- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
A lábbal hajtóson a filléres csengő nagyon kényelmes, mivel többször lehet megnyomni gyors egymásutánban: ding-ding-ding. Az M365 csengőjét viszont lassabban lehet kezelni, így azzal csak egyszer van idő jelezni. Amúgy jó találmány, a gyalogosokon kívül köszöntem már vele rolleres kisgyereknek, lecsengettem már az útban állókat a boltan, és a női nem egyes képviselőinek is jelzek néha szolídan.
-
törölt tag
"M365" hírhez tartozó és ez a leglátogatottabb roller téma. Itt is főleg a xiaomi termékét javasolják, de másik témába nem szívesen írnék ES2 tulajként. Egy harmadik témát nem hoznék létre külön a nem xiaomi elektromos rollereknek.
Alapvetően úgy lett volna értelme, hogy külön elektromos és nem elektromos roller topik, csak ez a hír felülírta a dolgot, mert elég sokan írtak oda, és ott is ragadtak. -
Fishor
senior tag
Szia!
Szuper! Köszönöm! Igaz aztán láttam, hogy a leírásban írnak egy 13-as lábtartó méretet, már az is +2cm az én 11cm-esemhez képest, ami bár kevésnek tűnik, de sokat jelent a használatban.
Menet közben milyen? Mennyire kelt csörög csattog érzést?
Ha lecserélem az aldist, tuti ilyenre fogom a szélesség és az állíthatóság miatt.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest