Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről vélemény? Kell rá jogsi? Illetve milyen tapasztalatok vannak vele?
-
törölt tag
Rollerhez milyen telefontartót ajánlotok?
-
törölt tag
Másik topicban azt kaptam, hogy vakrozsda szerencsére
A roller kitiltásos dologhoz. Van aki írt itt 770 E Ft-osról is, nekem személy szerint ez tetszik, tetszene:
Na most megveszed, vigyázol rá, most még szabad, de semmi nem garantálja, hogy holnap is használhatod... és lehet, hogy nem országosan, hanem a városodban tiltják be... Akkor szopóka, nyalóka
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #1822 üzenetére
Úttesten meg pláne nem, már most sem.
"Innovációs És Technológiai Minisztérium
Jármű Módszertani Hatósági Főosztály
A levélben leírt jármű akkor vehet részt a közúti forgalomban, ha rendelkezik típusjóváhagyással.
A típusjóváhagyást a jármű gyártójának kell megkérni a sorozatgyártás megkezdése előtt, a jóváhagyási számot fel kell tüntetni minden jármű adattábláján, ha közúti járműként jóváhagyták.
Tájékoztatom, hogy a járda és a kerékpárút is a közút része, ott a közúti közlekedés szabályainak megfelelően szabad közlekedni. Amennyiben a járműve nem rendelkezik közúti járműre vonatkozó jóváhagyással, 168/2013/EU rendelete vagy 2002/24/EK irányelv szerint, akkor a közúton (úttesten, kerékpárúton, járdán) nem közlekedhet.
A közúti közlekedésre jóváhagyott jármű a jármű kategóriájának megfelelő szabályok alapján vehet részt a közúti közlekedésben, ha például L1ejárműkategóriában hagyták jóvá, akkor a segédmotoros kerékpár közlekedésére vonatkozó szabályok az irányadóak."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
https://tesztvilag.hu/2019/03/22/elektromos-roller-teszt-hecht-5125/
A topicban nem nagyon olvasok róla, ennyire nem lenne mégis pozitív?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
https://www.blikk.hu/auto/toyota-eletkromos-auto-villanyauto-japan-autoorias-2025/2rkg2rg
Roller középen három kerékkel.
-
törölt tag
Nekem is annyi lett volna, de mint a robogóra vettem ezt LogiLink AA0120: addig ide külön is egy másik telefontartót.
-
törölt tag
Bukósisakom van:, viszont milyen márkájú térd és könyökvédőt ajánlanátok a Kugoo S1 PRO-hoz?
-
törölt tag
válasz freelanced #2140 üzenetére
Ennek mi az értelme? Akkor már pedál rá, meg ülés
-
törölt tag
Kugoohoz mennyi egy táska? Láttam, csak megrendelésnél elfelejtettem.
-
törölt tag
Az S1 PRO-t első használat előtt kell tölteni?
-
törölt tag
Köszti töltőn van. Amikor feltölt, átvált zöldre igaz?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz gergo7311 #2288 üzenetére
Hajdúszoboszlón térköves kerékpárutak vannak sok helyen... na ott aztán mintha az embert felráznák
(#2289) f3rdzs0: Hallottam, hogy csilingelt valami, de azt hittem csak átmentem valamin, ekkor már túl voltam az esésen. De ez milyen már, hogy csak úgy kirázódik ?
Az X365 ellen pont az szólt, hogy ez egyrészt tömör kerekes másrészt lyukacsos. Amúgy nem adom el. 15-nél meg többel nem megyek vele, az is bőven jó.
-
törölt tag
Még egy kérdés. Nézegetem a Kugoo alkatrészeket, de nem látok akkumulátort. Milyen Li-ion van pontosan? A Xiaomiban 365 van, csak mert mint minden akkumulátornak, ennek is eljön az ideje amikor cserélni kell...
-
törölt tag
Ezt írták:
We apologize for the issue you have experienced with the item you ordered.
Please kindly send us the picture of the item code(sku number) on the outside box,please see the picture we attached.
We will check it for you once we receive your reply.
Aztán sehol nincs... -
törölt tag
Válaszoltak
We sincerely apologize for the inconvenience caused by our product.
We have the issue to our suppliers within 48 hours. At which point, we will contact you immediately for resolution.
Thanks for your patience.
If you have any questions, please feel free to let us know. We are very glad to help you. -
törölt tag
Mai jogi ramazuri
Baromira ritkán igazoltatnak rendőrök… olyannyira, hogy az utolsóra még a 90«-es évek végén, Berettyóújfaluban, éjjel került sor.
Nos mióta ide költöztem Hajdúszoboszlóra, tudom, hogy a kukások khmm... Aztán eljött a ma este… jó lendülettel kanyarodtam ki a Nádudvari útra, a Tescohoz igyekezvén. Szembe jött egy rendőrautó, ahol láttam, hogy kifelé integetnek nekem, hogy húzódjak le.
Oké, hátranézek, hogy jön e mögöttem valaki… látom, hogy senki, szóval a kocsiban ülő feltünően kékes színben pompázó egyének tényleg nekem jeleztek. Hmm, világítás be van kapcsolva, bukósisak van rajta, láthatósági mellény nem kell, de van nálam.
Biztos rutin. Megállok… kiszállnak, jó estét kívánnak, majd a csóka aki leintett aktívan érdeklődik, a papírok után, mint műszaki… na mondom magamban, ezt beszívta, mert kerékpárnak minősül, mivel 240W-os a motorja. Közben érdekli, hogy mókoltam e rajta valamit, vagy ez így jött ki a „szalonból”, illetve honnan vettem?! Szerintem műszakilag rendben van?
Mondom – higgadtan neki –, hogy kerékpárnak minősül. Azt mondja ez ránézésre is robogó, meg van reflektor is rajta. Kerékpáron ilyen nincs. Mondom bevihetjük futópadra, és nem fogja elérni a 300W-ot sem, nemhogy átlépni.
Erre idézi nekem ezt: „– A KRESZ előírásai értelmében kerékpár egy olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti. Alapvetően tehát az adott jármű közúti közlekedésre való alkalmassága e teljesítmény határ figyelembe vételével történik. “
Mondom neki, ott van rajta a pedál felszerelve. Azt mondja látja, de azt is látta, hogy nem tekerem, hanem önerőből megy… Ezen a ponton eszembe jutott, hogy Ó baszus ha láttál volna pár órával a 350W-os motorteljesítményű rollerrel amint hol járdán, hol meg lakott területen kívül mentem Ja és a Roller hivatalosan nincs a Kreszben definiálva, mármint az elektromos roller nincs…
Aztán csak előjött, hogy miért is állított meg. Nos a „Robogón” gyárilag kék ledek világítanak. Megkérdezi, tudja, hogy kiknek a járműve világíthat kéken?! Mondom, várjon rákérdezek: hatósági járművek?! Igen azt mondja … hol vettem?! Jön a kérdés. Mondtam, hogy Berettyóújfaluban melyik boltban… Közben nézi a személyimet. Azt mondja Berettyóújfaluban lakik? Mondom már nem, csak még az új lakás nincs a telekönyvnél teljesen átírva, folyamatban van… Azt mondja, most jó utat kíván, de legközelebb nem szeretné meglátni, hogy kék leddel járőrözöm
Hajdúszoboszló!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest