Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
-
chatran
őstag
válasz Williamgrant #10728 üzenetére
Hello. Ez a sima roller topik.
-
sagesz93
addikt
válasz Williamgrant #6640 üzenetére
Ahogy nézegettem a megadott 25nél gyorsabban megy a G30, elvileg 30-33at is tud. A lényeg, hogy annyi tartalék van az akksi miatt, hogy arányosan sokkal később kezd el csökkenni a végsebesség. Tehát a 30km hatótávú Joyor X1 tud menni mondjuk 5km-t 35el majd már csak 28 körül van a vége. Nem tudom pontosan hogyan van ez most csak kb. Írtam. Te melyik típusokat nézted még amúgy?
-
sagesz93
addikt
válasz Williamgrant #6638 üzenetére
Annyira jutottam azóta, hogy ha sokat szánok rá (rollerhez képest nekem ezek az összegek soknak számítanak) és kényelmes gépet akarok akkor Joyor X1 vagy Segway G30 MAX, az tuti gépnek tűnik ..
Ez alatt az új xiaomi széria közül a középsőt néztem (1S) az van EMAGon br. 160ert most. Vagy ha a komfort nem számít és olcsó legyen akkor Segway E22E aztán max rá az extra akksi.
Egyelőre várok a csodára (G30 legyen 200 körül br. Itthon vagy a Joyor 200 alatt) az idei szezon nálam már úgyis offos nagyjából.Az alis pro2t haveromnak rendeltük
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest