Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Nézd, a szülők ismerik a saját gyereküket, így részemről teljesen elfoghatónak tartom, hogy egy bizonyos kor után kipróbáljanak dolgokat, amikről azt gondoljuk, hogy képesek megtenni. Az enyém is korán kezdte a biciklit, de volt, hogy mégis a körforgalom közepén állt meg vele, mert elfelejtett időben fékezni. Szerencsére nem történt baj, ott voltam vele, kis forgalmú utca, de mégis lehetett volna bármi. Így egyedül még nem engedem el, de velem már jöhet, gondolom Nálad is ez a helyzet.
A rollerről sok infót még nem nagyon találsz, 150 W teljesítményű a motor ami hajtja, 5-10-15 km/h a fokozatok vége és szerintem egészen jól néz ki. Mint írtam, gázkar nincs, ellenben van gázpedál, ami egészen menő dolog. Világítás semmi, féklámpa viszont mindkét oldalon van - mármint a hátsó kerék mindkét oldalán. Elektronikus + lábfék, a fiam valószínű, hogy a hétvégén próbálja ki, én nem mentem vele, mert 60 kg a terhelhetősége. Méretre alig kisebb, mint egy S1 Pro és a 200$ körüli ára ellenére nem néz ki gagyinak. Az első és hátsó kerekek eltérő átmérőjűek és tömör gumit kaptak. A gyereknek fülig ért a szája amikor meglátta - szóval trendi
- és passzol is a magasságához. Elsőre gyorsan ennyi róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- és passzol is a magasságához. Elsőre gyorsan ennyi róla.