok minden változhat. Itt egy egész jó összefoglaló: [link] a jelenlegi infokról.

(#12224) amargo válasza albiosz (#12223) üzenetére


amargo
addikt

Én az adott kiragadott mondatra reagáltam, ha az egész törvény arról szól, hogy 5 éven belül kell gyereknek lennie, akkor a végére kell csúsztatni, amit leírtam. Azaz igényléstől számított 5 év. Esetén a magzatnak 12 hetesnek kell lennie. (Mondjuk jó kérdés, ha 11 hetes, azaz még nem tekinthető gyermeknek, akkor mi van, megbüntetnek?)

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#12225) axioma válasza amargo (#12224) üzenetére


axioma
Topikgazda

A 12 hetes UH-nal van a go-no go dontes, ezert onnantol mar megtartott terhessegrol beszelnek a dokik, ez az egyszeru oka a jogi hatarnak. Utana mar nincs szuloi dontesre abortusz, persze szerencsetlen esetben veteles van, de akkor mar mas a besorolas. Ezt a lakastamogatasos torveny csak hasznalja az ide vago - nem tudom melyik - tarstorvenybol.

(#12226) Novics


Novics
senior tag

Azt hiszem ilyet sem gyakran látni:

Minket mondjuk már nem érint, mert megvan a kiszemelt ház, csak bent maradt az ár figyelés.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#12227) Gombinyó válasza Novics (#12226) üzenetére


Gombinyó
őstag

Egy fecske nem csinál nyarat. :)
Felénk ennek az ellentettje jellemző. Már egy éve látom fent a hirdetést, a kutyának sem kell, de folyamatosan nő az ára.

(#12228) vg válasza Gombinyó (#12227) üzenetére


vg
addikt

Ha most az általatok annyira várt lufi kipukkanás megtörténne és az ingatlan árak mondjuk hirtelen 30-40-50%-ot zuhannának, akkor az nem döntené be a hitelező bankokat? Mondjuk aki vett 30 milliós ingatlant 20 milliós hitellel, és hitelen csak mondjuk 18-at ér az ingatlan a piac szerint, akkor mit tehet a bank mert hiszen hitelen -2 milliót bukott is?

(#12229) astorre19 válasza vg (#12228) üzenetére


astorre19
aktív tag

Ha tudják fizetni tovább a hitelt miért bukna 2 milliót?
Illetve kér be plusz fedezetet?

Battletag: SHADOWDRAGON#26677

(#12230) vg válasza astorre19 (#12229) üzenetére


vg
addikt

Alapvetően a kérdésem arra irányult, hogy mi történik, ha egy lakás ára a piacon hitelen a felére esik és van rajta mondjuk 80%-ban hitel. Ki akarna fizetni egy kb fele annyiba kerülő lakást mint a hitel? A kérdéseidre esetleg tudod a választ? Ha nem tudsz további fedezetet adni, akkor mi van? Felmondják a szerződést?

(#12231) updog válasza vg (#12230) üzenetére


updog
senior tag

Szegényes ismereteim és a józan paraszti ész alapján, ha az ember felvett 20 milliót a házra, de akármi miatt mondjuk leesik az ingatlan értéke 15M-ra, akkor sem (meg egyébként sem) értelmezhető a " Ki akarna fizetni egy kb fele annyiba kerülő lakást mint a hitel?" mert a visszafizetés nem tetszés alapján működik, illetve gondolom ha bedőlne, és nem fedezné az ingatlan a fennálló tartozást, akkor valószínűleg azt mondaná a bank, "oldd meg". De ez csak az én véleményem (gyanítom erre is van szerződési feltétel)
Aztán persze úgyis meg lennének mentve a szemétbankoktól.

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#12232) astorre19 válasza vg (#12230) üzenetére


astorre19
aktív tag

Majd jön egy tőlem okosabb biztosan és kifejti.

Battletag: SHADOWDRAGON#26677

(#12233) vg válasza updog (#12231) üzenetére


vg
addikt

Erre volt Amerikában példa a tíz évvel ezelőtti válságban, hogy az emberek tömegével otthagyták a fenébe a házaikat, mert fele annyit ért mint a rajta lévő hitel és mentek másik államba. Be is dőltek bankok, mert fele annyiért tudták csak kényszer értékesíteni (már ha tudták) mint amennyi hitelt attak rá. Tényleg érdekelne ez a téma.

(#12234) astorre19 válasza vg (#12233) üzenetére


astorre19
aktív tag

Ez nem amerika.Ott van elsétálás.Hagyod a házat a banknak és nincs több tartozás.
Itt nincs ilyen.

Battletag: SHADOWDRAGON#26677

(#12235) vg válasza astorre19 (#12234) üzenetére


vg
addikt

Mi nincs itt?

(#12236) Novics válasza Gombinyó (#12227) üzenetére


Novics
senior tag

Én sem tartok attól, hogy hirtelen elkezdenek az árak zuhanni. Felénk erre akkor lenne némi esély, ha hirtelen leállítanák Paks2-t, és bezárnák az 1-est. (Akkor a munkalehetőség konvergálna a 0-hoz a környéken.)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#12237) Fandango válasza vg (#12233) üzenetére


Fandango
veterán

Ezt azért nem lehet olyan könnyen eljátszani itthon, hiszen itt hiába mész másik megyébe, attól még a tartozásod él. Meg miből vesz újabb házat, ha a meglévőt sem tudja fizetni.
Amerikában egy kicsit más a helyzet, hisz ott egy állam elég szuverén és önálló. A törvénykezés is eltér(het) államonként. Kicsit lehetne hasonlítani az EU-hoz, csak amíg itt országok állnak "szövetségben" ott addig államok.

[ Szerkesztve ]

(#12238) KilgoreTrout válasza vg (#12235) üzenetére


KilgoreTrout
senior tag

A személyi csőd elég népszerű Amerikában. Azzal meg lehet szabadulni a tartozástól a ház otthagyásával.
Pár éve már itthon is létezik, viszont olyan szigorú szabályokkal, hogy jóformán senkinek sem "éri meg". Szóval itthon nem tudja a hiteles otthagyni a házát a banknak. Fizet amíg tud, egyezkedik a bankkal, végső esetben meg elveszíti a házát, feketén dolgozik, soha nem lesz a nevén semmi, a tartozás meg élete végéig ott lebeg a feje felett.

[ Szerkesztve ]

(#12239) Stanlee válasza vg (#12230) üzenetére


Stanlee
őstag

Alapvetoen nem tortenik semmi. A banknak van tobbfele lehetosege, ezek kozul az egyik, hogy ha akar ker be tovabbi ingatlanfedezetet. A banknak nem erdeke megszuntetni a szerzodest egyik naprol a masikra.

2008 korul hasonlo folyamat zajlott le, az ingatlanon levo hitel Ft-ban kifejezve tobb volt sokszor, mint az ingatlan erteke. A bankok nem kezdtek el szorni kifele a piacra az ingatlanokat, mert nem adott fedezetet a hitelre.

Az esetek tobbsegeben a bank ameddig fizetsz, nem piszkalja a hitelt, mivel ok is tudjak, hogy sok esetben egy masodik fedezet behozatala nagyon nehez.

Olyan nincs Mo-n, hogy elmesz. A bank ha eladja az ingatlant, es nem fedezi a vetelar a hitelt, akkor a differenciat vissza kell fizetned, a modszereket megtalaljak ra. Ahogy elottem mar irtak, a magancsod itthon nem olyan egyszeru, igaz azert megneznem, hogy az USA-ban akik csak ugy otthagytak az ingatlant, a kesobbiekben milyen score-ral eltek tovabb es mennyire lettek "hitelkepesek".

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

(#12240) hungeek válasza Stanlee (#12239) üzenetére


hungeek
senior tag

teljesen pontos a leirasod, igy csinaljuk. Annyit tennek hozza, hogy az ilyen esemenyek be vannak elvileg arazva portfolio szinten a hitelekbe (most mar...) - az ennek alapjat kepezo kalkulaciok egy reszet pont en viszem az egyik nagy kerbankban

(#12241) PazsitZ válasza vg (#12230) üzenetére


PazsitZ
addikt

Felveszel egy hitel 10-30 évre. 3-5 év után beesik a piac, szépen fizeted tovább. +7-5 év múlva simán visszaérhet az akkor reálértékére a ház-lakás.
A legutóbbi válság után is olyan 2017-re többnyire visszaértek a reálértékek a lakásoknál.
30 éves hitelnél, persze 2-3x is beeshet-feljöhet :)

Szóval ha mondjuk fix kamattal tolod, simán megérheti a végére.
A frank alapú hiteleknél a kamatváltozás volt ugye egy plusz volatilitási faktor azon hiteltermékekben.

[ Szerkesztve ]

- http://pazsitz.hu -

(#12242) Novics


Novics
senior tag

Kért már valaki közületek postán OEP igazolást CSOK-hoz? (Nem fogok azért szabit kivenni meg 300 km-t utazni, hogy a bejelentett lakcímem szerinti járáshivatalban adhassam be...)
A nyomtatvány megvan az OEP - NEAK - oldaláról, de ott valami meghatalmazást is írnak a szükséges dokumentumok között, de a link csak egy tájékoztató oldalra mutat az engem megillető jogokról. (Mondjuk akár ahhoz is lehetne jogom, hogy ne kelljen 3 diploma, egy hét szabi, meg egy doboz vérnyomás-csökkentő tabletta/nyugtató ahhoz, hogy elintézzen valamit az ember Magyarországon...)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#12243) Novics válasza Novics (#12242) üzenetére


Novics
senior tag

No, felhívtam a 1818-at, és jól kifaggattam őket. Meghatalmazás csak akkor kell, ha más jár el a nevemben - ami logikus is lenne, de erről szó sincsen a honlapon -, és a kormányablakok is befogadják a kérvényt, csak nem ők fognak eljárni, csak postázzák tovább. Ami szintén logikus dolog, de hát idehaza nem mindig úgy működnek a dolgok, ahogyan azokat a józan ész diktálná.

Kedden rendeltük meg az értékbecslőt, most hívott, hétfő reggel már jönne is, csak az nem annyira jó, így szerda 4-ben maradtunk. Még a végén áprilisban tudunk is fizetni...

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#12244) #41635072


#41635072
törölt tag

Valaki árulja már el, hogy budapesti önkormányzati lakáspályazatoknál miért feltétel, hogy a kerületben élj életvitelszerűen? Ha be vagyok oda jelentkezve akkor valószínűleg ne makarok még egy ingatlantm ert egyszerre csak egyben lakhatok. :F Ezzel is azokkal baxnak ki, akiknek amúgy lenne pénze, van rendes hasznos munkája, biztos jövedelme, normális. Helyette majd megkapja aki egyébként is ott lakik és semmi problémája a lakhatással, netalántán minimálbéren van mert ő megérdemli. :W

(#12245) Kobe válasza #41635072 (#12244) üzenetére


Kobe
veterán

Mivel az onkormanyzati ingatlanok 90%-at elmutyizzak, ezert teljesen irrelevansak a feltetelek, akar azt kiirhatnak hogy legyen a lakcimed a holdon.

A multkor a 13. Keruletben hirdettek egy ujepitesu tombben a kulturalis kozpontnal. Ott a feltetel az volt, hogy legyel leruleti lakos + adj le egy db 13. keruleti onkormanyzati berlakast.

Nem tudom a kerulet erdekeit ez mikent szolgalja, hogy az X evvel ezelotti allomanyban beragadt emberek alatt cserelgetik a lakasokat mindig ujra, mikozben a kerulet amugy az egyik legnagyobb irodakozpont a varosban, teli fiatal, kereso es fizetokepes diplomassal.... Lehet veluk olyan feltetelekben is meg lehet allapodni, hogy az az onkormanyzatnak megerje anyagilag es neadjisten meg a kerulet szinvonalat is pezsditene.... Oh wait. This is hungary.

(#12246) Chal


Chal
addikt

Kicsit off, de hátha tudjátok a választ csuklóból: az SZJA -ban akkor is szerepeltetnem kell az ingatlaneladást, ha az adómentes (5 éven túl történt az értékesítés)?

(#12247) Mercutio_ válasza #41635072 (#12244) üzenetére


Mercutio_
félisten

Az albérlet is életvitelszerű, ha be vagy jelentkezve tartózkodási helyként....

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12248) #41635072 válasza Mercutio_ (#12247) üzenetére


#41635072
törölt tag

És hány minusz ponttal indul egy ilyen jelentkező? :D
Illetve miért fontos hogy az adott kerületben legyél?

(#12249) Mercutio_ válasza #41635072 (#12248) üzenetére


Mercutio_
félisten

Honnan tudjam?
Én csak a "ha bejelentett lakcímem van nem akarok mégegy ingatlant" részre reagáltam.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12250) sakal83 válasza vg (#12228) üzenetére


sakal83
addikt

Szerzodes szerint potfedezetet kerhet ha akar. Ha nem tudod teljesiteni felmondHAtja es egyosszeguve teheti a tartozast. De semmit nem erne vele:) A chf hiteleknel sem mondtak fel. A lenyeg nekik az hogy fizesd a hitelt. Ha rendben fizeted akkor nem csinal semmit a bank.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.