- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Sziasztok! Melyik márkához/típushoz a legjobb az alkatrészellátás? Mennyire nehéz ezeket a rollereket otthon karban tartani?
Valami tök alap modellt keresek, csak Pesten lötyögnék vele parkoló és melóhely között (1,5km) illetve néha érden belül (max 5-6km). -
csudri
őstag
Sziasztok!
Több külföldi oldalon is jóárasították a Navee N65-öt. Van valakinek hosszútávú tapasztalata vele? Tavalyi tesztvideók alapján jónak néz ki, de arra vagyok kíváncsi, hogy kiderültek-e azóta buktatók a modellel kapcsolatban.
Köszi!
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Látom megy a BKV kiváltásra mennyire jó téma, nekem is erre kellene, munkábajárásra. A Google maps a "legyőzendő" távot autóval 6,0 Km-nek írja, kerékpár távot nem ad meg rá. Szerintem amúgy kevesebb, mert tudnék olyan helyen is menni, ahol kocsival nem, de maradjunk a 6-nál.
100-105 Kg vagyok, plusz ruha, táska, tehát legyen durván 110-115.
Kiszemelt roller Xiaomi M365, sima. Többen is írták itt, meg Youtube kommentekben teszvideók alatt, hogy simán elvannak 120 kilósan ezzel a géppel. A kérdésem az, hogy megéri-e ez a roller pl. a Kugoo S1-hez képesti 35%-os felárat, illetve mennyire gondozásmentes? Nem ilyedek meg egy kerékcserétől vagy ilyesmi, de azért ne kelljen állandóan szarakodni vele valamit.
Ha jól emlékszem anno olvastam itt valamelyik típusnál, hogy be tud ázni. A Xiaomi mennyire kényes ebből a szempontból? Tehát ha pont elkap valami brutál nyári zápor, akkor cseszhetem vagy kibírja?
Illetve ha valakinek van hosszútávú 4 évszakos tapasztalata, hogy milyen egy rollerrel BKV nélkül az élet, akkor azt is megoszhatná.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!