Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Because
üzenetére
Amúgy lehet azt mondani, hogy negatív példa.
Meg azt is, hogy én a végletek embere vagyok... de én így gondolkodtam, és most is így gondolom.
A sok mozgás az csak egy a számos összetevő közül. Elengedhetetlen a genetikai tényező. Egészséges táplálkozás?! Egyéb BIO kajákat, amik nem is biztos, hogy BIO, de cserébe állati drága. A rengeteg sugárzás, amiket nem tudsz kikerülni, ha civilizációban élsz, a szmog, a járművek által kibocsájtott káros anyagok belélegzése (amiből tüdőrák is lehet).
1983-tól 2002-ig Galyatetőre jártam minden évben 4-6 hétig nyaralni. Nem volt Internet (ez azért sokat lendített a dolgon, hogy mozogjak), nem volt semmi, csak a szabad hegyi levegő. Egy családdal jártunk a családfő rengeteget túrázott. 64 évesen halt meg, úgy, hogy nem voltak káros szenvedélyei, és kilogrammban is kb annyi volt mint évben. Galyatetőtről a fiaival lementek gyalog Gyöngyösre, vagy fel Kékestetőre, Sástóra és sorolhatnám. Békéscsabán lakott, a korboncnok azt mondta a feleségének, hogy a szíve olyan mértékben volt elmeszesedve, mint egy 20 évvel idősebb embernek, és azt is hozzátette, hogy kivédhetetlen volt ez a meszesedés, mert genetikailag öröklődött hajlamról volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest