- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeey90
tag
Sziasztok!
Ninebot G30le. Szeretném levenni a fiókomról, Ninebot appban, unbind megnyomása után kér egy kódot,amit elküld elvileg a mailre, de sajnos sosem érkezik meg(se spam se másik mappa, rákeresve sem), így le se tudom csatolni a profilról, hogy az új tulaj fel tudja regisztrálni. Tudnátok valami tanácsot adni?
Köszi! -
Norbeey90
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez kicsit egyén függő is ,de..
Elgondolkoztam a Pro2-re előre egy monorim rugón.Akinek esetleg van ilyen, tudna esetleg tapasztalatot mondani? Főleg aki kicsit súlyosabb 100kg-tól mik a tapasztalatok? Tényleg sokkal komfortosabb a dolog?
Mert ha picit jobb akkor azért azt a 30-35.000ft-os felárat nem feltétlen fizetném meg.Alapvetően elégedett vagyok vele, illetve szerencsére a környékemen szinte tükör az út, de előző hétvégén mentem egy 17ker-19ker utat ahol azért voltak vadregényes tájakÉs megértettem mi az a " kirázza a tömítést a fogamból" fogalom
-
Norbeey90
tag
válasz
B-L-A-C-K #6414 üzenetére
Igaz én még nem régóta foglalkozom a témával, de úgy gondolom, csak azért mert tud annyival menni nem hinném,hogy fogsz, illetve gondolom itt inkább maga az "út" is érdekes volt ahogy eljutottál idáig ezzel a szerkezettel,maga a hobby faktor.Én gratulálok hozzá, sajnos bennem nincs annyi "kézügyesség" hogy magamtól tudjak ilyet csinálni, pedig igény néha az volna rá!
-
Norbeey90
tag
válasz
devil-k #6384 üzenetére
Köszi a tanácsokat! Sikerült egy jo áras használt m365-t behúzni, meglepően, jól viszi a súlyomat, (115) . A táv meg emelkedővel 20km normál módban, szerintem teljesen jó.
Azért holnap bepróbálkozok az akciós pro2-re
Nem mintha nem lennék elégedett, de úgy látom asszony is ráfog kapni így kevés lesz az 1db a háznál
-
Norbeey90
tag
Sziasztok!
új vagyok a témában, de már jó pár oldalt vissza olvastam, de nem találtam 100 %infót, ezért remélem segítetek.
110-115kg hoz keresnék rollert teljesen hobbi célra, (boltba eljárni esetleg itt a környéken bp) kugoo s1 pro illetve kugoo m2-pro jött leginkább velem szembe.Mit gondoltok ez megfelelően tud ilyen súlyt szállítani, még ha a km rovására is? Illetve tudtok e ajánlani alternatívát, ebben a kb 150.000es határon? Köszi
illetve a végére még egy kérdés, az említett súllyal mennyire küzdene meg pl a xiaomi ha egyáltalán bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest