Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jah hogy úgy törés. Nekem tényleg nem esett le. Ritkán használom így.

-
-
-
atthany
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
én is gondolkodom rajta, az ESSENTIALT váltanám le, amúgy még az OKAI lesz 140-ért majd az ALDIBAN
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Törés?
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezt ajánlottam én is egy havernak.
-
válasz
fradi81
üzenetére
Innét veszed?
Tényleg jó áron van.
https://napidroid.hu/kiarusitas-ninebot-d18e-d28e-es-d38-elektromos-rollerek-aron-alul/
-
bigrob
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Széchenyihegy az uticél.
-
BaLee
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
De, a csavart kellett meghúzni nálam is és utána nem nyikorgott.
WD40 kis kenés miatt ment pluszban de alapból a csavar lazult ki egy kicsit és olyankor nyikorog.Zár témához meg annyi, hogy szerintem a Ninebot számzár (5 szám) teljesen jó az alkalmi tolvajok ellen. Ha komolyabb védelem kell akkor meg U lakat, de az sem állít meg egy kisflexet és már sok tapasztalat volt erről, hogy az embereket nem érdekli ha valaki egy kerékpártárolónál flexel valamit, volt egy videó, hogy éjszaka egy csendes utcában a kocsi alatt flexel vágták ki a katalizátort és senkit nem érdekelt.
-
-
cd930
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Tuti, hogy küldenek? Mert akkor nem keresgélek..
-
DigitXT
félisten
válasz
bigrob
üzenetére
Adni kell neki ampert, akkor kb. bármi felmegy, csak ha túl nehéz a
pilóta, és túl sok áram, ami ezt kompenzálja, akkor füst lesz a vége.Nekem a közel 700W-os, 18 kilós, egy motoros rendesen belassult,
ha 10% emelkedőt látott. De én 105 kg vagyok... Kolléga 70, alatta
úgy megindult felfelé, hogy a G-Boosterével alig értem utol...
Aztán derült ki, hogy a Booster egy motoros módban volt: éreztem
én, hogy harmatos, miközben tény, hogy a tömeg a legfontosabb...Egy gyári Kugoo S1-nél mindenesetre sokkal jobban megy felfelé.
Mindjárt megnézem, hogy kicsit jobban feltöltve mit adott elő ma.
(Persze egy tuningolt S1 azért jobban megy, de ezt is lehet húzni.) -
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én nekem is recseget, de addig játszottam vele, hogy most semmi hangja nincs. Egy próbát megér az állítgatás, ha nekem sikerült akkor bárki meg tudja csinálni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi. Ilyen van is itthon

Nem tudjátok okai neon lite es10-nél mennyire kéne fújni a kereket? Nem írja a használati és elől hátul pneumatikus..
Slime dmehet bele?Más: médiában mondtàk érdemes valami szilikont rendelni az összecsukható nyak részhez mert kiszolósodik az anyag idővel és könnyen csuklik eséskor akár. Ez igaz? Mi ez pontosan? Ez:? [link]
-
-
fradi81
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Most a D sorozat van jó áron újan, a d38 plusz ereje nekem felesleges, legtöbbször így is csak 20-al megyek nekem elég, szar utakon úgyis lassítgatni kell. Ami érdekelne még hogy a kormányát ennek is kell fújogatni wd40-el hogy ne nyikorogjon?
-
Segway ninebot alkalmazásban be lehet valahogy fixálni a rollerem?
Minen indulaskor rá kell keresnem és csatlakoznom rá.
Illetve nem tudom megnézni az előzményeimet sem, csak miután rácsatlakoztam a rollerre.
Ez így nagyon kényelmetlen. -
válasz
bigrob
üzenetére
Youtubeon vannak videók, hogyan kell a nyekergést megszüntetni, melyik csavart/anyát kell meghúzni.
Ez gyakori a Xiaomiknál, mondjuk aki nem csukogatja össze, annak nincs vele gond.Ha csak 2-3 naponta töltitek, elég egy kisebb akksis is, Mi 3, Neon Lite például.
Ezt a listát már láttad, gondolom.
-
-
bigrob
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Még próbálja hogy lenne jó neki is

Az a baj, hogy Budán fent a hegyen dolgozik, úgyhogy odafele tomeggel megy, vissza rollerezik a nyugatiig 30-35 percet ami kb 8-9km és még a vasútállomástól kb 2 km hazafelé, oda 500m.
Btw van olyan gép ami hegynek fel tud menni mégse egy autó ára és súlya?
-
válasz
fradi81
üzenetére
Akksi ugyanakkora, motorerő ugyanaz. Féket lehet, h be kell állitani, ha gyárilag nem elég erős.
F30 jobb picivel, kerekei jobbak, tárcsafékes, bár a dobfék legalább kb gondozásmentes. Akksija viszont nagyobb.
F40, D38 erősebbek, emelkedökön sokkal jobban mennek.Mindegyiket volt szerencsém használni, össze tudtam a Mi 3-al hasonlítani őket.
F40i-n index is van.
Vagy használtan vennéd? -
DigitXT
félisten
-
Gardaai
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kijelző egyébként 67.2V és néha leugrik 67.1V-ra. Érdekes. Azóta 67.3-4V-ot mutat a V óra is.
LT01 kijelző helyére van plug'n play megoldás hüvelykujjas megoldásra?
Ez a mutatóujjas nem lesz a barátom.
Forrasztani és hasonlókat nem szeretnék, mert még kérdéses a roller jövője nálam. -
Gardaai
senior tag
60V rendszernél ha jól tudom 67.2V a maximum. A töltőre is ez van írva outputra, mégis most amikor lehúztam megnéztem és 67.5V volt benne.
Ez miért lehet? Nem a kijelző szerint, hanem a kulcsos feszültségmutató írta.
Gond, ha túltölti? Inkább figyeljek rá, esetleg töltő csere? -
bigdady
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Annál könnyebb kéne lány ne cipelje
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Kaptunk kölcsönbe egy Xiaomi Scooter pro 2-t, amit asszonykám nagy megelégedéssel használ és rágja fülemet, hogy kéne neki is egy.
Viszont nekem annyira nem tetszik, hogy ahol össze lehet hajtani kattog/recseg, milyen márkát és típust tudnátok ajánlani ami most jelenleg bestbuy? (használt is jöhet)
Teljesen hülye vagyok a témában, kicsit elkezdtem utána olvasni, de nem nagyon lettem előrébb..
2-3 naponta kell ezt tölteni, jó lenne, ha sokkal nem lenne nehezebb mint ez a Xiaomi, mert tömegközre is fel kell vinnie. Illetve jó lenne ha lenne valami olyan pont amivel ki lehetne láncolni ha elmegy vásárolni. (ilyet abszolút nem találtam)
Köszönöm szépen a tippeket!
Robi -
bigdady
nagyúr
Roller lezárót tudnátok ajánlani? Nem baj ha olcsó és könnyű

-
hakos1987
őstag
Sziasztok!
Próbálom életre kelteni a rollerem, de az új vezérlővel a következő problémám akadt:
Dual vezérlő, LH-100 kijelzővel... Ha összekötöm a két vezérlőt, E08 hibakódot ír. külön-külön működnek a fő vezérlőről a motorok hiba nélkül, de együtt nem. Aki tudja, mi lehet, megköszönném. Ez lenne a vezérlő, 48V, 450W:
[link] -
DigitXT
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
fradi81
veterán
Hali, mi scooter 3 helyett után d28e semmiben nem visszalépés? A nagyobb kerék miatt lenne érdekes.
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
A jó öreg hegymenet teszt az új versenyzővel... félig lemerült akkuval, ami
terhelésre már 32V alá is beszakadt, 22A korlátos vezérlővel, 12" gumikon.
(Ezek az S1 Pro méhsejtrácsos gumijára hajaznak/deformálódnak jobban.)
Amúgy indokolatlanul nagy ez a vas, de pont emiatt kényelmes is.

Oké, a perspektíva torzít, nem kisebb a G-Booster. Ugyanakkora.
Nyilván sokkal nehezebb meg erősebb, és nagyobb akku van benne.
Ebben picike 10Ah van, nem csoda ha gyorsan merül. Viszont csak 18 kg
az egész cucc, ami a méretéhez képest teljesen baráti. (És hazahozott az
autószerelőtől. Tehát teljesítette a feladatot. 10% emelkedőn jól lelassult,
ám nem vinnyogott meg semmi, komótosan felvitt. Szinuszos a vezérlője,
talán ezért adta olyan szépen elő még azt is, hogy a 105 kg nehéz neki...)Ui: 3 bar kevés volt a légrugókba a habtestem alá. Kolléga 70 kilója alatt
viszont az volt a tökéletes beállítás. (Ezen felbuzdulva felfújtam 4.5 barra
és alattam is életre kelt. Majd ha fogyok úgy eresztek rajta apránként.
) -
Nah meghúztam azt a csavart és ma kipróbáltam már nem csörgött zörgött. Már csak valami normális szerszámot kellene venni hozzá, hogy ne b*sszam szét a csavarba a mentet.
-
Gardaai
senior tag
Tudja valaki, hogy hogyan kell Kaabo LT01 órán P menü jelszót cserélni vagy kiiktatni?
Ha nem lenne egyértelmű, erről a jelszóról van szó: [link] -
Aaron14
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Durva. Én ennyiért adtam el a 7 700 km-t futott példányom. Mondjuk az enyém is megkímélt állapotban volt.
-
Peaceliker
addikt
Mentem tegnap king gt vel 99-el (98.7) és amikor elengedem gázt pici bizonytalanságot érezni. Zavart is, mondom king nem csinált ilyet (igaz 90 nél). Állítottam kormány szöget, jobb lett. Azért ez a geometria dolog marha érdekes
Nade akkor ma látok egy ilyen viselt. 110 el megy az új teverun. [teverun supreme]
Na de mit az élő?
nincs az az isten hogy ilyen géppel én ennyit mennék. És nem csak lassításnál csinálja, csak akkor durván.
Így ezt nézve king gt atom stabil volt, lehet csak el vagyok már kapatva
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az biztos hogy tömlő nélküli gumiabroncs.
..hogy zselés-e arról én még mielőtt megvettem és néztem rengeteg videót akkor hallottam egy külföldi videóban meg dzsidzsas is azt írta korábban egy hozzászólásában. -
válasz
Ngeri11
üzenetére
Hány kiló vagy?
Milyen magas?
Emelkedőkön is fogod használni, vagy szinte csak teljesen sík terepen?
Jó minőségű aszfaltozott bicikliúton fogod használni, vagy rossz úton?Ezt már láttad talán
Hatótávot jól saccoltad, 30km-es rollert keress, a 20km-esek neccesen hozzák csak a 15km-t, utolsó km-eken már előfordulhat sebességcsökkenés is.
Ami a vízállóságot illeti, többnyire vízállóak, pocsolyákba ne menj bele, ne merüljön pl tengelyig el a kerék.
Xiaomikra kell egy kijelzővédő.F40i, F2, Neon Lite, esetleg F30/F40 (egyforma az akksi mérete bennük), D38.
-
BaLee
addikt
válasz
vadasz70
üzenetére
F40E (hiába ugyanakkora az akksi) bírhat alattad 30km-t. Nekem 14km a melóhely, van benne emelkedő is, 106kg-al 60%-ig szokott lemenni egy úttal. Nincs tapasztalatom, hogy milyen sebességgel üzemel 10-20% alatt, mert eddig max 3 utat csináltam vele, oda-vissza + oda ami kb. 21km de itt még 30-35% felett volt a végén.
-
válasz
ridiculous
üzenetére
-
válasz
vadasz70
üzenetére
Az F30 nem tud 30km-t, ha 25km/h-val használod. Korábban már leírtam, és azóta se fejlődött annyit a tudomány, h elmenjen 30km-t az F30.

Ha 25-30km-es, vagy minimum 25km-es hatótávot keresel, de úgy, h az utolsó km-eket ne csak kis sebességgel haladva tudd megtenni, nagyobb akksis roller kell neked.Ha még mindig csak erre kell, akkor a legkisebb, legnagyobb hatotávú még mindig a Pro 2.
Használtan 150ezer körül, lassan már alatta is vannak. -
pescara
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Akkor hasznald egeszseggel! Siman lehet, hogy kifogtal egy jot!
Gazkart en nem a nagyujjammal kezelem, hanem ramarkolok egesz tenyerrel, igy az uthibakon sem rangatod akaratodon kivul. Az alkar faradas a vegere, az nem jo, az azert van, mert a kormanyba kapaszkodsz, az nem arra valo, erre vigyazz. -
vadasz70
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szia! Majd le írnád nekünk mennyi bír egy töltéssel? mert én is ugyanezen a rolleren gondolkodom egy 30km bírna az jó lenne. Köszönöm!
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam, megnézem majd.
-
Peaceliker
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Annak a gázkarnak nem lehet állítani a pozícióját? Sokat számít ha előre felé kell nyomni inkább, mint lefelé (szóval lejjebb állna a kar alapból és akkor lent előre felé tolva jobb)
-
válasz
pescara
üzenetére
Köszönöm.
Nem bírtam várni és hirtelen felindulásból megvettem használtan a segway ninebot f30e-t 135k-ért.
450km van benne app szerint és még van rá több mint 1 év gari is.
Első rollerem, így nem akartam újat venni elsőre, mert hátha nem jön be és túl nagy bukóvan kellett volna eladnom.
Viszont eddig nagyon tetszik.
Ma egy órát nyüstöltem, és élveztem.
Fiam is élvezte, mert így nem egyedül kellett bicajoznia.
Az alkarom ugyan már kezdett fájni a végére, de gondolom ehhez majd hozzászokik.
A nagyujjam, amivel a gázt nyomom, az viszont már fáj, ide ki kell majd találnom valami fejlesztést, mert ezek a kiálló bordák kikezdték az ujjam.
Majd kíváncsi leszek, hogy meddig bírja az akksi. -
pescara
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az appbol csak azt tudhatod meg, hogy mennyit mentek vele, esetleg kovetkeztethetsz az akksi allapotara. De szerkezeti allapotarol semmit. Nem mindegy milyen uton jartak vele, milyen kopasai vannak az alkatreszeknek, ami kivulrol nem latszik. Lehet, hogy keveset mentek vele, de ugy, hogy te leszel esetleg a szerencses, akinek eltorik egy het mulva a kormany egy kis buckan. Rollerben hasznaltat en max nagyon jo ismerostol vennek, amelyiknek ismernem az eloeletet. Ha egy honap mulva cserelned kell mindent egyenkent, akkor mar ott leszel, mintha egy ujat vennel.
-
PociAti
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
A viszonylag kevés tapasztalat gyűlt még össze az Okai Neon Lite-ról, de jelen pillanatban az egyik legjobb vételnek tűnik. (Valószínűleg én is azt választanám.)
A Xiaomi 3-as széria alkatrész ellátottságával problémák akadhatnak. Okai esetében még annyi tapasztalat sem jött össze hogy tudjunk bármit a problémáiról, a szervizelhetőségéről. Viszont jó nevű gyártóról van szó, nem tűnik rizikósnak belevágni.Ahogy (#21730) ridiculous is írta, a Ninebotok között is megérné szétnézni. Ezek már bizonyítottak, a piacon kapható tömegtermékek közül talán a legmegbízhatóbbak.
-
PociAti
őstag
válasz
eisber1
üzenetére
Inkább maradj robogónál, vagy elektromos rásegítéses kerékpárok irányába nézz körül.
300 W-os rolleremen is máshogy viselkedik, ha 63 kg-om mellé odateszek 9 kg terhet.
A maximális terhelhetőség a szerkezeti elemekre vonatkozik, nem arra mekkora tömeget képes megmozdítani. (Pl. hatótávot jellemzően 50 kg-os vezető esetén adják meg.) Kormánytörések, csapágy tönkremenetelek normál körülmények között is előfordulnak, nagyon nem ajánlott túllépni a határértéket. Az apró kereke se tudják megfelelően kirugózni az úthibákat. Nem lenne azonnali törés, de szenvedne a legtöbb gép. Ami meg bírná, olyan áron már más eszközt is lehetne venni. -
PociAti
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
BHR5766GL az elvileg a termékkód. A fő verziók közötti különbséget jelölik ezekkel a kódokkal.
A termékkód nemzetközi elnevezései:
- SKU (Stock Keeping Unit),
- UPC (Universal Product Code).Hogy ne legyen ennyire egyszerű, további kódokkal jelölik a régiós variánsokat. A második generációs Xiaomiknál az NE végződés a Nordic Edition-t jelölte, pl: Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Nordic Edition (BHR4526GL), ez a 20 km/h-ra lekorlátozott változat. Hiába tudna gyárilag 25-öt, a sebesség limitet feloldva meg kb. 32 km/h-t, piszkálgatással akár 40-et is, szoftveresen lekorlátozott verzióról van szó.
GL talán színjelölés, más típusoknál ez jelenthetne globális verziót is. D vagy DE jelöléssel a német piacra szánt variánsokat jelölik.
De ami a legnagyobb probléma, egyes webáruház üzemeltetők pontatlan adatokkal dobálóznak.
A 300 W pedig a névleges teljesítmény, ettől el tud térni pár másodpercre induláskor, gyorsításkor. Ez a csúcstelejsítménye a rollernak (peak power, max power).
Kérdezted az M365 jelölést is. Az első generációs Xiaomiknak volt ez a neve.
-
Ngeri11
csendes tag
Sziasztok!
Egy alföldi, 7km-es munkahely-otthon távolság megtételére napi szinten alkalmas rollert keresek, kb. 200k Ft keretem van rá. Milyen rollert ajánlanátok ehhez?
Csak száraz napokon tervezem használni, de jó lenne, ha legalábbis valamilyen szinten vízálló lenne, hogy ha félévente egyszer beszívog egy zuhét útközben, ne menjen tönkre. A távolság miatt gondolom legalább 30km-es hatótávra is szükség lenne - ha nagyon muszály, valószínűleg tidom a munkahelyen is tölteni, de inkább szeretném elkerülni. Illetve ami fontos, hogy itthoni viszonteladótól beszerezhető legyen, hogy a 2 éves garancia érvényesíthető legyen.
Nézelődtem már én is, de először inkább befolyásolatlan véleményeket szeretnék hallani

-
bigdady
nagyúr
válasz
ridiculous
üzenetére
Hàt ez úgy elég lutri hogy most akkor ez melyik Scooter 3…
-
ridiculous
aktív tag
válasz
bigdady
üzenetére
Neem, 300W mindkettő. A 600W a maximális, csak sok helyen a maximálist tüntetik fel hogy megtévesszék a vásárlót.
Mindenképp Xiaomit akarsz?
Mert jó alternatíva lehet a nemrég említett Neon Lite és a Ninebot D28E is ebben az árkategóriában.
Az utóbbihoz most 170FT - ért kapsz sisakot is!
-
bigdady
nagyúr
válasz
ridiculous
üzenetére
NE-re most nézem azt írja 300w amíg a sima 600w.
Létezik? Mert akkor ez a beugratás.. -
bigdady
nagyúr
válasz
ridiculous
üzenetére
BHR4853GL-nél 20 max van amit linkeltem.
Az NE-re azt írja 300watt. Sima meg 600? Hogy van ez?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
ridiculous
üzenetére
-
eisber1
újonc
Sziasztok. Szerintetek 140+ kilóval maradjak inkább a robogónál, vagy van olyan gép, ami bírja ezt hosszútávon?
A legtöbbnél 120 kilót látok max. terhelhetőségnek. Ez csak ajánlás, vagy tényleg nem bírják? -
bigdady
nagyúr
Hali
Ez a normális xiaomi 3 nem a lite vagy valami butított ugye?
XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 3 NE ELEKTROMOS ROLLER (BHR5766GL)
És az m365 valami butított?
-
Sziasztok
Szeretnék vásárolni használtan egy Segway ninebot rollert.
Ha telós appal rácsatlakozok, akkor az megmutat nekem minden fontos adatot a rollerről?
Van valami olyan dolog, ami miatt esetleg mellőznöm kellene a vásárlást?
Illetve kell attól félnem, hogy hamisítják ezeket? Vagyis, hogy nem azt kapom, amit venni szeretnék?
-
DigitXT
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
120K-ba nemigen férne bele akkor.

-
DigitXT
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Hát nem egy motoros platnis cucc. De ha nagyon kell, még lehet
belőle: volt egy hasonló kis dobozom anno, amibe a sisak már jól
belefért. Bár más nem nagyon. Ami most van doboz rohadt nagy
lenne rollerre, de a platni ugyanaz, kieg lámpa is megoldható...
Szerk: amúgy a képen a légrugó az újítás, és a félhidrós fék.

-
pescara
aktív tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Esni magaban is szar, ezt lovaskent megtanultam, de ha meg egy tutu is van melletted, vagy mogotted..... En mar 90% ban ugy alakitottam ki a napi utvonalaimat, hogy lehetoleg egyiranyu utcakban szembe menjek. Ez nagyon bevalt, messzirol latom es ok is latnak engem, ha meg egyszer az ezerbol pont ott szukul be az ut, ahol talalkozunk, na bumm, akkor lehuzodok amig elmegy, de ilyen ritkan van.
-
Aaron14
őstag
válasz
pescara
üzenetére
Én tavaly ősszel estem akkorát, az első ilyen ködös reggelen. Ugye nyáron hozzászoktam, hogy kanyaroknál bedőlök picit. Az első kanyarnál olyan 10 km/h-val mehettem és hopp, kicsúszott alólam a roller, én az út közepén térdre estem, a roller meg az utca másik oldalán állt meg.
-
DigitXT
félisten
válasz
Aaron14
üzenetére
Ó, dehogynem lehet vele mit kezdeni: az összkerékhajtás megoldja.

![[link] [link]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2021-01/14/26323_vm4yofksgmfj0pve_img_20210114_084859.thumb.jpg/800)
MÁS: hogyan növeljük jelentősen a frissen vásárolt vas értékét...
l
A dobozt inkább levettem, mert annyira nem hasznos, mint amennyire
nem fér be vele a kocsiba. Ráadásul zörög, takarja a hátsó lámpát, stb.
(Igazi olasz dizájn: kinézetre rendben van, de használhatóságban, hm.) -
pescara
aktív tag
Most 500km-en tul megneztem a g30max2 hatotavolsagat. Sima varosi kozlekedes, d-ben es s-ben kb fele fele, emelkedok is vannak, persze lejto is ugyanannyi. 45 km mentem az utolso 100% toltes ota es meg 35% az akksi kapacitas. Cuccal egyutt kb 88kg terheles. Szerintem a gyari 65km meg alul is van becsulve, ha 70 kg terhelessel csak sik terepen 15km/h val menne. Mondjuk 20% ala soha nem meritem, nem tudom, hogy az utolso 20% is megy-e annyit, mint az elozo 80, vagy ott mar gyorsabban zuhan..
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Én is külföldi tesztekből meg a használati útmutatókból szedtem össze a valós infókat mielőtt megvásároltam mert az okai.hu - n nem feltétlenül pontosan van feltüntetve.
Gondolom a Neon a hátsó lengéscsillapítás miatt kapott tömört (vagy lehet fordítva?!
) meg hogy általában a hátsó kerék kap defektet.
A Pro verziónál már mindkét kerék pneumatikus.
Kicsit nekem még ilyen teszt szaga van ennek a Neon szériának, mind a három alanynál próbáltak valami más megoldást. -
PociAti
őstag
válasz
ridiculous
üzenetére
A magyar termékoldalt vettem alapul:
https://okai.hu/termek/okai-neon-fekete/.
Vagy hanyag fordítás / hanyag adatfeltöltés eredménye, vagy különböző verziók vannak belőle:
"Kerekek
A 8,5″ pneumatikus kerekek megfelelő lengéscsillapítást biztosítanak a göröngyösebb utakon is."
Többesszámból az következne, hogy az első és hátsó is az.paraméterek alapján valószínűleg ez a termék lenne az:
https://eu.okai.co/pages/neon-ultimate-portable-scooter-okai-folding-e-scooter
Itt pedig ezt írják:
"Wheels:
Front Wheel: Pneumatic tire
Rear Wheel: Solid honeycomb tire"Én amennyire rossz megoldásnak tartom a tömör gumit, legyen az bármilyen méhsejt vagy légcellás szerkezetű, valószínűleg elkerülném.
Pneumatikusról tömörre áttérni kisebb macera, mint fordítva, mert akkor a szelep helyét is ki kellene alakítani, és talán az egész felni pereme se megfelelő kialakítású. -
pescara
aktív tag
-
Aaron14
őstag
válasz
pescara
üzenetére
Ilyen járólapon szinte borítékolható az esés, ha kanyarodás közben nem hagyod kifutni. Ugyanez érvényes vizes faleveleken, villamossíneken, csatornafedeleken. Ezeken csak átgurulni szabad gázadás, fékezés és irányváltoztatás nélkül, mert óriásit tudsz esni.
Ha kitapasztalod ezeket, akkor simán lehet balesetmentesen használni esőben is. Amivel nem lehet mit kezdeni, az a havas út.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- DJI Mini 5 Pro Fly More Combo + 1éves care
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
) rá tudsz mérni mennyi is van benne.
Ami elvileg gázkar hibát jelent
Gazkart en nem a nagyujjammal kezelem, hanem ramarkolok egesz tenyerrel, igy az uthibakon sem rangatod akaratodon kivul. Az alkar faradas a vegere, az nem jo, az azert van, mert a kormanyba kapaszkodsz, az nem arra valo, erre vigyazz.