Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Ezekiel Ston #5740 üzenetére
Volt olyan hely, ahova beállhattam volna út közben, csak akkor már teljesen vizes voltam
-
törölt tag
+1, de mindenhol annak árulják. Szerintem két oka van, az egyik, hogy amennyiben robogóként árulnák, akkor kellene rá SMKP, kötelező... de nem lehet, mert akkor típusengedély is kell...
Így egyszerűbb is eladni, aztán elkapják a vásárlót vele, az ő baja...
Szerk: csak azért nem vettem még egy ilyet, mert kizárt, hogy a két városom között ne bírságolnának meg, ugyanis offroad... Akármilyen jogosítványod van, ezzel nem mehetsz fel az útra
Városon belül eltűrik, múltkor egy hasonló, de narancssárga ment előttem... de úton nyakon vernék egy masszív büntetéssel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Memmaao #5723 üzenetére
Elektromos roller fórumban van hirdetve. Egyébként a Citycoco is abban a kategóriában van, csak arra SMKP-t nem kell villantani
https://www.arukereso.hu/roller-c3008/smarthlon/citycoco-harley-p452282292/
-
törölt tag
válasz Because #5700 üzenetére
Amúgy lehet azt mondani, hogy negatív példa.
Meg azt is, hogy én a végletek embere vagyok... de én így gondolkodtam, és most is így gondolom.
A sok mozgás az csak egy a számos összetevő közül. Elengedhetetlen a genetikai tényező. Egészséges táplálkozás?! Egyéb BIO kajákat, amik nem is biztos, hogy BIO, de cserébe állati drága. A rengeteg sugárzás, amiket nem tudsz kikerülni, ha civilizációban élsz, a szmog, a járművek által kibocsájtott káros anyagok belélegzése (amiből tüdőrák is lehet).
1983-tól 2002-ig Galyatetőre jártam minden évben 4-6 hétig nyaralni. Nem volt Internet (ez azért sokat lendített a dolgon, hogy mozogjak), nem volt semmi, csak a szabad hegyi levegő. Egy családdal jártunk a családfő rengeteget túrázott. 64 évesen halt meg, úgy, hogy nem voltak káros szenvedélyei, és kilogrammban is kb annyi volt mint évben. Galyatetőtről a fiaival lementek gyalog Gyöngyösre, vagy fel Kékestetőre, Sástóra és sorolhatnám. Békéscsabán lakott, a korboncnok azt mondta a feleségének, hogy a szíve olyan mértékben volt elmeszesedve, mint egy 20 évvel idősebb embernek, és azt is hozzátette, hogy kivédhetetlen volt ez a meszesedés, mert genetikailag öröklődött hajlamról volt szó.
-
törölt tag
válasz Memmaao #5694 üzenetére
Nekem is választanom kellett, hogy:
a) úgy élek, ahogyan nekem kényelmes, ahogy én szeretnék
b) szigorú rend szerint, sok mozgás, egészséges táplálkozás, stbaz a)-t megkönnyíti, ha valaki nem fél a haláltól, meg az a tudat, hogy a b) nem garantál semmit, lásd fenti példát. Körbe rollerezheted a földet manuálisan, sokat mozogva, ha a sok káros anyag miatt, vagy egyszerűen a génekben hordozott adottságok miatt, hirtelen beindul egy olyan kóros sejtburjánzás mondjuk a koponyán belül, amit még operálni sem lehet. Persze lehet itt %-okkal dobálózni, de garancia nincs a hosszú életre. A másik: egy 80 éves ember árnyéka önmagának.
-
törölt tag
válasz Memmaao #5692 üzenetére
Ennek kb az elektromossal szemben annyi az előnye, hogy Pintérék nem fogják bevágni az SMKP-ba. Ezzel ki is fújt. Most nem azért, hogy kötekedjek, de ez tuti fárasztóbb mint a sétálás. Ha meg le akar izzadni az ember, ott van a kocogás... az legalább ingyen van
Szinte kizártnak tartom, hogy egy ilyennel az ember megtegyen 20+ kilométert úgy, hogy időjárástól függetlenül ne izzadjon le. Vagy akkor hagyományos kerékpár, azon nem feltétlen izzad le az ember, meg nem is néznek úgy rá, mint egy túlkoros ufonautára[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DamianB #5652 üzenetére
Mondjuk igen, a helyigény tényleg probléma. Pl én eladtam a robogót (rozsdásodott nagyon keményen, pedig le volt takarva), most van ez a G30, de egyrészt olyan nehéz, hogy buszra nem tudnám cipelni, másrészt nem is igen férne el (M365-nél sem egy jó dolog, hogy nem hajtható le a két markolat), de ha engednének rendesen az úton menni vele, akkor vennék egy G30-at, mert simán el tudnék vele, menni Berettyóújfaluba, és még nafta is maradna. Nem lennék buszhoz kötve, meg élvezném is. Viszont itt van egy olyan szakasza is az útnak, ahol hosszan megy fel az m4 felett, szóval szerintem a rendőr rommá büntetne
-
törölt tag
Hmm, eddig az M365 Tools-t használtam, de most úgy látom, hogy az M365 Dashboard jobb. Szerintetek?
-
törölt tag
válasz DigitXT #5604 üzenetére
Ja, ja
Amúgy az M2-nél mintha lett volna róla szó, hogy már jobban bírja az esőt, de tény, hogy itt a topicban nem népszerű....
Még megvannak az eredeti Kugoo-s képeim, azon látszik, hogy elérd a lyukacsos részt addig nagyon sokat kell koptatni. Időtállóbb lenne mint a normál, csak valami monorimmel kellene megoldani...
Ez érintheti a rollerek piacát is...:
-
törölt tag
válasz DigitXT #5602 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy nem lehet külön gumit kapni. Amúgy a tömör gumi kb sosem fogy el kategória, ha valaki rendeltetésszerűen használja. A pneumatikus kerek sokkal vékonyabbak ugye, aztán az M365-ben nekem is már 800 km-em van benne. Ami gond lehet az ilyen Kugoo féle keréknél, hogy a barázdák eltűnnek. Tehát lenne még rajta gumi, csak tükörsima
Pontosan erre gondoltam, hogy ott már akkumulátor csere lenne esélyes, ha valaki átveszi. Vagy baromira nem 74 000 Ft-os áron. Nekem, hogy lekopogjam annyira bevált az M365 - na meg mindent lehet lényegében cserélni rajta - ha majd eljön az ideje, akkumulátort cserélek. Me ami elkopik időközben azt. Az ODO meg folyamatosan nőni fog, mert kb az védve is van, meg nem is kopik el
-
törölt tag
válasz Speeedfire #5588 üzenetére
Pl, nem vízálló. Xiaomi-hoz rengeteg kiegészítő kapható. Pl monorim is.
-
törölt tag
válasz Speeedfire #5583 üzenetére
A második.
-
törölt tag
válasz alexandrosz #5581 üzenetére
Nekem a sima kék WD40 van, az is jó?
Egyébként a hátsó kereket nem szeretném levenni, nehogy gond legyen Elvileg oda is tudok fújni.
-
törölt tag
válasz alexandrosz #5579 üzenetére
Köszi
Az akasztó is nagyon bevált
Volt itt szó előttem, nagyon erős, és drága rollerekről. Nekem még mindig a Chopper a kedvencem, megyek majd a napokban az Auchan áruházba, megnézem élőben lefotózom a BLUEWAY R10 ELEKTROMOS ROLLER-t.A másik kedvencem, a Ninebot G30, a hatótávja miatt. Azzal a 36 kilométerre lévő másik lakásomat simán elérhetném, ha nem lenne off road... és a rendőr nem zavarna le egy vaskos büntetéssel külterületen az útról.
Viszont a Xiaomi M365-öt nagyon szeretem, buszon viszem magammal, eddig kétszer volt csomagtartóban, mert a sofőr mondta, hogy a hordtáska mérete miatt is oda kell tenni. Nem lett semmi baja, csak ugye Derecskén át kell szállni, arra a 14 kilométerre De legalább nem kell parázni, hogy ellopják, mert nem állunk meg Berettyóújfalu és Derecske között sehol, és én vagyok az első leszálló
Viszont ahogy leszállok a buszról fantasztikus szabadságot ad, akár Berettyóújfaluban, Derecskén, Debrecenben kószálok vele. Már majdnem 800 kilométer van benne.
-
törölt tag
Nagy nap ez a mai a legutolsó Kugoo alkatrészek is elmentek ma 10k+ szállítási költségért. Kijelző, kijelzővédő és stabilizátor.
-
törölt tag
A Xiaomi pumpa belefér a Wild Man 3 literes táskába?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #5376 üzenetére
Hát kezdjük ott, hogy:
Hazahozott (ellentétben a Kugoo-val), másrészt fent nem ázhatott be, mert esővédő volt rajta. Harmadrészt a Kugoo-nál ugye nekem az akkumulátor indikátora elszíneződött, aztán kiderült, hogy az akkumulátor jó, megvásárolták, nem jött rá panasz. Negyedrészt, azóta töltöttem, nem volt gond. Ötödrészt azóta mentem is vele, applikáción keresztül is monitoroztam, minden rendben volt. Vágom én, hogy alattad megnyekkent egy roller hetek múltán, de én optimistán állok a jövőhöz, meg ugye nem kell felelevenítenem a Kugoot forgalmazó srácok is annyira szerették az angol szófordulataimat, hogy elküldtek darabokban kb egy teljesen új rollert Amire ma is Bhüszke vagyok, és még jól is jártam. Igaz Kugoo-n azóta sem álltam. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem a Xiaomival is hamar megtalálnám a közösnevezőt
-
törölt tag
válasz BerserkGuts #5373 üzenetére
-
törölt tag
A Logilink telefontartó megnyikkant így vásároltam egy
szerintem sokkal jobbat. -
törölt tag
válasz #07746304 #5363 üzenetére
https://www.arukereso.hu/roller-c3008/kiano/cavion-city-go-p425914404/
tükörsima aszfalton max, de én még ott sem használnám Gondolom tömörek a kerekei.
-
törölt tag
válasz DigitXT #5296 üzenetére
Igen, ezek elméleti számok. Ha valakinek ECO módban, hátszele van folyamatosan, meg még masszív lejtő is (de visszafele már nem jön rajta) akkor meg lehet tenni azt a hatótávot. Csak ugye az emberek általában ritkán ilyen szerencsések, illetve visszafele is jönnek, és akkor már mindjárt szembeszél meg emelkedő
-
törölt tag
Szerencsére nem sok mindenen változtattak. Motor, és Akkumulátor utánpótlás is biztosított.
-
törölt tag
válasz BerserkGuts #5209 üzenetére
Teljesen noname cuccot nem vennék.
-
törölt tag
válasz DigitXT #5163 üzenetére
Ja, igen
Amúgy az a baj, hogy nem azt írják ki hogy 120 kg-os terhelésnél (ha annyi a max) ennyi a hatótávja... hanem azt, hogy akár 30 km- ha az ember anorexia nervosában szenved...
60-65 kg-os embereket adnak meg referenciának. Miközben felnőtt rollerről van szó.
Persze ez csak egy tényező, még akkor is, ha a 100 kg teherbírású rollernél 100 kg-ra adnának meg hatótáv adatokat, mert számos dolog befolyásolja... pl múltkor volt olyan szembeszelem ,hogy bizony ECO módnál majdnem szó szerint megállt alattam.
Egyszer kipróbálom, ha ideális lesz a körülmény, tehát szélcsend, vagy hátszél, hogy gyalogos sebességgel cammogva, mennyi a hatótáv, mert úgy simán meg lehet a 30+ km is... néztem a fogyasztást ECO módban, nagyon kellemes olyankor...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BerserkGuts #5159 üzenetére
Nálam is többet ment mint 20 km, pedig 95 kg vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BerserkGuts #5146 üzenetére
-
törölt tag
válasz Memmaao #5114 üzenetére
Viszont most, hogy mondod, eddig csak utazásnál használtam, nem is rossz ötlet Pacsy
"Így sem hívtak még, most sem értem."
Volt egy nagy darab kopasz, debreceni chates anno, aki meg akart verni (nem bírta feldolgozni a chates sérelmeit), meg nem lettem verve, de a nick neve ez volt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Memmaao #5096 üzenetére
Megvilágítom akkor a dolog leki és egyéb aspektusait.
Nekem fontos a nehéz időkben a higiénia, olyannyira, hogy motoroskesztyű + dettol + Bukósisak etc van nálam...
Na most megérkeztem a bevásárlóközponthoz, ahol azért elég nagy volt a sürgés-forgás...
Nagyon nem szeretném ha nekitolnák a kosarat, így még kesztyűvel a 100-ast bedugtam (ez még könnyű volt), gondoltam, blokkolom a mellettem lévő kocsikat, biztos ami biztos, ne tolják neki
Ja a kesztyűt végig nem vettem be, ne tudd meg milyen nehéz volt a 100-ast kiszedni vásárlás után.
Ja igen, ha már ott volt a roller, gondoltam lefényképezem, és az engem érdeklő kérdést megfogalmazom Ideálisak voltak a fényviszonyok
-
törölt tag
Most nem azért, hogy kötekedjék, de ahhoz képest, a Zero 8-ra rákeresve, négy hozzászólás van, amiből 3 a tied...
Szóval olyan nagy népszerűségnek itt nem örvend.
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #5044 üzenetére
Két kérdés:
1. Abban ugye egyetértünk, hogy a Próhoz egy új akkumulátort szerezni ha nem garanciális, akkor kb lehetetlen, ha garanciális akkor meg csak a gyártó tud bele rakni?
2. Ha valakinek 6 hónapon túl - mert ugye az is alap, hogy Murphy törvénye szerint, ami elromolhat az el is romlik - mégis meghibásodik az akkumulátora, akkor hiába van még rá 6 hónap garancia legalább magára a Pro rollerrel így járt?!Magam is sokat filóztam, hogy Pro legyen e, de ugye én egy relatíve kisvárosban lakom (Hajdúszoboszló), a 45 km-es hatótáv számomra nem volt releváns még úgy sem, hogy abból olyan 35-38 lehet a reális az én 95 kiló + ruha és 178 cm-es magasságom mellett.
Ha nincs hátszelem, sőt szembe szél van a 30 maxból is 22 körül alakul a távom, és ez szépen elég egy napra még akkor is, ha Szoboszlón hosszában 2x teszem meg a távot oda és vissza a két végpont között...
Ami nálam alap, hogy mindig 100%-ról indulok, tehát ha a napot kibírja akkor úgyis feltöltöm .
3. A Próhoz sem adnak gyorstöltőt, tehát azt külön kell venni. Nekem az volt a cél, hogy a roller ne egyidényes legyen, ha majd megfekszik az akkumulátor, akkor tudjam cserélni. Ameddig van alkatrész utánpótlás addig életben tartom.
4. A fék nálam jól fog, olyaannyira, hogy volt olyan, hogy alattam megállt a hátsó kerék egy pillanatra.
-
törölt tag
válasz Metacska #5033 üzenetére
Az M365 PRO helyett én meg a sima 365-öt ajánlom, mert az M365-höz az akkumulátor egyfelől könnyedén beszerezhető, másfelől a töltési ideje is lényegesen rövidebb mint az Pro-é. Az akkumulátorra a sima és a PRO esetében is csupán 6 hónap a garancia. Ha megnyekken 6 hónap után a PRÓhoz nehézkesebb, és költségesebb is új akkumulátort vásárolni. Lényegében én az akkumulátor miatt vettem a simát, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
törölt tag
válasz Because #5030 üzenetére
Nos igen, azok a mini kerekek úton, főleg tömör gumival, de egyébként is finoman szólva is balesetveszélyesek
Kugoo S1-nél egyébként lenne hátul rugó, de nem tudom, hogy volt e itt a fórumon is akár olyan aki cserélte volna. Facebook csoportban láttam olyat aki elől megoldotta...
-
törölt tag
No rákerestem erre a Kugoo / Kirin S2 Minir, a srác 194 cm-rel és 87 kilóval azt mondta rá, hogy kellemes...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz devil-k #5000 üzenetére
Én még Berettyóújfaluban vettem a színvarázsban a rozsdásodó robogómhoz, teljesen feketét, és pont olyan kellett, mert a taknyálásnál nekem ott jött le egy kicsi festék az M365 tárcsafékjénél.
https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_4818-4818.html
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #07746304 #4974 üzenetére
Ez a zember Záróvonalon is
-
törölt tag
válasz DigitXT #4978 üzenetére
Az ára alapján valamire való rollerben az akkumulátor majdnem duplája
Elvileg ugyanez:
https://edigital.hu/eszkoz/elektromos-roller-alu-fekete-5-250w-p543030
"Az 5” (13cm) átmérőjű tömörgumi kerekek kényelmes haladást biztosítanak és nem igényelnek karbantartást."
Hatótáv 10 km akár, tehát egyfelől jó ha megvan 6... én a 95 kilómmal, ha nincs erős hátszél 22 kilométereket megyek, és nem ilyen 0 rollerrel
Amúgy a Kugoo S1 Pro-nak nekem nagyon jól fogott a fékje, annyira, hogy akkor estem be a berettyóújfalui rendőrkapitányság udvarának gyepjére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
VIDEÓ: Rollerrel suhan a Vácin – Téged zavarnak, megtűröd vagy nem is érdekelnek?
Mintha itt is lenne érintett
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #4972 üzenetére
Nem az a lényeg, nekem informatív és most amikor új még a roller. Ezt nem lehet gyorsítva megcsinálni... vagyis meg lehet de akkor nem lenne ember aki követni tudná. Lesz olyan aki megnézi az ECO-ból az első pár percet, vagy odateker ahol a maximális teljesítményt adja le...
Amúgy a gyári applikácó lett volna a másik, de az nem tartja bekapcsolva a kijelzőt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #4969 üzenetére
Most miért? Egyszer csináltam ilyet vagyis kétszer, mert kíváncsi voltam A nyers adatokból látható, hogy ECO és Sport módban milyen teljesítményt ad, milyen sebesség mellett a motor, még az is kikövetkeztethető belőle mikor van hátszél, vagy mikor van lejtő. Milyen a visszatáplálás stb...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DigitXT #4958 üzenetére
Közben rájöttem mi lehetett az oka: 22 kilométert bírt ki, a teljes lemerülésig. Gondolom olyankor nem menti el... mert azóta méri... erre figyelni kell.
Az óra érdekes, mert láttam máskor is , hogy furán jár, de csak régiót lehet állítani, legalábbis én nem láttam óra állítási lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Digitális Állampolgárság Program
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest