- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mai közlekedési sztori
Igen, néha muszáj lemenni kutyába is…Szóval az Erzsébet utcai STOP táblánál megállok szabályosan. Ezen a részen nincs rolleres közlekedésre alkalmas járda sem, kerékpárút meg pláne. Hátam mögött egy piros Citroën dudál, megfordulok, látom, hogy egy kriptaszökevény vénasszony ül benne, és jár a szája… mondjuk nem hallottam belőle semmi. Viszont láttam, hogy átmegy a Bordángát utcára, a Tesco felé nekem az pont útba esik… ott is van egy STOP tábla, és látom, hogy indexszel balra a Hamvas utcára. Itt már láttam, hogy le fog parkolni, meg ő is látott engem, és eldöntöttem, hogy „szóban” ugyan de kegyetlenül legyalázom.
Kiszáll a kocsiból elkezdi pofázni, hogy ott nem mehetek rollerrel… mire én:
1. a KRESZ még nem ismeri, amit a KRESZ nem tilt azt szabad, mert a KRESZ is törvény, és fő szabály szerint ami nincs tiltva azt szabad!
2. Ha már ilyen szépen letegeztél, akkor engedd meg, hogy én is tegezzelek! Kb 150 méterre siettél ennyire?! A csepűs sori temető a másik irányban van, a pap már téged vár
Előbb ismerd a KRESZ-t utána pofázzál 
Mire ő, ha így folytatom én is ott kötök ki
Ja meg, hogy szabályt sértettem, de azt nem tudta megmondani melyiket.Mondom amúgy meg Pintér azt mondta, hogy SMKP (egyébként ez egy hülyeség nem SMKP), de ahol el szabad menni kerékpárral ott ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Path of Exile (ARPG)
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, néha muszáj lemenni kutyába is…