Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Szerintem nincs olyan app, ami az elhasználódás mértékét megmutatná, csak az akksi cellák aktuális értékét tudod megnézni (de azzal biztos találkoztál az említett alkalmazásokban is). Én legalábbis még nem találkoztam ilyen applikációval, de nem is nagyon tudom elképzelni, hogy lenne ilyen. Legalábbis abból kiindulva, hogy a kapacitást a kisülési görbéből lehet kiszámítani (jobb akksitöltőknek van ilyen tesztfunkciója, amikor feltölti az akkut az előírt feszültségre, és utána a beállított áramértékkel kisüti addig a feszültségig, ameddig az adott akkufajtát ki lehet sütni).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest