Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Köszönöm a részletes beszámolót! Jöhet a kép is róla!
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni
. A másik, hogy bekapcsolni és nyomkodni azon a felületen kell, ahol állunk a koszos/sáros/poros lábunkkal?! WTF? Mindenesetre ha már vannak tapasztalatok, oszd meg légyszi, érdekelne! Lehet, hogy Kugoo Kirin Mini 3 lesz majd belőle 1 év múlva 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni