Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Na megvolt a mai 7 kilométerem, hát gyerekek ez nagyon faszányos dolog ez az e-roller.
A Lime tényleg jó volt arra pár száz forintból kipróbáljam, de az Mi365 Pro 2 valóban más világ. Amiket ott megéreztem bukkanókat meg úthibákat (és bőven megéreztem) azt itt szinte semennyire. Az látszik, hogy az emberek még nincsenek túlzottan hozzászokva, gyalogosok meg autósok egy része eléggé megnézi mi a franc suhan a járdán mellettük. Ez mondjuk kevésbé jön be de majd megszokják idővel ahogy terjed).
Szóval úgy érzem jó beruházás volt. Inkább ithhonról vettem 167k-ért, kintről olcsóbb lett volna de a gyors szállítás és a 2 év gari meggyőzött.
Lehet majd írok is róla valami amatőr tesztet, a sok teló meg TWS bemutató mellett elfér.
Végülis Androidos app van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A Lime tényleg jó volt arra pár száz forintból kipróbáljam, de az Mi365 Pro 2 valóban más világ. Amiket ott megéreztem bukkanókat meg úthibákat (és bőven megéreztem) azt itt szinte semennyire. Az látszik, hogy az emberek még nincsenek túlzottan hozzászokva, gyalogosok meg autósok egy része eléggé megnézi mi a franc suhan a járdán mellettük. Ez mondjuk kevésbé jön be de majd megszokják idővel ahogy terjed).
Végülis Androidos app van hozzá.