- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
uniqm1 #15305 üzenetére
A nyakba ahol végig megy a vezérlő kábele, ott csak félig van kinyomva valami rögzítő habbal, oda valami purhabot vagy bármiylen hézagkitöltőt érdemes tenni. Vagy csak simán kint körberagasztani FBS-el kívülről.
Kicsi espk kaptak el ott semmi baj nem volt, de egyszer szakadt, és minden kábelen csorgott a víz, vagyis folyt.... -
DigitXT
félisten
válasz
uniqm1 #11780 üzenetére
Ismerve a németek hozzáállását, szerintem neki semmiféle hekkelő alkalmazást
ne ajánljatok, mert még abból is baja lehet, ha a tempomat miatt balesetezik, és
a roller típusengedélye tempomat nélkül volt csak érvényes.Ez sem kizárható.
Somatom: ennyi. Ha nincs, hát nincs. Rövid utakon nem is igazán hasznos ám.
Nekem többször volt kellemetlen szitu, amikor pont bekapcsolt, pedig pont nem
kellett volna, így a gázelvétel nem történt meg, amikor arra a megszokott módon
számítottam: balesetveszélyes. Ha külön gombbal lehetne kapcsolni, akkor oké,
ám úgy, hogy egy bizonyos idő után magától aktiválódik, a legnagyobb hülyeség.Szerk: a magam részéről letiltottam, persze ha legálisan bekapcsolható, próbáld
ki egyszer, lehet, hogy neked kényelmes lesz, és soha nem lesz vele gondod. -
PociAti
őstag
válasz
uniqm1 #11319 üzenetére
Képekbe belenagyítva egyértelműen lábbal hajtós rollernek tűnik, tehát a "Elgázolt egy e-rollerest egy autó ..." részt költői túlzásnak érzem.
"... érkezett a gyalogátkelőn egy 25-30 év körüli fiú egy rollert hajtva, azaz szabálytalanul."
Ez a szigor a görkorcsolyásokra is vonatkozik? Zebra előtt ki kell bújni a korcsolyából, ha nincs nálad váltócipő, akkor mezítláb átmenni az út túloldalára, majd ott ismét visszabújni a korcsolyába (egészen a következő gyalogátkelőig). Nem lenne elégséges 5 km/h-t felső limitként megszabni? -
PociAti
őstag
válasz
uniqm1 #11284 üzenetére
Régi, tehát az M365-ös rollerekhez olyan CFW-k léteznek, ahol a szimpla és dupla kattintás közötti csere egyszerűen megoldható volt (listában be kellett pipálni ezt a funkciót), de az a CFW nem használható az újabb generációs Xiaomi rollerekhez. Az újakhoz tartozó népszerűbb CFW-k nem tartalmazzák ezt a funkciót (pedig igény lenne rá). Biztos megvan az oka.
Nekem most a lámpa ki-be kapcsolgatása áll kézre, nem pedig az, hogy a roller 3 üzemmódja között kapcsolgatok, miközben csak egy üzemmódot használok (a D-t, aminek kimaxoltam a sebességét, és levettem a tempomat élesítésének idejét 3 másodpercre).
-
-
DigitXT
félisten
Milyen akkut keresel pontosan? Nálam van egy rakat 36V-os,
6Ah-tól 14Ah-ig, különböző formában, méretben. (12s nincs...
Ha kell, építhetek, de csak 2000-es fos kínai celláim vannak...
Elvileg lehetne lőni vmi komolyabbat 500 Ft/db áron: az 24K.)Szerk: lényegében a feszültség számít, a kapacitás változhat:
egy 10s5p (50 db cella) kicsit harmatos 12500mAh-nak, mert
az annyit tesz, hogy csak 2500mAh/cella. Ehhez képest lehet
egy 10s4p is nagyobb kapacitású, 40 db 3500mAh cellából...
Nekem egy ilyen (is) van, viszonylag kompakt = táskába elfér.Kínából nagyon (!) meg kell nézni, mit veszel, ordas nagyokat
kamuznak: csak olyat szabad megvenni, amiről tudod milyen
cellákból áll, és/vagy teszteredmények igazolják a kapacitást.Szerk2: különösen nagy kapacitású (21700 méretű) cellákból
simán lehet jó egy 10s3p pakk is, ha csak ~12Ah a cél... -
PociAti
őstag
Végigbogarászva a Xiaomi roller tuning lehetőségeit, nekem is a 10"-os kerék tűnt a legreálisabb választásnak, aminek nem mellesleg viszonylag kedvező a belépési költsége. A kicsi kerékátmérő volt a legelső félelemem vásárlás előtt, mivel bicajról váltottam rollerre.
Viszont minden cserének vannak hátrányai, így a 10"os keréknek is.
YouTube:10inch tires for xiaomi m365 worth it?.8.5"-os előnye a jobb gyorsulás, és a jobb fordulékonyság, ami gyalogosok és autók között manőverezve előnyös, illetve a hosszabb hatótáv (jobb akkumulátor élettartam).
10"-os előnye az, hogy huplikra kevésbé érzékeny, és 2 km/h-val nagyobb csúcssebességet lehetne elérni firmware frissítést követően.
Viszont a már sorolt hátrányokon kívül spéci firmware-t is fel kellene tenni 10" esetén, hogy a kilométeróra valós sebességet mutasson, ez a folyamat pedig gondolom garanciavesztéssel járna.Ezelőtt a videó előtt szinte biztosra vettem, hogy áttérek majd 10-es kerekekre, de épp az ellenkezőjéről győzött meg. A 8,5" jellemzőit hamar megszoktam, rövidebb távokon és nagyon jó minőségű utakon használom, a fenti videó alapján saját használatomhoz inkább az illik.
Mindezek ellenére nem tettem le róla, hogy kipróbáljam. Főleg hogy rokonságban van még Xiaomi roller, így lesz összehasonlítási alap (nem csak emlékekből kell majd élni, hogy milyen volt az).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest