- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Kb. 2 hónapja van M365 Pro rollerem, és a sebesség növelésében gondolkodom (bár tudom, hogy ezzel ugrik a garancia). Most olvasom [link] ezt a posztot, és megnéztem [link] ezt az oldalt. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Itt 1.5.5 verzióról írnak (DRV155-GonkaD.zip, ezt töltöttem le. Van egy GonkaD365.zip, ez lehet a sima m365-re jó?), az enyémen 1.6.0 van, ezt kell downgrade-elni az m365DownG alkalmazással? Attól nem lesz semmivel sem rosszabb/kevesebb beállítási lehetőségű/stb.?
Többen írták, hogy a sebességnövelés után valamivel gyengébb lett (már nem emlékszem melyik paraméterben) a járgányuk. Aki ezt alkalmazta, nem tapasztalt ilyen minőségromlást?
Esetleg van valami más javaslat a fenti Gonka verzió helyett, amit érdemesebb feltenni, mert újabb/jobb/frissebb verzió?
Köszönöm előre is, ha valaki megosztja a tapasztalatait. -
Brockey
csendes tag
Keresgélek már egy ideje a neten, de még nem találtam meg az igazit. Irányjelző érdekelne Xiaomi m365 Pro e-rollerhez, de olyan, ami első ÉS hátsó is. Nagyon rosszul érzem magamat, amikor megyek az úton (autók között) és nem tudom kitenni a kezemet kanyarodáskor. Így szemből várnak rám, hogy elengedjenek (mert azt hiszik egyenesen megyek tovább), de én lekanyarodok jobbra, és nem tudom tudatni velük. Ezért gondoltam, hogy első is kellene. A hátsó meg szerintem egyértelmű. Találtam mellényt Led fénnyel hátra, az tetszik, de valami olyan kellene, amit a kormány szélére lehetne szerelni és látják a mögöttem ÉS a szemből jövők is.
Valaki használ ilyesmit? Vagy ha találkoztatok már ilyennel, akkor megköszönném, ha megosztanátok velem. -
Brockey
csendes tag
válasz
DamianB #5664 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne, hogy ezt hol látod? Mert én sem a Lidl jövő heti újságjában, sem a neten nem találom. Pedig vennem kell egyet, mert 5-8 napon belül én is csatlakozni fogok az e-rolleresek táborához. És sajnos ez is érvényes lesz rám, mert Siófokon lakom: [link]
Segédmotoros kerékpárnak minősül. Pfff! Ez egy vicc!!!
És ha megiszok egy sört tenisz után és lekapcsolnak, akkor a B kategóriás jogsim ugyanúgy ugrik, mintha autót vezettem volna? (Mivel nincs kismotorra külön jogsim)
Egyébként lehet csak lábbal lökni is magamat az e-rollerrel, ha az pl. lemerült, vagy ittam egy sört és nem szeretném használni az elektromos meghajtást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA