- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem tudom így van-e. De remélem az oroszokat visszaverik a tajgába fenyőtobozt zabálni, odavalók. Az, hogy én nem szeretem a "baloldalt", annak semmi köze ahhoz, hogy az oroszok mit akarnak. Én az oroszokat is utálom.
-
cskamacska
addikt
"A franciák tavaly hivatalos úton követelték vissza a New York-i Szabadságszobrot is mondván hogy meggondolták magukat és mégsem adják azt oda az USA-nak!
Szóval én már nem csodálkozom semmin mert látszólag bármire képesek."
https://hyperallergic.com/the-call-to-return-the-statue-of-liberty-to-france-explained/"Raphaël Glucksmann, one of France’s 79 members of the European Parliament, called for Frédéric Auguste Bartholdi’s Statue of Liberty to be returned to its sender, citing President Trump’s allegiance to “tyrants” and gutting of scientific research institutions at a center-left convention on Sunday, March 16.
... While it was a passing remark made at a French political event,...
“Absolutely not,” Leavitt said. “My advice to that unnamed, low-level French politician would be to remind them it’s only because of the United States of America that the French are not speaking German right now, so they should be grateful to our great country.”
Responding to Leavitt’s jabs, Glucksmann posted a statement on X, in English, clarifying his calls for the “symbolic” repatriation of the statue.
“No one, of course, will come and steal the Statue of Liberty,” Glucksmann said. “The statue is yours, but what it embodies belongs to everyone. And if the free world no longer interests your government, then we will take up the torch, here in Europe.”Na erről van szó, ha az úr az igazságot egyedüliként felkutató csodacsacsiktól tájékozódik, akkor könnyen a saját farkába harap.

Pl amerikában is a latestagecapitalism által fojtogatott népek nagy elitellenességükben az "elit" egyik leggonoszabb és leghülyébb képviselőjét választották meg, aki még kiszolgáltatottabb helyzetbe hozza őket, a tényleges "elit" hatalma és vagyona pedig soha nem látott magasságokba tör. Jah kérem, a nép jobbik része nagyon is átlát a szitán.

-
Az Epstein ügy egy teljesen más lapra tartozik. Annál rengeteg jelenlegi és egykori gazdag befolyásos ember nemi, politikai vagy vallási hovatartozástól függetlenül sáros benne valamilyen szinten. A több ezer oldalas nyomozati anyag alapján sok mai befolyásos és még hivatalban lévő embernek van valami félni valója emiatt, és van akinek nagyon sok. Nekem az a fura benne hogy pont Elon Musk hajtja nagyon hogy hozzák nyilvánosságra a teljes anyagot, hiszen ő maga is bevallotta korábban hogy járt ott.
Az X-en elvileg a Grok MI-nek kellene szigorú rendet tartania, de ez egyelőre nem tűnik úgy hogy hatékonyan működne. Ezért van ott olyan sok nem kívánt tartalom is azokon kívül ami viszont fontos hogy ott legyen. Egyébként a tartalmak láthatósága (elérhetősége) is ma már elég jól személyre szabható.
-
Nyilvánvalóan nem tetszik a francia elitnek hogy van egy hely az X ahol az emberek le merik írni kendőzetlenül az igazságot (a háttérhatalomnak kényes témákat nyilvánosságra hozni), és megpróbálnak minden eszközt bevetni hogy ez ne fordulhasson elő. Az ő céljuk hogy ők maguk saját hatáskörben szabályozzák azt hogy mi mehet ki online egy adott témában és mi az aminek minden rendelkezésre álló eszköz (legitim->illegitim) fokozott igénybevétele mellett mindenképpen titokban kell maradnia a források elhallgattatása vagy kiiktatása révén.
Ők még eléggé kezdők ebben, ugyanis Angliában már konkrétan börtön jár azért ha valaki beazonosítható módon le meri írni online felületen hogy neki mi az ami éppen nem tetszik a jelenleg regnáló rendszerben. Kimennek a rendőrök a házhoz és beviszik majd rabosítják az embert csupán azért mert egy hozzászólásban (hozzá teszem) jogosan bírálta a jelenlegi Angol rendszert. Ők a "Special Relationship" miatt kevésbé valószínű hogy összerúgják a port Washingtonnal, dacára annak hogy szélsőbaloldali a jelenlegi vezetés.A franciák tavaly hivatalos úton követelték vissza a New York-i Szabadságszobrot is mondván hogy meggondolták magukat és mégsem adják azt oda az USA-nak!
Szóval én már nem csodálkozom semmin mert látszólag bármire képesek.Az már egy másik lapra tartozik hogy a szabad vélemény nyilvánítás folyományaként sok olyan tartalom is kikerül sajnos ellenőrizetlenül az X-re ami vagy nem igaz, vagy szimpla ferdítés a rengeteg igaz (és az érintett felekre nézve roppant módon kényes) információk mellett. A gond a néhai Twitter fact checking csoporttal valójában az volt hogy az egykori tulajdonosokkal együtt azok is baloldali globalista retorikát és irányításmódot élveztek, emiatt mindnek mennie kellett.
-
Azt leshetik hogy megjelenik bárhol is Nyugat Európában ahová őt erőszakkal rángatnák. Legfeljebb az egyik ügyvédét elküldi saját maga helyett.
-
cami][us
őstag
Utoljára akkor olvastam Engadget-et, amikor a Palm Pre még gyártásban volt.

-
Meglátjuk mi lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval én már nem csodálkozom semmin mert látszólag bármire képesek."