Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
petipetya #6649 üzenetére
Leginkább munkába használom(Nagyvárad tér Népliget) meg leugrani vele ide-oda Újpesten , gyógyszertárba, kínaiba, lidlbe. Ha lehet nem ugratok vele, ez nem arra való
Leszállok az útpadkánál . Hullámzásokat bírja, de mondjuk nedves leveleken elestem vele 2x, erre figyelni érdemes. A hosszanti repedésekbe sem célszerű belemenni vele a járdákon
Valamikor az elején az egyik önzárós anya meglazult az alján, cseréltük, azóta nem nyúltam hozzá szervíz miatt.
Én szeretem/szoktam vállra venni, meg felállítani is tök praktikusan lehet tömegközlekedésen is. Igaz a vállra rakója néha kipattan a helyéről (ha túl röviden akarjuk vállratenni, de ha meg hosszú, zavaró lehet menet közben, állítgatni érdemes) de vissza lehet pattintani.
Barátomnak van aldis 2 lengéscsillapítós, nagy kerekű szintén, de nem áll meg, és nincs vállra akasztója. Én nagyon megszoktam ezeket az extrákat.Nem vagyok egy nagy teher 165 cm, 53 kg gumipapucsban
Sosem ugráltam rajta vagy hasonló hülyegyerekségek.
-
törölt tag
"M365" hírhez tartozó és ez a leglátogatottabb roller téma. Itt is főleg a xiaomi termékét javasolják, de másik témába nem szívesen írnék ES2 tulajként. Egy harmadik témát nem hoznék létre külön a nem xiaomi elektromos rollereknek.
Alapvetően úgy lett volna értelme, hogy külön elektromos és nem elektromos roller topik, csak ez a hír felülírta a dolgot, mert elég sokan írtak oda, és ott is ragadtak. -
arcsin
senior tag
Hát 3 év és 3 hónap után még mindig működik a Jumbo III
Ahogy látom sokat változott a topik az elmúlt 1-2 évben, amióta nem jártam itt. Leginkább elektromos roller topik lett.
-
sagesz93
addikt
Ms Energy Neutron szériájáról tud valaki bővebbet? Tök úgy néznek ki mint a joyor rollerek, csak olcsóbbak egy csöppet...
-
FőDudu
veterán
Xiaomi Pro2 tulajok.
A gyarilag felrakott hatso sarhanyo merevito mindket oldalon lelazult, egyik oldalon el is engedett. Beleert a fektarcsaba.
A visszacsavarozas igazi szivas, a kerekek csavarjait takaro prizmakat kell levenni ( elvileg elolrol van egy kicsi luk es azon keresztul lehetne megnyomni a fulet ami elereszt, nekem nem sikerult, igy ki kellett feszegetnem ( hatulrol 2 csavarhuzoval sikerult)).
A prizmak alatt van 2 kicsi imbusz csavar, az a prizmak tartojat fogja a fem vazhoz. Azt leveve elerheto az a csillag csavar ami a sarvedo merevitot tartja.
Szerencsere a csavar nem tud kiesni, igy nem veszett el.
Viszont az egyik oldalon a prizma mar elveszett.Van otletetek honnan lehetne utan rendelni?
-
-
gergo5991
őstag
válasz
sagesz93 #6641 üzenetére
g30 ból van 1-2. generáció, amin a kereken van 6os számmel kezdődik az 1. gen - állitólag ez nyomatékosabb, de cserébe ha merül romlik a végsebesség
2.gen - 9essel kezdődik a keréken a sorszám, állitólag ez kevésbé nyomatékos, de még 5% akkuval is tudja a max speedet cserébe.
nálunk a roller kölcsönző cég (bolt) g30 maxokat használ picit átalakitva, k.va nagy dombon lakok, 90 kilómmal simán felvisz 17-25 közötti sebességgel. DHgates 30max speedet tud mert azon nincs eu limit. Tesztek alapján 65km-es hatótábol 30-40et tud max speeden inkább. Ezekből levonva más cégek rollerei amit 45el reklámoznak szerintem közelebb van a 20hoz reálisan, az hogy kinek ez mire elég, hát nemtom. -
sagesz93
addikt
válasz
Williamgrant #6640 üzenetére
Ahogy nézegettem a megadott 25nél gyorsabban megy a G30, elvileg 30-33at is tud. A lényeg, hogy annyi tartalék van az akksi miatt, hogy arányosan sokkal később kezd el csökkenni a végsebesség. Tehát a 30km hatótávú Joyor X1 tud menni mondjuk 5km-t 35el majd már csak 28 körül van a vége. Nem tudom pontosan hogyan van ez most csak kb. Írtam. Te melyik típusokat nézted még amúgy?
-
-
sagesz93
addikt
válasz
Williamgrant #6638 üzenetére
Annyira jutottam azóta, hogy ha sokat szánok rá (rollerhez képest nekem ezek az összegek soknak számítanak) és kényelmes gépet akarok akkor Joyor X1 vagy Segway G30 MAX, az tuti gépnek tűnik ..
Ez alatt az új xiaomi széria közül a középsőt néztem (1S) az van EMAGon br. 160ert most. Vagy ha a komfort nem számít és olcsó legyen akkor Segway E22E aztán max rá az extra akksi.
Egyelőre várok a csodára (G30 legyen 200 körül br. Itthon vagy a Joyor 200 alatt) az idei szezon nálam már úgyis offos nagyjából.Az alis pro2t haveromnak rendeltük
-
-
-
tony_snow
tag
válasz
JoeCockBill #6634 üzenetére
A, ertem, ezt nem is tudtam, hogy ez a kis femlemez nincs a regebbi verzioknal.
-
tony_snow
tag
válasz
JoeCockBill #6632 üzenetére
Bocsi ha nem fogalmaztam teljesen erthetoen, a sarhanyo hozzaer a kerekhez persze, uthibanal osszekoccannak. En a feklampa kabeljere ertettem, hogy nem er a kerekhez. Azt hallottam amiatt kell ez a merevito, mert a kerek szetkoptatja a kabelt.
A letores megakadalyozasara viszont biztos jo megoldas. -
tony_snow
tag
válasz
JoeCockBill #6628 üzenetére
Ez nalam is igy nez ki
, amennyire alalattam, merevito nelkul 650 km utan . Viszont a kabelhez sehogy sem tud erni a kerek, es az teljesen epnek is tunt. Szoval csak emiatt nem tennem fel. Viszont a sarhanyo letorese, amennyiben valodi es gyakori problema (nem a veletlen letaposasra gondolok, hanem a kerek es a sarhanyo uthibak miatti osszekoccanasabol eredendo anyaggyengules miatti letoresre), arra mar jelenthet megoldast. Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori.
-
petipetya
nagyúr
válasz
tony_snow #6627 üzenetére
JoeCockBill tapasztalata magáért beszél, emellett alapból is azt tanácsoltam volna, hogy szedd ki az egyik műanyag pöcköt és gurulj el egy OBI/Praktiker boltba, ahol bele tudod próbálni a kulcsokat. Praktikerben biztosan, én is elgurultam oda a lábbal hajtóssal, amikor T-imbuszt vettem hozzá.
Ott a roller a segged alatt, tessék használni
-
-
tony_snow
tag
válasz
petipetya #6624 üzenetére
Koszi szepen, megneztem a videot! Most elgondolkodtam, hogy feltegyem-e a merevitot, egy szerszamom sincs. A sarhanyo ala neztem, es elvileg sehogy sem erhet a kabel a kerekhez - gondolok itt arra amikor a sarhanyo a bukkanoknal osszeer a gumival -, csak a feklampa mogotti kis femlapon lathato enyhe kopas. Szoval lehet megsem teszem fel.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6591 üzenetére
Szia!
Én erre sajna nem tudok válaszolni. Rájöttél végül? Miért hasznos ez? -
petipetya
nagyúr
válasz
tony_snow #6620 üzenetére
Pont tegnap este néztem meg a folyamatról ezt a videót, mivel az urbanpandas-tól ugyanez a merevítő jött meg. Ha jól értem, akkor a sárvédőt a talapzathoz t10 torx, A hátsó lámpát a sárvédőhöz philips, és végül a kerekeknél a fényvisszaverő matrica alatt szintén philips csavar csatlakoztatja az eszközt. Rám ne várj a szereléssel, mivel a banggoodról jön a roller vasúton, szóval eltart egy darabig.
-
gergo5991
őstag
válasz
spider23 #6617 üzenetére
[link] ezt láttad már? mert én ha a pénzemért jóval többet kaphatok, szeretem úgy elkölteni. +5km/h és +20km hatótávban, arról nem is beszélve hogy ez egy massziv cucc 10 inches kerekekkel, meg ugyebár erre még nem volt panasz hogy kikopik a stift 100km után, lötyög a kormány meg mittudom én, elkopik a tárcsafék stb stb
fb-s segway csoportokban több 4000km + futás alatt többet megirták semmi nem romlott még el rajtuk, cserélni se kellett semmit.
akit érdekel lehet tudok még érvényes -20,25 eurós kupont (nekem ebből semmi hasznom nincs csak megjegyzem) -
tony_snow
tag
Sziasztok,
Vettem egy m365-ot, eddig bejon nagyon.
Rendeltem hozza sarhanyo merevitot. Persze egyik itthoni imbuszkulcs sem jo a sarhanyo leszedesehez. Meg tudnatok mondani hanyas imbuszkulcsot vegyek ehhez a muvelethez? Youtube-on fogok videot keresni, ha esetleg valaki ugyanigy a youtube-rol csinalta, belinkelne a videot? Koszi. -
TheProb
veterán
Valakinek feladták ma az Ali-s, akciós Xiaomi Pro 2-t? Mára ígérték...
-
ultio
aktív tag
-
-
mrrr74
aktív tag
válasz
petipetya #6611 üzenetére
Csak általánosságban írom, nem a konkrét példára: az európai raktárakba is Kínából érkezik a cucc. Van amikor a vámosok "kedvesek" és gyorsan végeznek, de van amikor kekeckednek és csúszhat az ügyintézés. Hangsúlyozom, nem erről a shopról beszélek, hanem általánosságban.
Az estimated shipping time (a várható szállítási idő) egy kalkulált időpont, ami akár előbbi-, akár későbbi dátumra módosulhat a körülmények függvényében. -
spider23
senior tag
válasz
Norbeey90 #6612 üzenetére
Én sem gondolnám hogy átverés, bár mostmár olyanokat ír hogy 30.-a előtt fogják küldeni. Egyre csak tolja az időpontokat odébb. Gondolom nem volt készleten és úgy hírdette meg, aztán most meg várja hogy Kínából megérkezzen, de az nyílván nem egy két nap és nem kiszámítható.
De az is lehet hogy az akciós áron nem is akarja már ideadni, aztán várja hogy magamtól visszamondjam.
Az oldalon már visszament az ára az akció előtti árra. -
spider23
senior tag
válasz
TheProb #6359 üzenetére
[link] Augusztus 24.-én sikerült az ajánlott linkről venni egy rollert Spanyolból ami azóta sem jött meg. Figyelmeztetett az eladó hogy csúszás lesz és szeptember 17-én fogják feladni. Mondom ok várok. Sajnos mai nap azt közölte hogy talán jövőhéten ha minden jól megy mert a spanyol vámraktárban tökölnek vele. Higyjek neki vajon vagy nem lesz ebből semmi? Több negatív visszajelzést is kapott már. Valaki rendelt tőlük akkor és megkapta esetleg?
-
kulcsarszila
friss újonc
Sziasztok! Némi technikai segítséget szeretnék kérni! Most vettünk az egyik gyerkőcnek egy Xiaomi Mijia m365-t. Tegnap véletlenül a hátulját, ahol a tárcsafék van, hozzáverte a lépcsőfokhoz.Ezután már sajnos gurításnál is surlódik egy ponton a tárcsafékhez valami. Én laikusként (ráadásul nőként) azt gondolnám, hogy deformálódott a tárcsa és ez okozza a bajt. Nem szeretnék szervízzel bajlódni...Valaki tapasztalt már ilyet, vagy ötlet a javításra?
-
thorma
csendes tag
válasz
petipetya #6594 üzenetére
Nemrég vettem xiaomi 1S-t, elég nehéz átlátni mi az update.. tekintve ha jól értem van kínai és globál verzió is ami kicsit más. Én emagon vettem és a globalt kaptam. Elvileg a pro tarcsafekje van rajta nem a m365-e és pár egyéb apróság meg az említetteken kivul. Van ami marketing szagu pl a jobb defektallobb kerek. Amúgy 1 plusz kerek van hozzá a dobozban. Nehéz jó képeket találni a neten mert össze vissza vannak keverve, ha érdekel valakit csináhatok képeket a "valódi" 1srol :)
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi M365-höz kell még más cucc a kezdőszettbe?
Xiaomi air pump, sárvédő merevítő, rezgéscsillapító, tartalék kampó a sárvédőre, tartalék töltőnyílás takaró, szilikon vég a támasztóra és kijelzővédő. -
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Hazai beszerzés esetén, 150-200 körül milyen gépet ajánlotok?Én ezeket néztem: Joyor X1 / Joyor F3 / Xiaomi Scooter Pro 2
A xiaomi nagyon közkedvelt, meg gondolom jó is, az F3 elég hasonszőrű hozzá, az X1 meg már túllóg a kereten, de ad annyi plusz a másik kettőhöz képest, hogy érdemes legyen kifizetni a többletet? Jó lenne ha kényelmes gép lenne, úgy látom az X1 nagyobb kerékmérete azért nagyban hozzájárul az extra komforthoz.
A felhasználás célja még képlékeny, ha bejönne a téma akkor dolgozni is eljárnék vele a jobb időkben (elővárosi közlekedés, 8km, ebből 6km betonos töltésen, maradék 2 a város kb., tehát itt jól jön ha gyors a gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest