Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Tök érdekes amúgy, hogy az m365, és a pro2 is (azt hiszem cakk u.a. a töltő van hozzájuk) durván ugyan annyi idő alatt tölt fel - 2-3%-os különbség van maximum adott időn belül - pedig a pro2nek azért jóval nagyobb akkuja van.
Lehet megér, mivel megyek nagyobb egybefüggő távokat vele (hobbi használatban van a pro2), pl anyámékhoz elgurulok vele, cirka 12km dimbes dombos útviszonyok, S-ben is elvileg oda-vissza kibírja, mivel 65%-kal érek oda hozzá, de nem akarom se kicentizni, se tönkre tenni vele a gépet hogy fullra merítem. De legutóbb pl voltak kitérők útközben, kb 30% maradt, megittam nála egy-két kávét mire 70% körül töltött és el tudtam indulni vele
Skynet258: Olvastam már ezt megelőzően is valahol róla, hogy lehet gyorsabban is tölteni ezeket, azért mertem feltenni a kérdést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest