- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Több külföldi oldalon is jóárasították a Navee N65-öt. Van valakinek hosszútávú tapasztalata vele? Tavalyi tesztvideók alapján jónak néz ki, de arra vagyok kíváncsi, hogy kiderültek-e azóta buktatók a modellel kapcsolatban.
Köszi!
-
kiss006
csendes tag
válasz
Thunderzolee #24426 üzenetére
90kg, 187cm😅 amugy a neon liteon is gondolkodtam szerintem az is jo lenne.. es szinte csak sik terepen hasznalnam
-
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Thunderzolee #24432 üzenetére
Szerintem erre gondol.
-
válasz
Ráski Joe #24431 üzenetére
Linkelnéd?
Egyébként nincs más pálcikaroller ennyiért, ami ugyanezt tudná, úgyhogy jó vétel.
-
Ráski Joe
újonc
Sziasztok!
Nem igazán vagyok profi a rollerek témájában, de szeretnék venni egy Ninebot KickScooter MAX G2 E-t. Most akciósan 263 ezerért be lehetne szerezni. Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy ilyen árkategóriában ez jó vétel lenne-e, illetve, akinek ilyen van, az tudna írni valamit a tapasztalatairól? Egyébként a 25 km/h sebesség nekem teljesen megfelelő, illetve olyan 40-50 km ténylegesen megtehető távolságra gondoltam. Előre is köszönöm a segítséget! -
dzsidzsas
tag
lejárt a szerk.
Ráadásul átverés, nem gps, hanem GSM figyelő. SMS-ben kommunikálhatsz vele. Akinek sikerült beüzemelni az arra panaszkodik hogy iszonyat pontatlan, mert ugye tornyokat néz és háromszöggel.Ne hogy vegyen bár ki is. -
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee #24428 üzenetére
Nekem van ilyenem. Be se tudtam üzemelni. 2 dollárér vettem nem 7000-ért.
-
Jó ez?
Vagy bullshit? -
válasz
kiss006 #24422 üzenetére
Hány kiló vagy?
Milyen magas?
Emelkedőkön is fogod használni, vagy csak szinte teljesen sík terepen?Én ma már nem vennék 250W-os motorral szerelt rollert, akármire is akarod használni.
Illetve ahogy már írták, a kicsi akksi elég nagy hátrány tud lenni.Neon Lite nem jó? Akciós egy ideje, 115-120ezer, Ugyanazt tudja, mint egy Mi 3, csak jóval kevesebbe kerül.
Használt Mi 3 is kb annyi, mint egy új Essential.
Itt össze tudod őket hasonlítani.
-
DigitXT
félisten
válasz
kiss006 #24424 üzenetére
Egyáltalán nem. Belső van benne, ki tud dörzsölődni alacsony nyomáson.
(Nyilván ennek ellenszere, hogy megfelelő nyomásra fújod, de mondjuk egy
tüske ellen nem véd, a belső nem tud öngyógyító lenni és kidurranhat: picit
tud talán segíteni rajta a Slime, de igazából a tubeless megoldások jobbak.) -
DigitXT
félisten
válasz
kiss006 #24422 üzenetére
Az Essential nem azért olcsó, mert rossz minőségű, hanem mert
kicsi benne az akku. Nagyon. (Cserébe könnyebb, mint ugyanaz
a váz nagyobb akkuval szerelve. És 5-6 km-re bőven elég az is.)Nagyon könnyű, buszra dobálós nemigen lesz más ilyen árban...
(Ami még ajánlható lenne ilyen célra az e-Twow. De az arany ár.)Esetleg más gyártótól érdemes választani. (Picit nehezebb, jobb
hatótávolsággal, hiszen lehet, hogy messzebbre is akarsz menni
vagy nem tudsz tölteni két (rövid) út között: jobb a békesség.
Mindig mondom: akkuból sosem elég. Csak cipelni ne kelljen.)
Ui: a Kugoo S1 is jó volt "kezdő rollernek", csak ott már valóban
voltak gondok a minőséggel is (és ha összetörik alattad, az baj). -
kiss006
csendes tag
Sziasztok, kezdo rollernek mit ajanlanatok?
fontos hogy konnyu legyen mert buszon is szeretnem szallitani, es napi max 5-6kmert mennek vele leginkabb betonon😁 xiaomi mi essentialt nezegettem de lehetseges hogy az tul alap es erdemes egy jobb minosegurd beruhazni? -
pescara
aktív tag
https://www.dhgate.com/product/original-ninebot-max-g30-smart-electric-scooter/505847285.html?dspm=pcen.clp.top-item.pos-1.m8ylcLTOlJJwIwIsdhgT&resource_id=505847285
ez se rossz
-
renatto
őstag
válasz
ridiculous #24408 üzenetére
Köszi, akkor ezt is nézem.
-
ackos
csendes tag
AliExpressen 11.11 akcióban most 552 EUR a Ninebot Max G2, olasz raktárról. Link
-
sgabor
csendes tag
Ha már akciók: a Segway Ninebot F2 Plus az EMAG-nál és az MM-nél is 190 eFt, 2 év garanciával.
-
polo493
tag
válasz
s7evcsenko #24412 üzenetére
644dollár-ért láttam g2 maxot ,mi a kupon amivel 170e a pro?
igen ez már mentes. -
válasz
s7evcsenko #24412 üzenetére
Ha jól sejtem erre már nem jön áfa és egyéb szarságok mert EU-ból postázzák (?)
-
s7evcsenko
addikt
válasz
polo493 #24411 üzenetére
A G2 Pro most 200k.
FB-os kuponnal 173k.
Azért ezt nem mondanám minimális árkülönbségnek a G2 maxhoz képest. -
polo493
tag
válasz
ginola #24410 üzenetére
nem érdemes pro-t venni minimális az árkülönbség és rosszabb gép,inkább költs többet vedd a max-ot minthogy később megbánd ,főleg most lehet kifogni akciósan akár black friday...külföldi oldalakon esetleg alibabán megbízható kereskedőtől eu-s raktárról 260e ft-ért ki lehet fogni néha ,és pár nap alatt megjön ,persze a gari az felejtős macerás ,mint itthon jó drágán garival megveszed ,de azért drága itthon minden is.
-
Styll01
csendes tag
válasz
Thunderzolee #24282 üzenetére
Sajnos nem találtam sehol semmit.
-
-
dzsidzsas
tag
válasz
renatto #24403 üzenetére
Erre nehéz választ mondani, én a Kugomagyaroroszag.hu-ról vettem. Nekem így hogy behalt 2x megérte a garancia felár. Van aki külföldről rendeli, onnan kb 70k-val kevesebb, de gariztatni az horror. Ezt neked kell megfontolni. Ahogy azt is, ahogy a kolléga mondta egy árban vannak a G3 -G2 max, G2 nehezebb, rúgos tag (1500-2000km csere), gyorsabb, durván gyorsul, dinamikusabb.G3 gumis tag (van akinél pár száz km után tönkre ment, van akinél 5000km-sincs semmi baja), könyebb, lassabb, folyékonyan gyorsul, látványosabb, nem lesz veseköved.
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #24404 üzenetére
Elvileg jobb lenne a végeredmény, ha egy csípőproblémásnak elférne mindkettő lába egymás mellett. Elvileg, mert én sem próbáltam olyan gépet. 2 évnyi rollerezés után tojtam be, amikor kezdett fájdogálni a bal forgóm környéke. Voltam általános szervizen, és inkább a mozgás hiányát rótta fel az orvos, ennyire azért nem kellett volna kímélni. Pont azért nem erőltettem, hogy megússzam a protkót, de valamennyi mozgás azért kell. Akkor voltam kb annyi éves, mint amikor apámnak fordítottak a csípőcsontján, túl fiatal volt ~36 évesen a protézishez, és azzal a módszerrel is kihúzott pár évet pluszba.
Amúgy érdemes "feliratkozni", mert éves várólisták vannak, és amikor átvált brutális szintre a kopás és fájdalom, akkor egy hét is örökkévalóságnak tűnhet. Apám bő fél évet várt úgy, hogy korábbi műtétek miatt volt kontakt. -
válasz
#95712068 #24393 üzenetére
Nem egymás mellett vannak a lábaim, hanem egymás mögött. Szerintem amelyik rolleren elfér egymás mellett egy felnőtt ember két lába, annak túl széles a taposója. Legalábbis a hordozhatóságot lerontja.
Amúgy tudok még járni, csak már nagyon el van kopva a csípőízületem. Nekem mindenképpen kell majd csípőprotézis, de még nem szántam el rá magamat, hogy elmenjek. (Nem fáj még annyira.)
-
renatto
őstag
válasz
dzsidzsas #24399 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat és neked is ridiculous! Megkérdezhetem hol vetted, hol lenne érdemes nézelődni belföld vagy akár külföld?
-
válasz
adamm81 #24386 üzenetére
D18-at inkább ne. Nagyon kicsi az akksija. Csalódás lesz.
Neon Lite +1
Akciós egy ideje, 115-120ezer. Ugyanazt tudja, mint egy Mi 3, csak jóval kevesebbe kerül.Itt össze tudod őket hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest