- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Ali-ról, Xiaomi Store-ból vettem a Xiaomi Pro 2-t, 141e-ért, Spanyol raktárból. (itthon akkor még 199e volt
) Itt volt egy hét alatt. Előbb néztem, most is ennyi. Kapott 10"-os gumikat, a komfortérzet szerintem sokkal jobb lett + egy 14Ah-s kiegészítő akkupakkot. (40 ezerben állt meg) Így 82km lett a hatótáv, úgy hogy kb. 20-25km/h-val mentünk szinte végig. (Göd - Zebegény - Göd és 3% maradt az akkuban)
Én súlyra jó 80+ és 189 cm vagyok.
A végsebesség max. 30km/h-ra lett állítva, és 25-ről 30A-re a szabályzó. Ezzel a konfiggal most teljesen meg vagyok elégedve, nekem megfelel, nem bántam meg a kis pálcikát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Itt volt egy hét alatt. Előbb néztem, most is ennyi. Kapott 10"-os gumikat, a komfortérzet szerintem sokkal jobb lett + egy 14Ah-s kiegészítő akkupakkot. (40 ezerben állt meg) Így 82km lett a hatótáv, úgy hogy kb. 20-25km/h-val mentünk szinte végig. (Göd - Zebegény - Göd és 3% maradt az akkuban)
A végsebesség max. 30km/h-ra lett állítva, és 25-ről 30A-re a szabályzó. Ezzel a konfiggal most teljesen meg vagyok elégedve, nekem megfelel, nem bántam meg a kis pálcikát.