Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32398) aytukabozs válasza maj-viktor (#32349) üzenetére


aytukabozs
addikt

( #32361 ) maj-viktor
Hogy egyesek okoskodásnak tartják a féloldalakon átívelő szimultán válaszaidat azon én nem csodálkozom, olyan felvetésekre is reagálsz ugyanis amiket előtted minimum öten KIELÉGÍTŐEN megválaszoltak, de te nem zavartatod magad csak hogy kiélhesd a szereplési vágyadat leírod ugyanazt hatodszor is. Persze esetenként -gondolom hozzáadott érték gyanánt- megfűszerezed az egészet némi személyeskedéssel is (mint esetemben voltál oly kegyes).

Szarrágás lenne pl. hogy egy újnak hírdetett készülék esetén szóvá teszem a webshopnál hogy használtat/kiállítási darabot kapok, ráadásul egy másik telefon dobozában (IMEI)!?
Ne viccelj, ide a rozsdás bökőt hogy ezt te sem hagytad volna szó nélkül.

Ezenfelül figyelmetlenül olvasol, és általam le sem írt dolgok miatt dobod a fikát.
Milyen gyűrött leirás pl...? Ki nem sz@rja telibe a leirást?
Az ellenen zavar hogy az akku alatt gyakorlatilag össze van karistolva a készülékház a többtíztucatnyi akkucserétől amin ez az 'új' készülék már átesett...

"Aztán" a 100 dolláros telefon 120 dollár volt (lehet neked nem összeg a difi én nem szarom a pénzt nekem az), és nem, nem akartam 50$ refundot, csak nagyjából tudom mit jelent kínaival (arabbal, törökkel, stb...) alkudni, ezzel KELLETT kezdenem hogy elérjem a belőtt 20-25$-t.

Én itt be is fejeztem, ha gondolod válaszolhatsz, bár az úgysem nekem fog szólni hanem a saját egódnak... :/

A TÖBBIEKTŐL ELNÉZÉST A KIFAKADÁSÉRT!

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.