Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
A mijia egy erős vétel ha jóval $400 alatt hozzájutsz. Ha nagyon rosz terepre mész viszont nem a legjobb. Nincsenek teleszkópok, de legalább nem tömör gumis.
Alis kommentekből más típusoknál is olvasva általában működik ez a no vám megoldás ha megígérik, csak tudnám hogyan. Nem hiszem vámmemtes a behozatal az EU-ba, valami más trükk lehet. Sokat rendelek nagy értékbe de ilyen "átvállalós dologgal semmilyen extra költséggel a részükről" dologgal még nem találkoztam. Valaki?
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
jó lenne, ha lenne róla bárhol értelmes teszt legalább, mert kétlem, hogy a Decathlonon belül biztonságosan ki lehetne próbálni. amúgy a garancia miatt nem feltétlenül rossz biznisz, de a Xiaomi fékmegoldása pl. jobban tetszik.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
az egy érdekes kérdéskör, hogy kinek mennyit ér meg a garancia az adott termékre, és hogy mennyire vagyunk hajlandóak megvenni egy gari nélküli eszközt, amiről tudjuk, hogy jó és sok elégedett felhasználója van, szemben egy olyannal, aminek nem ismert a gyártója, de van rá garancia, ami a végén ha szükség van rá, ki tudja, milyen lesz. ilyen alapon használt autót se vegyünk, mert mi van, ha elromlik.
az egy dolog, hogy van rajta fékkar, de azért ez messze van egy kiegészítő tárcsafék és ABS kombótól.nyilván az lenne a legjobb, ha a hivatalos disztribútor nem csak a mobilt tolná, hanem a rollereket is és lenne szervizháttér, de én részemről még így is inkább a Xiaomit vállalnám be. kopó alkatrészeket lehet rendelni a netről, a nyakamat rá, ha nagy igény lenne főalkatrészekre, akkor azokat is árulnák.
-
fogtunder
nagyúr
Van valami különösebb oka ennek a stílusnak, vagy ez az általános nálad?
Nem magasztaltam semmit, akinek van nálunk az irodában, az szereti, nem volt vele gondja, leszámítva, hogy a zsanérnál kicsit lötyögős lesz egy idő után, amit egy 3D nyomtatott elemmel ki lehet küszöbölni könnyen.
Ellenben mondtál egy alternatívát, amiről abszolút semmit nem találtam a neten, látszólag nincs vele tapasztalatod neked sem. Az egy dolog, hogy az M365 nem tökéletes, de miből gondolod, hogy a Decathlonos jobb lesz? És ha lehet a választ korlátozzuk tényekre.
-
veterán
-
veterán
válasz atthany #21281 üzenetére
Hát igen, vagy az.
Hatótáv nem kesz nagyobb viszont, a Pro 2, és az F2 Plus, F2 Pro egyforma kapacitású akksival van szerelve. (12800mAh)
15km/h-s sebességgel a hatékonyabb motor miatt valóban megnőtt a hatotáv, de folyamatos 25km/h-val nem lesz több.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
xmad
őstag
válasz atthany #21363 üzenetére
vissza lehet állítani bármikor. arra figyelj hogy az X-ek helyett a te rollered utolsó 4 karaktere legyen. tehat a sajat sorozatszáma utolsó 4 karaktere.
egyébként egy ismerősőm aliexpressről vett eredeti Gen2 motort. kicserélte, a régió maradt amerikain, sorozatszám magic serial
aztán teljesen feltöltött akkuval 37-el megy...
de még 50% alatt is 32...[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz atthany #21619 üzenetére
Szeretem, a hibái ellenére. Xiaomi Pro 2-ről jöttem, ami elég nagy ugrás.
A motor nagyon csendes, szinte alig hallom, csak az első kerék suhanását. Hipp-hopp eléri a végsebességet, ami jól jön városi közlekedésben, mert így legalább nem tartom fel az autókat a kereszteződésben, mikor zöldet kapunk. A kis Xiaomi-val 50%-os töltöttség alatt már csak cammogva érte el a 25 km/-h-t, na ez teljesen megszűnt. Emelkedőn eddig nem éreztem erőlködni. Most már macskaköveken is tudok vele komfortosan közlekedni, természetesen kisebb sebességgel.
Kis dolgok, de nekem nagy +:
- a töltőcsatlakozó a kormányrúd és a trepni találkozásnál van elhelyezve felül, így sokkal könnyebb töltőre tenni
- a gumiszelep is sokkal hozzáférhetőbb, mint a Xiaomi-nál
- az applikációja nagyon egyszerűen csatlakozik a rollerhez, a xiaomi-é irdatlan fos volt
Viszont nagy mínusz, hogy ma is elszabadult a roller. Nyugati aluljáróban épphogy meg tudtam állítani. Le kellett róla ugranom, mert az erős fékezés miatt majdnem orra buktam. Illetve az sem túl bizalomgerjesztő, mikor az első kerék egy úthiba miatt elkezd úgy rázkódni, mintha a kormánnyal jobbra, balra mozgatnám. Mondjuk ennek csak a hangja meg a tudat zavaró, menetkomfortban nem érzem a kerék ezen jellegű mozgását.
Összeségében ajánlom, megér 240 000 Ft-ot, de aki teheti, várja ki míg kijavítják a szoftveres defektjeit, mert életveszélyes is lehet!Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
válasz atthany #21796 üzenetére
Aldiban?
Akkor ezt olvastam valahol.
Valaki ajánlotta egy kommentben valakinek, de nem írta oda milyen roller, azt gondoltam biztos Sencor, de ezek szerint Neon Lite lesz. Hát az amúgy is ~ 150ezer, az egyik legjobb vétel már most is.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
PociAti
őstag
válasz atthany #21796 üzenetére
Most nézem az Aldi reklámújságot, és némi kérdés felmerült az Okai Neon Lite ES10 kapcsán (ezt árulják 139.900 Ft-ért).
Na most ennek akkor milyenek a kerekei vannak, és van-e hátsó lengéscsillapítása?
A kép szerint van, ebben a YouTube videóban is jól látni (ezt a két képet montázsoltam össze).
De például a https://okai.co/ES10/ oldalt megnyitva a roller elnevezése Okai Neon Lite (nincs lengéscsillapító), leírás szerint 9-inch high elastic vacuum tires, illetve: Tire Material: Tubeless Tyre. Ez a 30 km hatótávú (18,6 mérföld), 300 W-os, 7,8 Ah, 15 kg-os modell, típusszám: E-Scooter ES10. (Nem szerepel a nevében a Lite kifejezés.)Úgy érzem elnevezések, típusszámok, képek nincsenek harmóniában egymással. Talán több variáns is létezik belőle és nem mindenhol következetesek.
-
bigrob
őstag
válasz atthany #22128 üzenetére
Hátsó kerék, bal hátul ami mozog ha behúzod a féket. Végén a zárót letekered, kontra anyát kilazít és az előtte lévő "tömb"-öt elkezded befelé tekerni, ha jónak érzed kontra anya, záróanya.
+ első kerék elektromos fék erősre rakva.
[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest